Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Γιατί δάκρυσε η Πόπη Τσαπανίδου on air [video]

Το πρωί στην εκπομπή της, η Πόπη Τσαπανίδου στο ΣΚΑΙ είχε καλεσμένο τον ποιητή Χριστιανόπουλογια να τoν ρωτήσει για το βραβείο που δεν δέχτηκε. Και εκεί άρχισαν τα όργανα… «Νομίζω, της λέει ότι είσαστε ανενημέρωτη, με καλέσατε να σας πώ αυτά που λέω εδώ και 3 μέρες; Δεν έχετε νομίζω ενημερωθεί. Και πέρυσι δεν το δέχτηκα αλλά δεν έγινε τόσος ντόρος.»

Λέει χαμογελαστά η Πόπη Τσαπανίδου «κ. Χριστιανόπουλε γιατί μου επιτίθεστε..» και ο Ποιητής Γιατί να σας επιτεθώ δεν έχω λόγο αφού καν δεν ξέρω την φάτσας σας…»

Άρχισαν τα κουμπόματα από την πολύ έμπειρη Πόπη Τσαπανίδου.

Η άνεση της πολύ έμπειρης δημοσιογράφου και παρουσιάστριας άρχισε να φεύγει και να έρχεται η αμηχανία. Της λέει μετά.. «Ξέρετε είμαι ιδιόρρυθμος και περίεργος, τι θέλετε να σας πω;» Ρωτάει η Πόπη για να σπάσει ο πάγος..» Τι έχετε να πείτε σε αυτούς που μας ακούνε για την κατάσταση στην χώρα;» Ο Χριστιανόπουλος.. «Με ρωτάτε εμένα σε 2 λεπτά να σας πω τι θα γίνει; Δεν αλλάζει η κατάσταση, μέσα από την εκπομπούλα σας τι νομίζεται ότι ο κόσμος θα βγάλει συμπεράσματα; Δεν τα ξέρετε και όλα..» και αρχίζει ένα κρεσέντο και μένει η Πόπη Τσαπανίδου κάγκελο.

Το ξαναγυρνάει έξυπνα η Πόπη Τσαπάνιδου: «Σας είχα γνωρίσει σε κάποια τελετή και σας θαυμάζω..» και η απάντηση « Με θυμάστε, εγώ δεν σας θυμάμαι.. δεν σας ξέρω καν πια είστε.»

Στο τέλος και η ατάκα που θα μείνει: «Ελπίζω να βγάζεται το ψωμί σας έντιμα αν ναι έχουμε κάτι κοινό αν όχι τότε απέχουμε πάρα πολύ»

Έτοιμη να δακρύσει η Πόπη Τσαπανίδου τονίζοντας για τις μεγάλες αλήθειες που είπε ο ιδιόρρυθμος ποιητής καλεσμένος στην εκπομπή της… «Ευχαριστούμε πολύ … Διαφημίσεις…»
Με την πολύ μεγάλη εμπειρία της η Πόπη Τσαπανίδου έβγαλε μια πολύ δύσκολη συνέντευξη έστω και με κοκκίνισμα και ελαφρά δάκρυα.

Δείτε το βίντεο με τα σκληρά λόγια του ποιητή Ντίνου Χριστιανόπουλου, στην Πόπη Τσαπανίδου:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share