Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

Τα κουρελια τραγουδανε ακομα ΑΕΚΑΡΑ




Επέστρεψαν τα χαμόγελα στην ΑΕΚ μετά από τη νίκη επί του Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο». «Η ΑΕΚ πέρασε δύσκολες στιγμές και οι παίκτες νιώθουν την ψυχολογική πίεση», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης. Παράπονα για την διαιτησία από τον Άνχελ Πεντράθα.
Μπορεί η ΑΕΚ να μην απέδωσε καλό ποδόσφαιρο στο «Καυταντζόγλειο», όμως κατάφερε να νικήσει τον Ηρακλή, κρατώντας το ζητούμενο, δηλαδή το αποτέλεσμα. «Έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, όμως δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε», είπε ο σκόρερ του τέρματος που έδωσε τη νίκη στην «Ένωση», Νίκος Λυμπερόπουλος. «Νίκες σε όλα τα εντός για να ελπίζουμε σε τίτλο», σχολίασε ο Παπασταθόπουλος. «Θετική η εμπειρία μου στην ΑΕΚ», τόνισε σε τοπική εφημερίδα της Μαγιόρκα ο Λορένσο Σέρα Φερέρ.
Λυμπερόπουλος:
«Οι βαθμοί μετράνε» Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο, στο βωμό του αποτελέσματος, περιορίζεται σε δεύτερη μοίρα το καλό θέαμα. Η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον Ηρακλή στο «Καυντζόγλειο», χωρίς να εντυπωσιάσει, όμως πήρε το τρίποντο. «Περάσαμε δύσκολη περίοδος, στην οποία συνέβησαν πολλά γεγονότα, που είναι λογικό να επηρεάσουν την ομάδα. Ξέραμε ότι έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε. Στην προκειμένη περίπτωση αυτό που μετρά είναι οι βαθμοί. Δεν θέλω να μιλήσω για την αλλαγή προπονητή. Ζητούμενο δεν είναι να βγαίνει το καλό ποδόσφαιρο , αλλά να παίρνουμε τους βαθμούς. Να δώσουμε τα πάντα για να είμαστε ήσυχοι με τη συνείδηση μας», είπε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος με δικό του τέρμα χάρισε τη νίκη στην ΑΕΚ.
Φερέρ: «Θετική εμπειρία η ΑΕΚ»
Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ αποτελεί εδώ και λίγες μέρες παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, όμως αυτό δεν τον επηρεάζει στις τοποθετήσεις του για την παρουσία του στην ομάδα. «Στο ποδόσφαιρο προκύπτουν καταστάσεις που δεν τις περιμένεις. Αλλά η εμπειρία μου στην ΑΕΚ ήταν καλή και θετική, κοινωνικά και αγωνιστικά. Δεν είχα ξαναδουλέψει στο εξωτερικό. Αποδέχτηκα την πρόταση για ένα ποδόσφαιρο που δεν γνώριζα. Η προσαρμογή ήταν ταχύτατη και μπήκα αμέσως στο κλίμα της ομάδας». Ο Ισπανός τεχνικός συνέχισε λέγοντας: «Πετύχαμε πράγματα ιστορικά με την ομάδα στην Ευρώπη. Όπως η πρώτη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επιπλέον, στο πρωτάθλημα πιστεύω πως είχαμε εκπληκτική πορεία. Σε 17 αγωνιστικές ήμασταν πρωτοπόροι. Τα τελευταία δέκα χρόνια η ομάδα είχε βρεθεί στην κορυφή 22 αγωνιστικές. Θεωρώ πως η απόφαση ήταν βιαστική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share