Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

«Στην άκρη τα προσωπικά, η ΑΕΚ διαλύεται»!


«Στην άκρη τα προσωπικά, η ΑΕΚ διαλύεται»! 
Δραματική έκκληση για συσπείρωση στην ΑΕΚ απηύθυνε ο σύλλογος παλαιμάχων της ομάδας!

Οι παλιές δόξες της «Ένωσης» τονίζουν πως ο σύλλογος «οδεύει ολοταχώς προς τη διάλυση» και αφού επικροτούν την πρωτοβουλία Τροχανά, καλούν όλες τις «μεγάλες δυνάμεις» ν’ αφήσουν στην άκρη τα προσωπικά τους και να δώσουν το «παρών» στη συνάντηση της Κυριακής.


Αναλυτικά η ανακοίνωση των παλαιμάχων

«Δυστυχώς η ΑΕΚ οδεύει πρόσω ολοταχώς στη διάλυση. Η μόνη πρόταση ουσιαστικά που υπάρχει στο τραπέζι είναι αυτή που μετέφερε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, Μιχάλης Τροχανάς. Όσοι προσκλήθηκαν στη συνάντηση δεν πρέπει να απουσιάσουν!

Πρέπει να παραμερίσουν τα “προσωπικά” τους για τη σωτηρία της ΑΕΚ! Μόνο με την ομαδική συμβολή όλων των… μεγάλων δυνάμεων της ΑΕΚ μπορεί να σωθεί η ομάδα από τον όλεθρο!

Ως παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που τιμήσαμε με αίμα και ιδρώτα τη φανέλα με τον Δικέφαλο αετό στο στήθος, επικροτούμε αυτή την κίνηση, η οποία βρίσκεται προς τη σωστή κατεύθυνση για το καλό του πιο ιστορικού συλλόγου της Ελλάδας. Η παρουσία του Συνδέσμου (εφόσον προσκληθεί) στην συνάντηση της 29ης Ιανουαρίου θεωρείται δεδομένη.

Η ισχύς εν τη… Ενώσει

sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share