Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ο ΓΑΠ το παλεύει. Θέλει να μείνει αρχηγός και με όπλο τη λίστα να φτιάξει νέα μικρή δική του κοινοβουλευτική ομάδα που θα τον κρατήσει αρχηγό και μετά την ήττα!


Ο ΓΑΠ πιστεύει ότι συμφώνησε με τον Σαμαρά να ψηφίσουν από κοινού τη Λίστα, δηλαδή οι βουλευτές να ψηφίζονται όχι με βάση τους σταυρούς αλλά με βάση τη σειρά κατάταξης που θα  ορίσει ο κάθε αρχηγός. Έτσι θα ελέγξει -υποθέτει- την επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα και θα μείνει αρχηγός του ΠαΣοΚ για πάντα όπως του πρέπει αφού είναι γιος του πατέρα του.
Τα κενά είναι πολλά:
Πρώτον: Ο Παπανδρέου πιστεύει ότι ο Σαμαράς συμφώνησε… το πιστεύει και ο Σαμαράς. Ως γνωστό αυτό το ντουέτο όταν συνεννοείται κάνει συμφωνίες της συμφοράς… που μάλιστα τις διαρρέουν και οι δυο και γελά και το παρδαλό κατσίκι με αυτά που λένε και τον τρόπο που ο καθένας αντιλαμβάνεται αυτά που λέει ο άλλος.
Δεύτερον: Για να ψηφίσουν από κοινού χρειάζονται εκτός από τις δύο δικές τους ψήφους και τη ψήφο πιθανώς του αδέκαστου Ραγκούση χρειάζονται κι άλλους (200 χρειάζονται συνολικά) που όμως δεν τους έχουν γιατί οι βουλευτές και στη ΝΔ και στο ΠαΣοΚ μόλις ακούν το σενάριο της λίστας δηλώνουν ΟΛΟΙ με μεγάλη προθυμία ότι δεν το ψηφίζουν.
Τρίτον: Ένα ΠαΣοΚ υπό τον Παπανδρέου θα βυθιστεί αλλά ένα ΠαΣοΚ υπό τον Παπανδρέου με λίστα που εξασφαλίζει ότι θα τρώγονται όλοι οι κάπως ανεξάρτητοι και πάντως όχι Παπανδρεϊκοί όχι μόνο θα βυθιστεί αλλά θα βρεθεί και κάτω από την άμμο του βυθού.
Τον λυπάμαι τον ΓΑΠ, το κακό όμως είναι ότι δεν με λυπάται εκείνος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share