Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Είσαι απλά...




Είσαι απλά επικίνδυνος. Κρίμα γιατί πολλοί πιστέψαμε ότι κάτι θα άλλαζες, τώρα που είσαι καβάλα στο άλογο και σίγουρος πρωταθλητής......



Αντί να βγεις και να πεις ότι όσοι μπήκανε μέσα ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ στο γήπεδο, μας δουλεύεις μες στα μούτρα μας ότι κέρδισε το ποδόσφαιρο. Και "αν γινανε θα τα καταδικάσω". Τι να καταδικάσεις? Φραστικά? Άντε δώσε 100.000 ευρώ στα ιδρύματα, να ξεπλύνεις με το χρήμα τη ντροπή (κατά πώς κάνει και μια φιλάνθρωπη κυρία από τους απέναντι...). Αν εσύ είσαι αυτός που ηγείται του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα από δω και πέρα, λυπάμαι, αλλά το μέλλον είναι ζοφερό.

Είσαι απλά τζάμπα μάγκας... Έχεις χίλια δίκια γι αυτούς που μπήκαν και σου επιτέθηκαν, αλλά για τις δηλώσεις σου (όχι μόνο απόψε) και τις κοκορομαχίες με το Μαρινάκη θα πρέπει να ντρέπεσαι. Ήρθες σχεδόν τελειωμένος στην Ελλάδα και αναστήθηκες μεσιέ, και μη μας το παίζεις ότι μας κάνεις και χάρη. Να σε δούμε τι ψάρια θα πιάσεις στα προηγμένα πρωταθλήματα. Εκεί απ'όπου έφυγες -επαναλαμβάνω- σχεδόν τελειωμένος για να ρθεις εδώ και να μας πουλήσεις το καραγκιοζιλίκι σου για εκκεντρικότητα.


Είσαι απλά ανίκανος και το αποδεικνύεις σε κάθε ευκαιρία. Κι εσύ και οι βοηθοί σου...


Είσαι απλά ένας τραμπούκος που μονίμως "τον προκαλούν" και απλά "απαντά στις προκλήσεις γιατί δεν αντέχει". Μας κούρασες. Εισαγγελέα θέλεις.


Είστε απλά θλιβεροί. Και οι τρεις. Και καλά ο Λέτο και ο Σιμάο κι ο Σισέ. Είναι ξένοι, μισθοφόροι, δεν έχουν κανένα δέσιμο. Ξεκινήσατε ρε παληκάρια απ'το πούλμαν για να πάτε στα αποδυτήρια να την πέσετε στον Τοροσίδη? Σε ποιον ρε? Σ'αυτόν που θα παίζετε παρέα στην Εθνική αύριο? Συγχαρητήρια...



Είσαι απλά ΜΑΓΚΑΣ! Ο μόνος που είχες το θάρρος να πεις έξω από τα δόντια τα πράγματα και ο μόνος που λυπήθηκε (πραγματικά κι όχι υποκριτικά) για την ασχήμια. Είσαι απλά η ελπίδα. Κανονικά εσύ έπρεπε να φύγεις από δω. Για να σωθείς.


ΥΓ1: Όσοι Ολυμπιακοί πιστεύουν ότι δεν έγινε τίποτα και δηλώνουν περήφανοι είναι απλά υποκριτές και ηλίθιοι.
ΥΓ2: Όσοι Παναθηναϊκοί πιστεύουν ότι το πρωτάθλημα χάθηκε σήμερα (κι όχι με τόσες και τόσες γκέλες στα προηγούμενα ματς) είναι το αντίθετο απ'τους παραπάνω Ολυμπιακούς. Ηλίθιοι και υποκριτές.
ΥΓ3: Όσοι λοιποί "ανακάλυψαν" την κατάντια του εκτρώματος που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο απόψε είναι αυτοί που ουσιαστικά τη συντηρούν. Ο νοών νοείτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share