Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Γλύτωσε από τροχαίο, σκοτώθηκε από...ανακούφιση



Ηλεκτροπληξία έπαθε απρόσεκτος 50χρονος όταν ουρούσε κάτω από γυμνό και πεσμένο στο δρόμο  καλώδιο κολόνας  ηλεκτρικού ρεύματος στην Αμερική  


Πρόκειται για τον   Ρόι  Mέσενγκερ  που αμέριμνος οδηγούσε σε επαρχιακό δρόμο της κομητείας του Γκρέι Χαρμπορ κοντά στη πόλη Μονσάντο όταν έπεσε με το  αυτοκίνητό του πάνω σε μια κολόνα  ηλεκτρικού ρεύματος.

Ο Ρόι δεν χτύπησε άσχημα. Μετά το πρώτο σοκ από το ατύχημα βγήκε  από το αυτοκίνητο  περιμένοντας την οδική βοήθεια να παραλάβει το αυτοκίνητο. Παράλληλα   πήρε τηλέφωνο έναν συγγενή του να πάει να βοηθήσει. Όση όμως ώρα περίμενε ο Ρέι θέλησε να ουρήσει. Δεν είχε δει όμως τα καλώδια του ρεύματος που είχαν πέσει από το τρακάρισμα και κατά την ούρηση υπέστη ηλεκτροπληξία.

Όταν τα  μέλη της οικογενείας του  έφτασαν  στο μέρος όπου είχε γίνει το ατύχημα του Ρέι , βρήκαν το  άψυχο σώμα του σωριασμένο στο δρόμο. Ο  Ντάβε  Πίμενταλ  αναπληρωτής σερίφης της κομητείας του Γκρέι Χαρμπορ, δήλωσε για το ατύχημα "ο Ροι  Mέσενγκερ  ήλθε κατά λάθος σε επαφή με ηλεκτρικό καλώδιο κατά τη διάρκεια   ούρησης  σε ένα χαντάκι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share