Δευτέρα 28 Ιουλίου 2008

Πριν ή μετά την ερωτική πράξη;


Αγωνιά ο ελληνικός λαός και κρέμεται από τα χείλη της Αστυνομίας. Τι ακριβώς συνέβη με τον Σεργιανόπουλο; Πότε τον σκότωσε ο γεωργιανός; Πριν ή μετά την ερωτική πράξη; Και τι ήταν αυτό που ζήτησε ο Σεργιανόπουλος και έκανε θηρίο ανήμερο τον γεωργιανό με αποτέλεσμα να του καρφώσει 29 φορές το μαχαίρι; Όπως διέρρευσε από την αστυνομία δύο μάρτυρες κατέθεσαν ότι είχαν ψωνίσει στο παρελθόν τον γεωργιανό και «δεν υπήρξε πρόβλημα». Δηλαδή τους πήδηξε κανονικά και με το νόμο που λένε χωρίς διαμαρτυρίες και ακρότητες. Γιατί λοιπόν βγήκε εκτός εαυτού με τον Σεργιανόπουλο, ο γεωργιανός; Μήπως επειδή ο ίδιος δημοφιλής ηθοποιός «ξέφυγε των ορίων», όπως κάποιοι κακεντρεχείς διακριτικά και με ατέλειωτο θαυμασμό στη Τέχνη που υπηρετούσε ο Σεργιανόπουλος, υποστηρίζουν;
Δυστυχώς όλα αυτά τα θεμελιώδη ερωτήματα μένουν προς το παρόν αναπάντητα. Η αστυνομία δεν έχει δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις, ενώ οι εφημερίδες που «πραγματοποιούν παράλληλη έρευνα» και αφιερώνουν πολλές σελίδες για το σημαντικό αυτό θέμα, δεν έχουν καταλήξει πουθενά. Στο κενό είναι επίσης η έρευνα και οι διεξοδικές αναλύσεις των τηλεοπτικών καναλιών. Όλοι οι καθ ύλη αρμόδιοι δηλαδή η Αστυνομία, αλλά κυρίως ο Τύπος που όπως ξέρουμε είναι και Αστυνομία και δικαιοσύνη και ιατρική επιστήμη μαζί και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, έχουν αφήσει στο σκοτάδι τον… ανήσυχο ελληνικό λαό που με την σειρά του δικαιολογημένα αγανακτεί, διαμαρτύρεται βγαίνει από τα ρούχα του, φωνάζει. «Πέστε μας την αλήθεια για τον Σεργιανόπουλο».
Τόσοι άνθρωποι ασχολούνται με το θέμα. Δεκάδες αστυνομικοί, ψυχολόγοι αλλά και πάσης φύσεως ιατροί, δημοσιογράφοι όλων των ειδικοτήτων, (ρουφιάνοι, πράκτορες, όργανα της αστυνομίας, υπάλληλοι πολυεθνικών και ελληνικών εταιριών και άλλοι) τόσοι εγκέφαλοι είναι συγκεντρωμένοι σε αυτό το πρόβλημα και να μην μπορεί να το λύσουν… Να αφήνουν τον ελληνικό λαό ανενημέρωτο….
Ενώ, η άλλη είδηση ήταν σαφής και πλήρης για αυτό άλλωστε δεν χρειάσθηκαν παραπάνω από τρεις γραμμές σε κάποιες (όχι όλες) τις εφημερίδες και δύο στεγνές κουβέντες του μισού λεπτού σε ορισμένα (όχι όλα) τηλεοπτικά κανάλια για να δοθεί η πλήρης εικόνα. «Ένας από τους οκτώ νεκρούς ναυτεργάτες- το όνομα του δεν αναφέρθηκε μιας και δεν έχει σημασία- άφησε πίσω του πέντε παιδιά.
Η οικογένεια είχε χάσει τη μητέρα από καρκίνο πριν από μερικούς μήνες. Άλλοι ναυτεργάτες μαζεύουν χρήματα για την οικογένεια του συναδέλφου τους.» Τι απορίες μπορεί να έχει ο υπερήφανος Έλλην πολίτης σε αυτές τις τρεις γραμμές; Απλά και καθαρά είναι όλα. Κάποιος εργάτης σκοτώθηκε και μαζεύουν λεφτά για να τον θάψουν. Συνηθισμένα πράγματα. Αντίθετα το ερώτημα για τον Σεργιανόπουλο εξακολουθεί να είναι αναπάντητο, βασανίζοντας τον ελληνικό λαό: «Πριν ή μετά την ερωτική πράξη; Τι ακριβώς ζήτησε από τον γεωργιανό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share