Παρασκευή 23 Μαΐου 2008

Εθελοντές στον ΣΚΑΪ OLYMPUS MARATHON 2008


Η διοργάνωση του ΣΚΑΪ OLYMPUS MARATHON ζητά από τους φίλους του αγώνα που έχουν τη διάθεση να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για την αρτιότερη διεξαγωγή του, να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής σήμερα. Είναι γνωστό ότι το πλήθος και το επίπεδο των αθλητών του ΟΜ, που φέτος ξεπερνούν τους 550 αλλά και οι τεχνικές δυσκολίες της διαδρομής, απαιτούν μια οργανωμένη υποστήριξη από πλευράς διοργάνωσης. Υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί να δουλέψουν περισσότεροι από 200 άνθρωποι, ώστε να εξασφαλιστεί η επιτυχής διεξαγωγή του αγώνα.
Ο ΟΜ επιδιώκει να πλατύνει το εύρος του κοινού που συμμετέχει άμεσα ή έμμεσα στο γεγονός. Γι αυτό και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο, με ή χωρίς ειδικές γνώσεις και εμπειρία, να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για να συνδράμει στην επιτυχή έκβαση του γεγονότος της 29ης Ιουνίου. Όλες οι αιτήσεις θα εξεταστούν προσεκτικά και όλες οι πληροφορίες θα εκτιμηθούν. Θα δοθεί έμφαση στις αιτήσεις που συμπληρώνουν τα περισσότερα ουσιαστικά προσόντα, αφού οι ανάγκες σε εξειδικευμένο προσωπικό είναι και οι μεγαλύτερες. Τομείς που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, είναι οι Σταθμοί και η Ασφάλεια στη διαδρομή. Χρειάζονται γιατροί και άνθρωποι με γνώσεις πρώτων βοηθειών, όπως και ορειβάτες με εμπειρία στις διασώσεις.
Η υποβολή των αιτήσεων θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Ιουνίου. Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνεται με τη λήψη τους και η επικοινωνία με όσους κρίνονται κατάλληλοι θα είναι άμεση.
Για να υποβάλετε αίτηση εθελοντή κάντε κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share