Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Οργή Καραμανλή για Λούλη και Ρουσόπουλο

Η οργή του Κ. Καραμανλή από τα αποτελέσματα των γκάλοπ είναι πλέον εμφανής στο Μαξίμου. Ένταση και πανικός. Πανικόβλητοι «σύμβουλοι» και «συνεργάτες» παίρνουν τηλέφωνο ακόμα και μπλογκς και τους λένε να γράψουν ότι ο Καραμανλής θα διαγράψει Τατούλης μόλις «κουνηθεί» και ότι θα κάνει ανασχηματισμό και ίσως εκλογές, για να σηκώσουν την πεσμένη στο πάτωμα εικόνα του. (Τι πεσμένη, τσαλαπατημένη είναι.)
Αυτό που εξόργισε τον κ. Καραμανλή δεν ήταν κυρίως τα ποσοστά στην παράσταση νίκης που δείχνουν σκηνικό ανατροπής της πολιτικής πραγματικότητας. Αλλά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπήσεων που τραυμάτισαν σοβαρά την προσωπική εικόνα του. Και είναι γνωστό ότι ένα πράγμα δεν συγχωρεί, τα πλήγματα στην προσωπική του εικόνα.
Η οργή του έχει τώρα αποδέκτες τους κ. Ρουσόπουλο και Λούλη, τους βασικούς εισηγητές δηλαδή της «γραμμής στη Θεσσαλονίκη» που αποδείχθηκε καταστροφική.
Πολύ περισσότερο, επειδή παρά τις προειδοποιήσεις κομματικών στελεχών, οι άνθρωποι του Μαξίμου επέμεναν καθ΄ όλη τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας ότι «θα μαζέψουν» τα γκάλοπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share