Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Προτεραιότητά μας ο gay τουρισμός


Προτεραιότητα μας, ως κράτος, ο τουρισμός. Σε αυτόν εμπεριέχεται και ο gay τουρισμός, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, το οποίο αποκαλύπτει πως ΥΠΠΟΤ και ΕΟΤ θα διοργανώσουν το "Athens Rainbow Week"

Εκ των βασικών προτεραιοτήτων των υπουργείου Πολιτισμού και ΕΟΤ, φαίνεται να είναι η ανάπτυξη του gay τουρισμού στην Ελλάδα, σύμφωνα με την εφημερίδα "Αποκαλύψεις".

Οι δύο φορείς επιθυμούν να διοργανώσουν το "Athens Rainbow Week", μια εβδομάδα αφιερωμένη στους ομοφυλόφιλους της πατρίδας μας, με στόχο να προσκληθούν άνθρωποι και από το εξωτερικό αλλά και να κατασταθεί σαφές πως το χρήμα εκτός από πατρίδα δεν γνωρίζει και από σεξουαλικές προτιμήσεις.

Εικάζεται ότι φέτος η αγοραστική δύναμη των ομοφυλοφίλων θα αγγίξει παγκοσμίως τα 835 δις. δολάρια, ενώ η πρόβλεψη για του χρόνου είναι 2 τρις.

Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού αυτού δαπανάται στις πέντε χώρες οι οποίες έχουν νομιμοποιήσει το γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων ζευγαριών, δηλαδή την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Ισπανία, τη Νότια Αφρική και τον Καναδά, ενώ ακολουθούν η Μύκονος, η Ίμπιζα και το Λονδίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share