Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

AEK...«όπου φτωχός και η μοίρα του»

 Ο σοφός λαός μας συνηθίζει να λέει το «όπου φτωχός και η μοίρα του». Στη προκειμένη περίπτωση δεν θα μπορούσα να βρω τίποτα καλύτερο. Το να προηγείσαι μέσα στο σπίτι σου μέχρι το 87 επί μια μέτριας ομάδας και στο τέλος να φεύγεις ηττημένος, μόνο η ΑΕΚ θα μπορούσε να το καταφέρει! Η χιλιοταλαιπωρημένη ΑΕΚ των εκατομμυρίων και πλέον προβλημάτων, δέχθηκε ένα ακόμα βαρύτατο πλήγμα το οποίο ουσιαστικά την θέτει νοκ άουτ. Δεν μιλάω για την πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά για τον τομέα ψυχολογία. Αυτή τη στιγμή οι παίκτες της ΑΕΚ είναι με κομμένα τα πόδια και δεν νομίζω ότι θα βρουν τα αποθέματα που χρειάζονται για να συνέλθουν άμεσα!
Αν έπαιξε ρόλο η αποβολή του Δέλλα; ...............



Σαφέστατα έπαιξε ρόλο καθώς έδωσε δικαίωμα στους αυστριακούς να αρχίσουν να ελπίζουν με αποτέλεσμα να βγουν μπροστά. Είναι χαρακτηριστικό ότι ως τότε η Στουρμ Γκρατς δεν είχε κάνει ούτε μισή ευκαιρία!
Ο Χιμένεθ πλέον αρχίζει να …ξεκρεμάει τους πίνακες από το σπίτι του. Το πιθανότερο είναι αν όχι αύριο, εως την επόμενη εβδομάδα να έχει φύγει από την ομάδα καθώς κανείς πλέον δεν τον θέλει. Ο ίδιος το έχει καταλάβει και έχει χάσει την ψυχραιμία του καθώς στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μόνο που δεν πλακώθηκε στο ξύλο με έναν δημοσιογράφο επειδή άκουσε να τον λέει τρελό! Είχε άδικο όμως ο άνθρωπος; Όταν τον ρώτησαν για ποιο λόγο έβγαλε τον Λεονάρντο, αυτός απάντησε ότι δεν μπορείς έχοντας μείνει με 10 παίκτες και ενώ προηγείσαι με 1-0 να μην βγάλεις από το παιχνίδι έναν επιθετικό. Δεκτόν, και συμφωνώ απόλυτα με αυτή τη λογική. Μετά από 10 λεπτά όμως αρχίζει να σου χτυπά την πόρτα η παράνοια! Τι κάνει ο Ισπανός; Βάζει μέσα τον Λυμπερόπουλο! Τι είχε αλλάξει ως εκείνη την ώρα;  Τίποτα, καθώς η ΑΕΚ εξακολουθούσε να προηγείται και ο τέταρτος διαιτητής εξακολουθούσε να …αρνείται στον Δέλλα να μπει να παίξει για κανένα δεκάλεπτο ακόμα. Εκεί λοιπόν έβαλε έναν καθαρόαιμο επιθετικό τον Λυμπερόπουλο. Ο ίδιος λοιπόν φάσκει και αντιφάσκει.
Πλάκα πλάκα τώρα που το σκέφτομαι τι κοινό έχουν ο Χιμένεθ και ο Βαλβέρδε εκτός του ότι είναι πατριωτάκια και έχουν την ίδια μούρη; (προσωπικά τους μπερδεύω). Και οι δύο έκαναν αλλαγή τον καλύτερό τους παίκτη και αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς της ομάδας τους.

Ποιος θα αναλάβει τώρα την ΑΕΚ; Ονόματα θα ακουστούν πολλά, αλλά έχω την αίσθηση ότι πιο κοντά στην ομάδα είναι ένας πρώην παίκτης της ο Νίκος Κωστέλογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share