Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Έλληνα πάρε το μέλλον στα χέρια σου!



Το να θελήσει κάποιος να διεισδύσει στα σημερινά δεδομένα που ταλανίζουν την Πατρίδα µας, ίσως λιποθυμήσει από τη σηπτική δυσοσμία του Κοινοβουλίου και να βγάλει φλύκταινες απογοήτευσης
γία τα περισσότερα βολεμένα ανθρωπάκια, που κάνουν ζύγιση - στοίχιση στο καλάµι των νεαρών του Δ.Ν.Τ.

ΕΛΛΗΝΑ!!!

Επιδιώκουν να σβήσουν τον ήλιο που γεννήθηκες, το περήφανο µέτωπό σου, ν' αποκτήσει ρυτίδες και χαρακιές, σε θέλουν χαµένο στην αχλή της κενότητας. Θέλουν να σ' εξοντώσουν, να σε εξαθλιώσουν, να µουσκέψεις από φόβο για το αύριο. Θέλουν να πουλάς το αίµα σου, για να ζήσεις να το πάρουν αυτοί. Να πάρουν το ΙΧΩΡ που ρέει µέσα σου, το χρειάζονται οι εξουσιαστές, για να µην αρρωστήσουν (µε ανίατη βλάβη), µε τις νέες ενέργειες του Σείριου.

Τρέµουν την ευθυγράµµιση στις 23 Δεκεµβρίου του 2012, ξέρουν, γνωρίζουν ότι οι Έλληνες είναι έτοιµοι να εξυψωθούν µέσ' στο νέο φως και η Ελλάδα τώρα, στην Υδροχοϊκή εποχή σαν λαµπάδα φωτός θα δώσει και πάλι τα φώτα στην Οικουµένη.

Τρέχουν να οικειοποιηθούν, να µας κλέψουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές µας, τον ορυκτό πλούτο µας, τα πετρέλαια, το φυσικό αέριο, τον χρυσό, το ουράνιο και τα' άλλα πολύτιµα µέταλλα, αλλά το κυριότερο τον κόκκινo υδράργυρο που υπάρχει στο τρίγωνο των Ιµίων µε Λέρο και Δήλο, π.χ. το 1976 ένα κυβικό εκατοστό επωλείτο προς 50.000 δολάρια.

Μας θέλουν τελείως εξαθλιωµένους, να µας καταντήσουν ζητιάνους και επαίτες στο τόπο µας. Θέλουν να εξασκούν επιρροή στο σώµα µας, στην ψυχή και στο νου µας. Καθηµερινά µας δηλητηριάζουν µε τους διασταυρούµενους ψεκασµούς των αεροπλάνων (chemtrails) και για απολυπληθυσµό ταυτόχρονα.

Φοβούνται τη νεολαία µας γιατί είναι η προικισµένη γενιά. Μετά τα παιδιά Intigo έχουν αρχίσει να γεννιούνται τα κρυστάλλινα παιδιά µε υψηλό (δείκτη νοηµοσύνης) µε σκοπό να βοηθήσουν όχι µόνο την Ελλάδα, αλλά τον πλανήτη ολόκληρο. Προς τούτο συντείνουν οι αργυρώνυτοι δηµοσιογράφοι που µε συγκεχυµένες ειδήσεις παρουσιάζουν το µαύρο άσπρο. Τα υποβαθµισµένα προγράµµατα, η αρνητική Παιδεία εισβάλλει µε νέα γλωσσική βαρβαρότητα στις αθώες ψυχές των παιδιών µας στη Πρώτη Δηµοτικού τους µαθαίνουν το αλφάβητο όπως π.χ. (α β γου) αντί Αλφα - Βήτα - Γάµα κλπ.

Συνειδητά φτωχαίνουν και υποβαθµίζουν τη γλώσσα και σκοπίµως εκτρέπουν και αλλοιώνουν τα κείµενα ώστε να ξεχαστούν οι διθυραµβικές περιγραφές όλων των Αγώνων του Έθνους. Ακόµα κάποιοι υπό-ήχοι στην Τηλεόραση µήπως θυµόσαστε κάποιους εκνευριστικούς ήχους από Βουβουζέlες στο Παγκόσµιο Κύπελλο το καλοκαίρι;

Κάποιες ειδικές µουσικές στο Ιντερνετ που το άκουσµα και µόνο σε εντάσσει σε καταστάσεις λήψεως παραισθησιογόνων από L.S.D. µέχρι έκσταση κλπ. Κλπ.

Αυτά (και άλλα που επιφυλάσσοµαι να επεκταθώ άλλη' φορά) αποχαυνώνουν και ευνουχίζουν τον Έλληνα. Στατιστικά στοιχεία του 2010 δείχνουν ότι η σεξουαλικότητά του, έχει πέσει κατά 35%, το σπέρµα του είναι αδύναµο για τεκνοποίηση. Να γιατί οι Ελληνίδες τρέχουν για τεχνική γονιµοποίηση και µε σπέρµα όχι Ελληνικό αλλά αµφιβόλου προελεύσεως, ίσως και µεταλλαγµένο!!!

Γι' αυτό φτάσαµε σε τέτοια σηµεία κατάπτωσης, που χωρίς αιδώ, η Μέρκελ µας λέει πουλήστε τα νησιά και την Ακρόπολη. Εάν η Ελλάδα τώρα βγάλει τον Ορυκτό Πλούτο της θα έχει δυνατότητα για 4πλάσιους και 5πλάσιους µισθούς το λιγότερο. Θα µιλάµε για δωρεάν Παιδεία - δωρεάν Υγεία µε κατ' οίκον ιατρό και όχι ουρές και ΙΚΑ, δωρεάν µεταφορές και συντάξεις τουλάχιστον 3πλάσιες.

Όµως εµείς γνωρίζοντας αυτά οφείλουµε να ατενίσουµε µε αισιοδοξία το µέλλον. Γι' αυτό ο Έλληνας πρέπει να αφυπνιστεί, να σηκωθεί απ' τον καναπέ και ενεργά να συµµετάσχει στο Κίνηµα των Ελλήνων, να ενωθεί µε τους υπόλοιπους και να πάρει το ΑΥΡΙΟ στα χέρια του, δείχνοντας τη ρώµη και τη ορµή του, που είναι χαρακτηριστικό της Φυλής µας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share