Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

http://www.enimerosi.com---Ο Διονύσης Σαββόπουλος στην Κέρκυρα


photo_savvopoulos-400
Την Τέταρτη 18 Αυγούστου 2010 στο θέατρο «Ρένα Βλαχοπούλου»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η sold out μουσική παράσταση του Θεάτρου Παλλάς για το φετινό χειμώνα, «Το Περιβόλι του Τρελλού», ξεκίνησε το ταξίδι της για το καλοκαίρι σε Θέατρα και Κάστρα σε όλη την Ελλάδα. Συνοδεία ενδεκαμελούς ορχήστρας κορυφαίων μουσικών ερμηνευτών και υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Παπαζαχαριάκη, ο Διονύσης Σαββόπουλος επισκέπτεται την Κέρκυρα την Τετάρτη 18 Αυγούστου και ώρα 21:15 στο Θέατρο Μον Ρεπό «Ρένα Βλαχοπούλου» και αφιερώνει το καλοκαίρι του 2010 στα τραγούδια, που εμπνεύστηκε από την ταραγμένη δεκαετία του '60.
Στη συναυλία θα ακουστούν τραγούδια από «Το Φορτηγό» και «Το Περιβόλι του Τρελλού», καθώς και τραγούδια, που ο Διονύσης Σαββόπουλος συνέθεσε την ίδια εκείνη περίοδο, αλλά δεν ηχογραφήθηκαν τότε μαζί με τραγούδια άλλων καλλιτεχνών, που συνδέθηκαν με την εποχή.
Η ανάγκη για αλλαγή, που συνοδεύει τα έργα, κάνει «Το Περιβόλι του Τρελλού» σήμερα τόσο επίκαιρο όσο ποτέ. Τιμή Εισιτηρίου: 24€ / 17€ παιδικό - φοιτητικό. Ώρα έναρξης συναυλίας: 21:15. H συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κερκυραίων και με τη συνεργασία του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κέρκυρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share