Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Όλο και περισσότερο αυξάνονται τα ραντεβού μέσω internet .

Κάθε επιφύλαξη για την αναζήτηση της αληθινής αγάπης online φαίνεται να ξεθωριάζει, ιδίως μεταξύ των μεγαλύτερων σε ηλικία ατόμων, υποστηρίζουν οι ερευνητές.

Σε μια μελέτη που έκαναν σε 175 ζευγάρια νεόνυμφων επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Iowa State διαπίστωσαν ότι εκείνοι που ‘’συναντήθηκαν’’ μέσω διαδικτύου έτειναν να είναι μεγαλύτεροι σε σχέση με άλλα ζευγάρια που έχουν γνωριστεί με πιο παραδοσιακούς τρόπους.

Ήταν επίσης λιγότερο πιθανό να ήταν ο πρώτος τους γάμος, ενώ είχαν σχέση για μικρότερο διάστημα πριν ενωθούν με τα δεσμά του γάμου - 18,5 μήνες έναντι 42 μηνών.

«Σε πολλές περιπτώσεις, υπάρχουν παράγοντες που ενθαρρύνουν την υποστήριξη και τη χρήση αυτών των τεχνολογιών», δήλωσε η Alicia Cast, αναπληρώτρια καθηγήτρια κοινωνιολογίας.

«Και ένας από αυτούς είναι ο περιορισμένος ελεύθερος χρόνος των ανθρώπων –κυρίως όταν έχουν παιδιά ή απαιτητικό ωράριο εργασίας», πρόσθεσε.

Παρόλα αυτά τα ζευγάρια που ήρθαν κοντά μέσω διαδικτύου ήταν εξίσου ελκυστικά, έξυπνα και είχαν τα ίδια επίπεδα αυτοεκτίμησης με τα υπόλοιπα ζευγάρια.www.men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share