Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΒΑΝ

επικρατεί στο υπουργείο εσωτερικών μετά την δημοσιοποίηση των μελετών του Παναγιώτη Βαρώτσου και της ομάδας ΒΑΝ αναφορικά με τους δύο σεισμούς που προβλέπει να γίνουν στην χώρα μας εντός του τερταμήνου και θα είναι πάνω απο 6 ρίχτερ.
Το υπουργείο δεν ήθελε να υπάρξει τέτοια διαρροή για να μην αναστατωθεί ο κόσμος αλλά και γιατί αν επιβεβαιώθεί ο Βαρώτσος θα αναζητηθούν ευθύνες επειδή δεν πάρθηκαν μέτρα.
Επίσημα πάντως δεν υπάρχει ενημέρωση αλλά και η ανεπίσημη πλέον ενημέρωση μέσω δημοσιοποίησης κάνει τον υπουργό κ.Προκόπη Παυλόπουλο να ...τρέμει τον σεισμό περισσότερο απο οποιονδήποτε άλλο.

Έχουν αρχίσει ήδη να διαρερέουν οι περιοχές που έχει προβλέψει
ο Παναγιώτης Βαρώτσος ότι θα γίνει σεισμός οπότε και δεν έχει νόημα να το κρατάει μυστικό.
Η δημοσιευμένη μελέτη στο πανεπιστήμιο του Κορνελ περιλαμβάνει ένα παραλληλόγραμμο που καλύπτει το βόρειο, σχεδόν μισό, δυτικά της Πελοποννήσου,
τον Κορινθιακό Κόλπο, μέρος των Επτανήσων,
καθώς και μια ζώνη από τη Στερεά Ελλάδα. Για το θέμα δεν έχει ενημερωθεί επίσημα το υπουργείο εσωτερικών οπότε δεν χρειάζεται να υπάρχει αναστάτωση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΈΜΕ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΝ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΈΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΦΥΣΙΚΆ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ. ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΈΔΑΦΟΣ? ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ - ΟΠΩΣ ΈΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΗ ΠΙΕΣΗ-ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΙΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΌΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ. ΤΟ ΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΕΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ - ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΒΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ. ΧΡΗΣΤΟΣ.Ν ΙΩΝΙΑ.ΑΘΗΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

...ΚΑΛΑ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ...ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ/ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΣΕ "ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΣΕΙΣΜΩΝ"!!!!

Bookmark and Share