Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Οδηγός γυναικείου οργασμού προς...ποδοσφαιρόφιλους!!!


το σεξ, όπως και στο ποδόσφαιρο, δεν έχει σημασία πάντα το αποτέλεσμα όσο αυτό καθαυτό το παιχνίδι. Οπως και να το κάνεις, όμως, η ικανοποίηση είναι μεγαλύτερη όταν η ομάδα σου βάζει γκολ. Ο σκόρερ συγκεντρώνει πάντα όλα τα βλέμματα και όσο πιο κρίσιμη είναι η στιγμή του γκολ τόσο πιο παικταράς είναι εκείνος.
Η αλήθεια είναι ότι ο οργασμός στο σεξ είναι πολύ πιο εύκολος από το γκολ στο ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει ούτε διαιτητής ούτε τερματοφύλακας. Επίσης, και οι δύο ομάδες θέλουν να μπει γκολ στο ίδιο τέρμα κι αν πετύχει μία φορά η τεχνική σου, το πιθανότερο είναι στο εξής να πάρεις το χρυσό παπούτσι.
Θα έχεις καταλάβει ότι για να... σκοράρεις με το καλημέρα στο γήπεδό της δεν έχει σημασία αν είσαι βιρτουόζος. Εκείνο που μετράει περισσότερο είναι να μη χάνεις από τα μάτια σου τη στρογγυλή θεά σου. Πρέπει να παρατηρείς τις αντιδράσεις της και να μυρίζεσαι το γκολ. Από τα πιο αδιάψευστα σημάδια είναι η αναπνοή της, σύμφωνα με την Barbara Keesling, συγγραφέα του The Good Girl's Guide to Bad Girl Sex, Ph.D. Την πάσα για έτοιμο γκολ θα σου τη δώσουν οι βαριές και καυτές ανάσες, που ολοένα κι εντείνονται.
Η Debby Herbenick, ερευνήτρια σεξουαλικών θεμάτων στο Kinsey Institute και ειδική συνεργάτις του αμερικανικού MH, σε προτρέπει να αναζητήσεις διαφορετικές ενδείξεις. «Μπορείς να καταλάβεις ότι είναι πολύ κοντά στην κορύφωση αν δεις το χρώμα από τα χείλη του αιδοίου της να βαθαίνει ή αν έχεις το χέρι σου στο στομάχι της κι αισθανθείς τις μυϊκές συσπάσεις που προηγούνται του οργασμού».
Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να δημιουργήσεις μία καθαρή ευκαιρία για γκολ. Οι πιθανότητες για οφσάιντ είναι μεγάλες αν δεν έχεις εξασφαλίσει εκ των προτέρων ευνοϊκές συνθήκες. Η Cox επισημαίνει ότι οι άντρες είναι πολύ πιο συγκεντρωμένοι στην πράξη του οργασμού, ενώ οι γυναίκες αποσπώνται με το παραμικρό. Τι μπορείς να κάνεις για να τη βοηθήσεις να μείνει προσηλωμένη και να το απολαύσει; Προσπάθησε να περιορίσεις παράγοντες που την αποσυντονίζουν, όπως το τρίξιμο του κρεβατιού, θορύβους, ανησυχίες και αρνητικές σκέψεις της. Πάνω απ' όλα, μην κάνεις ερωτήσεις, του τύπου «είσαι κοντά;» ή «τελειώνεις;». Είναι σαν να είσαι προπονητής και να ρωτάς τον παίκτη που θα χτυπήσει το κρίσιμο πέναλτι «θα το βάλεις;». Θα το στείλει στα πουλάκια - στους προβολείς του γηπέδου. Εκεί που χρειάζεται τη σιγουριά σου, τη γεμίζεις με πίεση.
Καλό είναι να μην πειραματίζεσαι στα κρίσιμα λεπτά πριν από το γκολ με καινούργιες τεχνικές. Σύμφωνα με το Κορίτσι της Διπλανής Πόρτας, Σοφία Μπραϊμάκου, αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που το 75% των γυναικών δεν φτάνει πάντα σε οργασμό. Αν έχεις τον τρόπο να τη βάλεις στο τέρμα και λίγο πριν από το τελικό σουτ κάνεις φάουλ, το πιθανότερο είναι να μην έχεις άλλη ευκαιρία. Στη διάρκεια του παιχνιδιού δεν θα σου στοιχίσει πολύ. Απλώς θα κερδίσει πλεονέκτημα εκείνη και θ' αρχίσει ξανά τη φάση με τους δικούς της όρους. Οταν, όμως, βρεθείς φάτσα με το τέρμα, δεν έχεις παρά να κάνεις το καθήκον σου ως γνήσιος κυνηγός και να σκοράρεις.
thenewsbus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share