Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

4ο Corfu Adventure Rally» την Κυριακή 13 Απριλίου


Το 4ο Corfu Adventure Rally
φιλοδοξεί να είναι μια αξέχαστη περιπέτεια και μια δυνατή εμπειρία για όλους μας.Είναι η τέταρτη συνέχεια της διοργάνωσης της Κερκυραϊκής Λέσχης Μοτοσυκλέτας και απευθύνεται στους οδηγούς μοτοσυκλετών (enduro, on-off και supermotard ), αυτοκινήτων 4χ4 και ATV.Το 4ο Corfu Adventure Rally θα ξεκινήσει από το χώρο της κάτω πλατείας το πρωί της Κυριακής 13 Απριλίου και θα τερματίσει στο Camping Διόνυσος στο Κομμένο.
Για να συμμετάσχει κάποιος στο 4ο Corfu Adventure Rally, βασική προϋπόθεση είναι η διάθεση να διασκεδάσει με το όχημά του και παράλληλα να γνωρίσει εντελώς άγνωστες πλευρές της Κέρκυρας, να την δει από άλλη οπτική.
Το 4ο Corfu Adventure Rally είναι μια περιπέτεια που συνδυάζει χωμάτινη και ασφάλτινη διαδρομή, παιχνίδι με τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες και πλοήγηση μέσα από ορεινούς και δασικούς δρόμους που η φυσική τους ομορφιά, η εναλλαγή του τοπίου και οι δυσκολίες της οδήγησης, θα χαρίσουνε μοναδικές στιγμές και εικόνες σε οδηγούς και συνεπιβάτες.
Παράλληλα σε επιλεγμένα σημεία, θα τους περιμένουν διάφορες διασκεδαστικές δοκιμασίες (παιχνίδια).Ειδικά για φέτος θα υπάρχει και η δυνατότητα συμμετοχής και σε μοτοσυκλέτες δρόμου, καθώς υπάρχει παράλληλη ασφάλτινη διαδρομή.Η τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας σε ότι αφορά τους οδηγούς, και την διαδρομή ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.Απαιτείται υπομονή και προσεκτική οδήγηση, ιδιαίτερα για τους αρχάριους και τα μεγάλα ON – OFF.
Η χρήση χωμάτινων ελαστικών θα σας βοηθήσει αρκετά και γενικά η διαδρομή δεν ενδείκνυται για γρήγορη οδήγηση.
Εξάλλου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟΙ οπότε δεν χρειάζεται άγχος και βιασύνη. Υπολογίζεται ότι το αργότερο σε 4 ώρες θα είστε στο τέλος του χωμάτινου κομματιού (και όποιος τα βρει σκούρα υπάρχει και η άσφαλτος…).
Χρόνος θα υπάρχει μόνο για όσους επιθυμούν να πάρουν μέρος στα χρονομετρημένα παιχνίδια που θα γίνουν σε συγκεκριμένα, απόλυτα ελεγχόμενα (και κρυφά έως την ημέρα του Adventure Rally) σημεία της διαδρομής!
Για όσους αναρωτιούνται η διαδρομή χαράχτηκε με μότο & 4χ4αρκετά άνετα .
Πάρτε λοιπόν τη μοτοσυκλέτα σας (supermotard, οn-off μικρή ή μεγάλη, enduro, ATV) ή το εκτός Δρόμου 4χ4 αυτοκίνητό σας και ελάτε να γνωρίσουμε την άγνωστη Κέρκυρα.
Στη συμμετοχή συμπεριλαμβάνονται:
1.Διάφορα αναμνηστικά ( T-shirts, και άλλα).
2.Έπαθλα για τους πρώτους σε κάθε κατηγορία και αναμνηστικά για όλους τους συμμετέχοντες.
3.Συμμετοχή στο πάρτι του τερματισμού με φαγητό και ζωντανή μουσική.
4.Πολλές εκπλήξεις στο χώρο του τερματισμού..
Δηλώσεις συμμετοχής στο καφέ ΚΑΘΟΔΟΝ και στα τηλέφωνα 2661039673 και 6978616999 έως το Σάββατο 12 Απριλίου καθώς και στο http://www.kelemo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share