Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Προσκάλεσε μεσω facebook 15 άτομα σε πάρτυ, ανταποκρίθηκαν 21.000


Party

Μια 15χρονη Βρετανίδα προσκάλεσε μέσω Facebook, μόλις 15 στενούς της φίλους στο πάρτι γενεθλίων της. Στην πρόσκληση όμως ανταποκρίθηκαν τελικά 21.000 άτομα και μια ολόκληρη πόλη αναστατώθηκε.

Που να το φανταζόταν η 15χρονη Βρετανίδα Rebecca Javeleau όταν προσκαλούσε, μέσω Facebook, μόλις 15 στενούς φίλους στο πάρτι γενεθλίων της πως τελικά στην εν λόγω πρόσκληση θα ανταποκρίνονταν 21.000 άτομα και πως θα χρειαζόταν ακόμη και η επέμβαση της αστυνομίας για να αποφευχθούν τα χειρότερα;

Το λάθος της 14χρονης από το Χέρτφορντσιρ της ανατολικής Αγγλίας ήταν πως παρέλειψε να ορίσει τη συγκεκριμένη ανάρτηση (στην οποία μάλιστα είχε συμπεριλάβει τόσο το τηλέφωνο όσο και τη διεύθυνσή της) ως «ιδιωτική», με αποτέλεσμα αυτή να είναι ορατή όχι μόνο στους δικούς της φίλους αλλά σε ολόκληρη την «οικουμένη».

Το πάρτι τελικώς ακυρώθηκε, η πρόσκληση αποσύρθηκε από τον ιστοχώρο και η αστυνομία άρχισε τις περιπολίες στην περιοχή προληπτικά, για το ενδεχόμενο εμφάνισης εκεί – σε μια πόλη με πληθυσμό μόλις 30.000 κατοίκων – των χιλιάδων κατά λάθος προσκεκλημένων. Όσο για τη μητέρα της 15χρονης, αυτή δήλωσε εξαγριωμένη και απαγόρευσε στην κόρη της να χρησιμοποιεί στο εξής τον υπολογιστή. Υπενθυμίζεται πως σε ανάλογο περιστατικό, τον περασμένο Φλεβάρη, το σπίτι της επίσης 15χρονης Ρέιτσελ Ρος στο Μέρσισαϊντ είχε υποστεί ζημιές περίπου 20.000 ευρώ από ανεπιθύμητους καλεσμένους.

Πηγή: Ethnos.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share