Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

Ένας Master του Photoshop. Αναρτήθηκε από bloggeridis Ο κύριος Baojun Yuan είναι μέλος της ένωσης φωτογράφων στην Κίνα και έχει αποκτήσει στον σεβαστό όλων των κατοίκων της πόλης του. Γιατί; Κατά την διάρκεια των τελευταίων 9 χρόνων, ο κ. Yuan έχει επισκευάσει πάνω από 2000 παλιές φωτογραφίες για τους κατοίκους, δωρεάν. Το γεγονός αυτό δεν εκπλήσσει ιδιαίτερα εκτός και εάν αναλογιστείτε ότι μιλάμε για έναν 76χρονο(!) που έμαθε photoshop όταν ήταν 60 ετών. Ο κ. Yuan έμαθε την τέχνη της επιδιόρθωσης από έναν ειδικό και σύντομα αποδείχτηκε ότι ήταν καλύτερος από τον δάσκαλό του. Θεωρώντας ότι η επιδιόρθωση παλιών φωτογραφιών είναι πολύ ακριβή για τους περισσότερους από τους κατοίκους, ο κ. Yuan αγόρασε έναν υπολογιστή και ένα σαρωτή και άρχισε να επιδιορθώνει τις φωτογραφίες χωρίς καμία χρέωση. Σύμφωνα με τον ίδιο "ο δάσκαλός μου μου έμαθε το πως να επισκευάζω τις φωτογραφίες, αλλά ξέχασε να μου πει πώς να χρεώνω!". You might also like:


Ο κύριος Baojun Yuan είναι μέλος της ένωσης φωτογράφων στην Κίνα και έχει αποκτήσει στον σεβαστό όλων των κατοίκων της πόλης του. Γιατί; Κατά την διάρκεια των τελευταίων 9 χρόνων, ο κ. Yuan έχει επισκευάσει πάνω από 2000 παλιές φωτογραφίες για τους κατοίκους, δωρεάν. Το γεγονός αυτό δεν εκπλήσσει ιδιαίτερα εκτός και εάν αναλογιστείτε ότι μιλάμε για έναν 76χρονο(!) που έμαθε photoshop όταν ήταν 60 ετών.
Ο κ. Yuan έμαθε την τέχνη της επιδιόρθωσης από έναν ειδικό και σύντομα αποδείχτηκε ότι ήταν καλύτερος από τον δάσκαλό του...............

Θεωρώντας ότι η επιδιόρθωση παλιών φωτογραφιών είναι πολύ ακριβή για τους περισσότερους από τους κατοίκους, ο κ. Yuan αγόρασε έναν υπολογιστή και ένα σαρωτή και άρχισε να επιδιορθώνει τις φωτογραφίες χωρίς καμία χρέωση. Σύμφωνα με τον ίδιο "ο δάσκαλός μου μου έμαθε το πως να επισκευάζω τις φωτογραφίες, αλλά ξέχασε να μου πει πώς να χρεώνω!".
You might also like:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share