Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2008

Ο ΛΑΚΗΣ ΕΠΙΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 66.8%

Περισσότεροι απο 3,5 εκ τηλεθεατές είδαν στην τηλεόραση τον Λάκη Λαζόπουλο να σατιρίζει πρόσωπα και πράγματα και να λικνίζεται στην εξέδρα του Τσαντιριού του.
Η τηλεθέαση που έπιασε ήταν 66,8% και μέχρι το Πάσχα η εκπομπή του έτσι θα πηγαίνει μέχρι ο ίδιος να σφυρίξει την λήξη.
Άλλωστε έχει ανοίξει πολλά μέτωπα και τον περιμένουν την γωνία.
Χθες ο Λάκης ξέχασε να σατιρίσει τον επικεφαλής της ΥΠΕΕ Σπύρο Κλαδά για τον οποίο δεν είπε ούτε μια κουβέντα παρότι την ίδια ώρα έλεγε τα μύρια όσα(και καλά έκανε) στον Κουκοδήμο. Μόνο που σύμφωνα με τις καταγγελίες Κουκοδήμος και Κλαδάς πάνε μαζί. Άραγε ο ίδιος φοβάται τον Κλαδά ή ο alpha;


ΛΑΚΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΟΝ ΚΛΑΔΑ;

Όλα τα είπε στην εκπομπή του ο Λάκης Λαζόπουλος. Τα έβαλε με όλους και τους σατίρισε όλους εκτός από έναν. Τον Σπύρο Κλαδά.
Πουθενά δεν ακούστηκε το όνομα του. Δεν είπε κουβέντα για τον άνθρωπο που εμπλέκεται και έχει καταθέσει ως ύποπτος για την υπόθεση Ζαχόπουλου.
Όμως το κυριότερο είναι ότι εμπλέκεται σε μια σοβαρή καταγγελία για τον μικρό Παναγιώτη Βασιλέλη. Αν ήταν άλλος θα τον είχε ξετινάξει αλλά για τον επικεφαλής της ΥΠΕΕ(πρώην ΣΔΟΕ) δεν είπε κουβέντα.
Ποιός φοβάται τον Σπύρο Κλαδά;
Εσύ Λάκη ή ο Κοντομηνάς;
Πώς είναι δυνατόν σήμερα όλη η Ελλάδα να μιλάει για τον Κλαδά και το θέμα του μικρού Παναγιώτη που έχασε την ζωή του και συγκλόνισε το πανελλήνιο και ο Λάκης να μην του αφιερώσει ούτε ένα δευτερόλεπτο;


ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΜΟ


Ο κόσμος δεν ανέχεται την κοροιδία κυρίως όταν έχεις πάρει 5,5 εκ ευρώ και σε έχουν βρει στην Ελβετία με άλλο ένα 1,1 εκ ευρώ σε επιταγές. Ο Θέμος Αναστασιάδης έφερε στο studio μέχρι και τον Ψινάκη -που του πέταξε τις σπόντες του- αλλά έπιασε το μεγαλύτερο 27.2% αν και είναι το πρόσωπο των ημερών και σε μια εποχή που ο κόσμος δείχνει να προτιμάει την σάτιρα. Όμως με τον Θέμο είναι διαφορετικά τα πράγματα αφού δεν μπορεί να περιμένεις δίωξη για σοβαρά -τουλάχιστον ηθικά αδικήματα, ψέματα και προκλήσεις- και εσυ να γελάς με την Σάσα Μπάστα στο studio. Κάποια στγμή χθες έπαιζε -σε τηλεθέαση- στα....ίσια με τον Κώστα Χαρδαβέλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share