Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2007

Ένας μαύρος κατάδικος στην Καλιφόρνια

Ένας μαύρος κατάδικος στην Καλιφόρνια, 1.95, 140κιλά με ξυρισμένο κεφάλι, καταφέρνει να αποδράσει απότη φυλακή που τον κράταγαν για 15 χρόνια. Είχε φάειισόβια για ληστεία με φόνο που τον είχε κάνει με ταχέρια του.
Καθώς έτρεχε στα χωράφια για να ξεφύγει, βρίσκει ένασπίτι και μπαίνει μέσα σπάζοντας την πόρτα. Βρίσκει ένα νεαρό ζευγάρι που κοιμόταν στο κρεβάτιτου. Πιάνει το σύζυγο, τον πετάει από το κρεβάτι, και τονδένει σε μια καρέκλα.
Δένει και τη γυναίκα στο κρεβάτι, και πέφτει από πάνωτης. Τη φιλάει στο λαιμό, και στη συνέχεια σηκώνεται καιμπαίνει στο μπάνιο. Ο άντρας, δεμένος στην καρέκλα λέει αλαφιασμένος στηγυναίκα του:
«Κοίτα, αυτός ο τύπος είναι εγκληματίας, πρέπει να τηνέχει κοπανήσει από τη φυλακή, είδες τα ρούχα του? Ταρούχα του είναι ρούχα φυλακισμένου. Πιθανό να μην έχειδει γυναίκα πολλά χρόνια. Τον είδα πως φίλαγε το λαιμόσου!
Αν σου ζητήσει σεξ, μην αντισταθείς, μη πεις όχι,μη παραπονεθείς, γιατί μπορεί να μας σκοτώσει και τουςδυο. Δώσ' του ότι σου ζητήσει.
Δωσ' του ικανοποίηση,μη κινδυνέψουμε. Μη τον θυμώσεις! Να φανείς δυνατήγλυκιά μου, σ' αγαπάω πολύ!» Και η γυναίκα του απαντάει: «Δε φίλαγε το λαιμό μου.
Ψυθίριζε στο αυτί μου. Μουείπε ότι σε βρίσκει πολύ σέξυ, και με ρώτησε αν έχουμεβαζελίνη στο μπάνιο. Να φανείς δυνατός χρυσέ μου, καιεγώ σ' αγαπάω πολύ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share