Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

Η Pamela Anderson στους Παξούς!


Pamela_Anderson_1

Η σεξοβόμβα του Hollywood, Pamela Anderson πήρε τον διάσημο surfer αγαπημένο της, Jamia Padgett, και ήρθαν στην Ελλάδα! H εκρηκτική ηθοποιός βρίσκεται εδώ και τέσσερις μέρες στους Παξούς με τον σύντροφό της και γνωστό surfer αλλά και με φίλους της από την Αμερική.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ηθοποιός θα μείνει στο όμορφο νησί των Επτανήσων για ακόμη 10 μέρες! Χθες το βράδυ μάλιστα η ξανθιά σεξοβόμβα διασκέδαζε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και σε μεγάλα κέφια στο bar «Ταξίδι» στην περιοχή Λογγός στους Παξούς. Μαζί της φυσικά ήταν ο αγαπημένος της και οι φίλοι τους οι οποίοι έδειχναν να απολαμβάνουν τόσο την όμορφη βραδιά, χορεύοντας, όσο και την μουσική!

H Pamela, προτίμησε να μείνει στο σκάφος «Elentari» που βλέπετε στις φωτογραφίες και όχι σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο. Την Ελλάδα όπως φαίνεται, φέτος, προτιμούν πολλοί αστέρες του Hollywood για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, καθώς πέρα από την Pamela αυτές τις μέρες λέγεται πως βρίσκεται στο νησί της Πάτμου η ταλαντούχα ηθοποιός Julia Roberts.

PAMELA_1

pamela1_1

pamela2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share