Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

“Αλκοολικός” ο Καραμανλής – Δεν κάνει βήμα χωρίς τον ψυχολόγο του



Τι "κάρφωνε" στον Χριστοφοράκο η δημοσιογράφος που ήταν δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό. Συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Ο Καραμανλή έλεγε πως κουράστηκε να κυβερνά από το 2006!

Κάθε μέρα που περνά τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής μένουν άφωνα μπροστά στην οργάνωση που είχε το "δίκτυο" του Mr SIEMENS.

Όπως γράφει το “Πρώτο Θέμα” γυναίκα δημοσιογράφος από τον στενό πυρήνα των συνεργατών του Κώστα Καραμανλή στο Μαξίμου, ενημέρωνε καθημερινά τον Μιχάλη Χριστοφοράκο για τις προθέσεις του πρώην πρωθυπουργού, αναφέροντας την κατ' αυτήν “κλονισμένη ψυχική υγεία του”, τον “κρυφο του έρωτα” και όλα όσα διαδραματίζονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες.



Μια προσεκτική ανάγνωση των σελίδων που περιέχουν αποκωδικοποιημένα e-mails αποκαλύπτει σημεία και τέρατα!

Σύμφωνα και με την “Real News” το "Βαθύ Λαρύγγι" είχε τρυπώσει στο Μέγαρο Μαξίμου και μαγνητοφωνούσε τον Κώστα Καραμανλή, ώστε να ενημερώνει καθημερινά τον Μιχάλη Χριστοφοράκο για τις προθέσεις του πρώην πρωθυπουργού. Συχνά-πυκνά στις αναφορές γίνεται λόγος για την «κλονισμένη ψυχική υγεία του, τον κρυφό του έρωτα» αλλά και για το γεγονός ότι «δεν κάνει βήμα δίχως τον Ρουσόπουλο και τον ψυχολόγο του».

Οπως λένε μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της γραμματέως του Μ. Χριστοφοράκου κ. Αικατερίνης Τσάκαλου βρέθηκε e-mail που αναφέρει : «Ο Κ. Καραμανλής, που δεν εμπιστεύεται κανένα συνεργάτη του πλην του ‘’πατέρα’’ Μολυβιάτη και τον Θ. Ρουσόπουλο, για να αποφύγει τις ευθύνες έχει εναποθέσει τα πρωθυπουργικά καθήκοντα στον τελευταίο», ενώ όπως βεβαιώνουν στενοί συνεργάτες «δεν κάνει βήμα χωρίς τη συμβουλή του ψυχολόγου του».

Σύμφωνα με πληροφορίες, γυναίκα δημοσιογράφος που ανήκε στον στενό πυρήνα της ομάδας του πρώην πρωθυπουργού βρισκόταν παράλληλα στο payroll του κ. Χριστοφοράκου.

Τον Δεκέμβριο του 2005 μια αναφορά έλεγε: «... το μεγαλύτερο και σημαντικότερο πρόβλημα που έχει αυτή τη στιγμή η χώρα είναι η απειλή ένταξης του πρωθυπουργού στην επικίνδυνη συντροφιά των ατόμων που αναζητούν καταφύγιο στο αλκοόλ προκειμένου να αποφύγουν μια θλιβερή πραγματικότητα. Ο τελευταίος αυτός «έρωτας» του Κ. Καραμανλή για τα οινοπνευματώδη έχει προβληματίσει σε απίστευτο βαθμό τους δικούς του ανθρώπους – οικογένεια, φίλους και πολιτικούς συνεργάτες. Απόδειξη του προαναφερόμενου γεγονότος αποτελεί ο καβγάς που είχαν στήσει πριν από μία περίπου εβδομάδα συνεργάτες του πρωθυπουργού με τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών Μ. Λιάπη, ο οποίος σύστηνε σε τρεις συνεργάτες του Κ. Καραμανλή, σε ιδιαίτερα αυστηρό τόνο. «Είστε υπεύθυνοι για την επικίνδυνα αρνητική εικόνα του πρωθυπουργού όπως τον αφήνετε να διασύρεται σαν ένας οποιοσδήποτε αλκοολικός!».

Το ζήτημα αφορούσε σε πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, όπου «από το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα ο κορυφαίος πολιτικός κατανάλωσε προ γεύματος 7 ποτήρια ούζο, συνόδευσε το φαγητό του με καλό και άφθονο κρασί και το βραδάκι παράγγειλε στο λόμπι του ξενοδοχείου ένα μπουκάλι ουίσκι για να περάσει τη νύχτα όπου άρχισε να πίνει το ένα ποτήρι μετά το άλλο... Οι τρεις συνομιλητές του Μ. Λιάπη αποχώρησαν από το υπουργείο με σκυμμένο το κεφάλι και ανέφεραν ότι «αφού ο Καραμανλής θέλει να πίνει στο λόμπι με φίλους του εμείς τι να του πούμε; Να ανέβει στο δωμάτιο; Πώς να το πούμε εμείς αν δεν το καταλαβαίνει ο ίδιος;».

Οργισμένος Καραμανλής!

Η ψυχική υγεία του είναι κλονισμένη, έπαθε γρίπη και είναι εξοργισμένος και με τον Μαγγίνα και με τον Αλογοσκούφη τους οποίους αποφάσισε τελικά να αντικαταστήσει. Αποφασίστηκε να συμμετέχει ο Σαμαράς στην κυβέρνηση. «Ο πρωθυπουργός δεν αισθάνεται πολύ καλά τελευταία», είπε στενός συνεργάτης και προσωπικός ιατρικός σύμβουλος του Κ. Καραμανλή. Από τη συζήτηση που είχαμε μαζί του βεβαιωθήκαμε ότι η κακοδιαθεσία του δεν οφείλεται στις απεργιακές κινητοποιήσεις, αλλά όπως είπε η ίδια έγκυρη πηγή, «σε τίποτα συγκεκριμένα. Το ψυχολογικό του σύστημα είναι σε άθλια κατάσταση σε σημείο που φοβόμαστε πλέον όλοι να του μιλήσουμε για δυσάρεστα θέματα...». Και συνέχισε: «Η κατάσταση αυτή της ευαισθησίας προϋπήρχε αλλά τώρα επιδεινώθηκε σε άσχημο βαθμό. Εκδηλώνεται με βουλιμικές περιόδους και αδυναμία σε σοκολάτα, άμυλο και οινόπνευμα, γεγονός που επιδεινώνει την κατάστασή του».


Χαρακτηριστική όμως είναι μια συνομιλία που είχε με στενό του συνεργάτη στις 15 Μαΐου του 2006, κατά τη διάρκεια ταξιδιού του για την Βιέννη. “Παραιτούμαι πλέον από την προσπάθεια να κάνω κάτι γι αυτό τον τόπο. Πίστευα ότι θα μπορούσα κάτι να καταφέρω αλλά έπεσα έξω. Ας τελειώνω μια ώρα αρχύτερα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share