Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2007

Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Μια πλήρης θεατρική επιθεώρηση, στημένη και τηλεοπτικά με όλες τις απαιτήσεις που έχει κάτι τέτοιο, αλλά με ελάχιστο χρόνο πρόβας. Αυτό είναι το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλου στον Alpha


Ενα διαφορετικό θεατρικό κάθε εβδομάδα. Δεν είχε άδικο λοιπόν προχθές, όταν κατά τη διάρκεια της πρόβας ψιθύρισε στους συνεργάτες του:


«Αν μου λέγανε σε επιθεώρηση να βγω κάνοντας πρόβα ένα τέταρτο, θα αυτοκτονούσα. Γιατί δεν αυτοκτονώ τώρα... ποιος ξέρει».


Από τις 20.00 έξω από τα στούντιο του Alpha στην Παύλου Μελά συγκεντρώνεται κόσμος. Την παράσταση παρακολουθούν κατά μέσο όρο 300-400 άτομα που γεμίζουν ασφυκτικά το χώρο, με τους συνεργάτες του Λάκη Λαζόπουλου να κάνουν τα πάντα για να εξυπηρετήσουν όσο περισσότερους γίνεται. Ο ίδιος, παρ' ότι από νωρίς γράφει, βλέπει τελευταία βίντεο (μέσα σε τρεις μέρες παρακολουθεί κασέτες για περισσότερο από 24 ώρες), κάνει πρόβα, μετράει χρόνους, κόβει, ράβει και μετά τραβάει σχεδόν μιάμιση ώρα παράστασης, δεν φεύγει αμέσως. Παραμένει χαμογελαστός, χαιρετά όποιον τον πλησιάσει, φωτογραφίζεται, κάνει ακριβώς ό,τι θα έκανε και στο θέατρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share