Σάββατο 18 Αυγούστου 2007

10 λόγοι να ξαναψηφίσει κάποιος ΝΔ

http://ekloges-2007.blogspot.com/

"Λαμογοπασόκια αρκετά φάγατε τόσα χρόνια, τώρα ήρθε η σειρά μας και πάνω που αρχίσαμε να τρώμε, δε θα μας πάρετε εσείς τα πιρούνια από το στόμα! Θέλουμε κι άλλο!"

"Βρήκαν τα παιδιά μας επιτέλους δουλίτσα γιατί με αυτό το παλιό ΑΣΕΠ, που ήθελε ξένες γλώσσες και κομπιούτερ και ήταν τάχα μου αξιοκρατικό, δε βλέπαμε φως. Έτσι όπως είχε γίνει το πράγμα, για καθαρίστρια σε τουαλέτες από το ΑΣΕΠ έπρεπε να περάσεις."

"Δεν έχει μεγαλώσει ακόμα η δυσαρέσκεια του κόσμου ώστε να ξαναψηφίσει ΠΑΣΟΚ μαζικά. Αυτό θέλει το χρόνο του! Οπότε άσε τον Καραμανλή να ξανακυβερνήσει μέχρι τις αρχές του 2010 και μετά επιστρέφουμε θριαμβευτικά."

"Επί ΠΑΣΟΚ η εκκλησία μας, ο στυλοβάτης αυτός του έθνους μας, όλο χυλόπιτα από τον άθεο Σημίτη έτρωγε, τώρα συγκυβερνά."

"Επί ΠΑΣΟΚ έτσι όπως πήγαινε θα καταργείτο η στρατιωτική θητεία, 12μηνο από 18μηνο το είχαν κάνει την τελευταία τετραετία. Διάλυση! Εγώ στη χούντα υπηρέτησα 30 μήνες στο Βασιλικό Ναυτικό!"

"Επί ΝΔ οι τσαντάκηδες τρώνε και κανά χαστουκάκι, πριν η αστυνομία φαίνεται τους χάιδευε."

"Επιτέλους τα δάση μας δε θα καίγονται, έχουμε τώρα την Οικολογική Αστυνομία να μας τα προστατεύει!"

"Επί ΝΔ ζήσαμε μεγάλες εθνικές επιτυχίες, όλοι ενωμένοι κι αδερφωμένοι σηκώσαμε το ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ … και στη Eurovision!"

"Επιτέλους ο Πρωθυπουργός μας είναι άνθρωπος του σπιτιού, ο Γιωργάκης τον αμάζευτο είχε ως υπουργός των Εξωτερικών, που τον έβρισκες που τον έχανες σε αεροπλάνο βρισκόταν."

"Για να μην πω το άλλο: είχαμε βαρεθεί να βλέπουμε ανθρώπους καχεκτικούς, που μας θυμίζανε το κατοχικό σύνδρομό μας σα το χτικιάρη το Σημίτη.
Τώρα έχουμε πρωθυπουργό ορεξάτο, φαγανό!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share