Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ**Ένοπλη συμπλοκή αστυνομικών με εμπόρους ναρκωτικών στην Ηγουμενίτσα



ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - Ένοπλη συμπλοκή αστυνομικών με εμπόρους ναρκωτικών Τρεις συλλήψεις, ένας καταζητούμενος 302 κιλά χασίς και 2 κατασχεμένα αυτοκίνητα χθες από επιχείρηση αστυνομικών του Τ.Δ.Ν. Ηγουμενίτσας στη περιοχή Γωνιά.
Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας θα οδηγηθούν οι 3 συληφθέντες από τους 4 .Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τ.Δ.Ν. Ηγουμενίτσας, την 09-02-2010 και ώρα 10.00΄  στην περιοχή «ΓΩΝΙΑ» του Δ. Ηγουμενίτσας ανευρέθηκαν επιμελώς κρυμμένοι εννέα (9) ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν διακόσια δέκα έξι (216) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους τριακοσίων δύο (302) κιλών. Η περιοχή τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, είχαν στήσει ενέδρα στην περιοχή Γωνιά όπου έπειτα από πληροφορίες του του Τ.Δ.Ν. Ηγουμενίτσας είχαν βρει επιμελώς κρυμμένους 9 ταξιδιωτικούς σάκους με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 302 κιλών.
Στις 5 χθες το απόγευμα άτομο αγνώστων στοιχείων, οπλισμένο με καλάσνικοφ  προσέγγισε μέσω δύσβατης δασικής περιοχής την ενέδρα των αστυνομικών. Σε δοθέν σήμα ακινητοποίησης όπλισε το καλάσνικοφ  και σε πυροβολισμό αστυνομικού στον αέρα τράπηκε σε φυγή.
Οι αστυνομικοί του Τ.Δ.Ν. Ηγουμενίτσας συνέλαβαν ωστόσο 3 συνεργούς που περίμεναν σε 2 αυτοκίνητα με σκοπό να παραλάβουν τα ναρκωτικά και να τα μεταφέρουν στην Αθήνα.
Οι 3 δράστες συληφθέντες θα οδηγηθούν Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ ο τέταρτος αναζητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share