Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Γιατί οι εκλογές είναι αναπόφευκτες


Θα ακούτε και θα διαβάζετε φυσικά τις ανοησίες που εκτοξεύουν καθημερινά διάφοροι για το αν θα γίνουν και πότε εκλογές. Όπως, όμως, συμβαίνει στην καθημερινή ζωή, τα πράγματα είναι απλά και στην πολιτική. Οι πρόωρες εκλογές είναι, κατά τη γνώμη μας, μονόδρομος για τον Κ. Καραμανλή για τους εξής λόγους:

1. Όπως όλα δείχνουν η ΝΔ θα χάσει με σημαντική διαφορά τις Ευρωεκλογές

2. Το καλοκαίρι η οικονομική κρίση θα χειροτερέψει λόγω της αναμενόμενης κάθετης πτώσης στον Τουρισμό - και ο «λογαριασμός» θ΄ αρχίσει να έρχεται από τον Σεπτέμβριο

3. Μέχρι τις 24 Οκτωβρίου η κυβέρνηση πρέπει να ανακοινώσει τα νέα μέτρα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή που θα είναι πολύ χειρότερα και από αυτά που ψιθυρίζουν

4. Ο Προϋπολογισμός για το 2010 θα είναι ο χειρότερος των τελευταίων δεκαετιών με αρνητική ανάπτυξη

5. Ο ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ έχουν ήδη ανακοινώσει ότι θα προκαλέσουν εκλογές του χρόνου τέτοια εποχή για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αν λοιπόν ο Κ. Καραμανλής δεν κάνει πρόωρες εκλογές και αφήσει να οδηγηθεί στις εκλογές για τον Πρόεδρο, τότε η ΝΔ θα υποστεί την μεγαλύτερη ήττα της όλων των εποχών και άντε να συνέλθει μετά.

Πότε θα γίνουν, με αυτή την συλλογιστική, οι πρόωρες εκλογές. Αν δεν στηθούν διπλές κάλπες τον Ιούνιο, το ….είπε η Αλέκα: «Άμεσα, τον Μάρτη, δεν θα προκηρυχθούν εκλογές, ωστόσο, δεν έχει σημασία αν θα γίνουν τον Απρίλη ή τον Σεπτέμβριο….»

1 σχόλιο:

Theo είπε...

Θα θελαμε σαν φιλαθλο κοινο της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ να θέσουμε κάποια εύλογα ερωτήματα που μας απασχολούν και μας προβληματίζουν ιδιαίτερα:
1)για ποιο λόγο η επιτροπή της ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ δεν συνεδρίασε την Πεμπτη?(ως γνωστο κάθε πέμπτη συνεδριάζει για τα πειθαρχικά θέματα
2)με ποιά αιτιολογία τιμωρήτε η έδρα μας με 2 αγωνιστικές ?
3)γιατι στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ - ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ο διαιτητής δεν έγραψε στο φύλλο αγώνα όσα διαδραματίστηκαν κατα την διάρκεια και την λήξη του παιχνιδιού?(άραγε οι φτυσιές προς τον επόπτη δεν είναι αρκετές για να γραφτούν στο φύλλο αγώνα?) μετα την ληξη του αγώνα οι φίλαθλοι της Καρουσάδας επιτέθηκαν με καδρόνια,πέτρες,αυγα κ διάφορα άλλα αντικείμενα.Δυστυχώς όμως δεν έγινε καμία συζήτηση γι'αυτό και προφανώς δεν ίδρωσε κανενός υπεύθηνου το αυτι.
4)στον αγώνα ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ η βροχή είχε ξεπεράσει τους 10 πόντους και το γήπεδο είχε γίνει στην κυριολεξία λίμνη.Μετα απο αίτημα της ομάδας μας να διακοπεί ο αγώνας και ενώ προηγούμασταν με 1-0 δεν έγινε δεκτό.Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό ο διαιτητής Καστρινος δεν μας καταλόγησε 3 πέναλτυ.
5)στον αγώνα μεταξύ ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΥ -ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ,μερίδα φιλάθλων της ομάδας των ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ επιτέθηκαν και χτύπησαν τον διαιτητή κ. ΓΙΟΎΡΓΑ .Δεν γράφτηκε τίποτα στο φύλλο αγώνα.Οπως καταλαβαίνετε υπάρχει επιλεκτική και κατευθηνόμενη αντιμετώπιση προς την ομάδα μας .Να ξέρετε όμως (ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ )πως αυτού του είδους αποφάσεις και οι επιλεκτικές μεταχειρίσεις προς κάποια σωματεία φέρνουν το Κερκυρα'ι'κό ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω και δέν αρμόζουν στην κουλτούρα του φίλαθλου κοινού της Κερκυρας.

Bookmark and Share