Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

Terratec Cinergy Τ Stick Dual RC HD: Μετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε ψηφιακή τηλεόραση σε χρόνο dt...


Η εταιρεία Zegetron S.A. σε συνεργασία της με την TERRATEC κυκλοφόρησε το Terratec Cinergy Τ Stick Dual RC HD, που σε χρόνο μηδέν μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε ψηφιακή τηλεόραση (Mpeg4). Απλά συνδέστε το Cinergy Τ Stick Dual RC HD με μια ελεύθερη θύρα υποδοχής USB στον υπολογιστή σας και εγκαταστήστε το λογισμικό TerraTec Home Cinema Basic TV που περιέχει.

Το Cinergy Τ Stick Dual RC HD περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να μετατρέψετε τον υπολογιστή σας, το laptop σας ή το Netbook σας σε μια πλήρους λειτουργίας τηλεόραση με ενσωματωμένο βίντεο εγγραφής και πολλές άλλες λειτουργίες, όπως η λειτουργία να μπορείς να παρακολουθείς ένα πρόγραμμα και να γράφεις ταυτόχρονα ένα άλλο (Dual).

Το λογισμικό TerraTec Home Cinema Basic TV μεταμορφώνει την τηλεόραση που παίζει στον υπολογιστή σε μια ξεχωριστή εμπειρία. Μπορείτε εύκολα να καταγράψετε οποιοδήποτε πρόγραμμα βρίσκεται σε εξέλιξη στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, και αργότερα να δείτε την αγαπημένη σας εκπομπή και να την αντιγράψτε την σε ένα DVD. Η λειτουργία Timeshifting (δυνατότητα παρακολούθησης σε μεταγενέστερη ώρα) είναι χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις. Εάν η αγαπημένη σας ταινία έχει αρχίσει ήδη και σας διακόπτει το κουδούνι για να σας παραδώσουν την πίτσα που παραγγείλατε, απλά διακόψτε προσωρινά την ταινία με το πάτημα ενός κουμπιού και συνεχίστε από κει που μείνατε. Ο ενσωματωμένος ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος (EPG) και το teletext καθιστούν τον προσωπικό προγραμματισμό TV πιο εύκολο από ποτέ.

Μέσα στην συσκευασία συμπεριλαμβάνονται επιπλέον ένα τηλεχειριστήριο και μια κεραία για κινητή υποδοχή DVB-T.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share