Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012

Ωραίο κράτος!!!


Αυτό το στρατοκρατικό έθιμο των παρελάσεων, επιτέλους ήρθε στα κιλά του. Το παρακολουθούν μόνο φαντάροι κοκκινοσκούφηδες και επίσημοι ενώ ο λαός το χρησιμοποιεί σαν ευκαιρία να κράξει την ηγεσία του! Η αστυνομία και ο στρατός κρατούν τον λαό μακριά για να παρακολουθήσουν την παρέλαση ανενόχλητοι οι επίσημοι. Ωραίο κράτος!

Ο Βαξεβάνης δημοσίευσε τη λίστα Λαγκάρντ (την κοίταξα, κανείς γνωστός γείτονας μέσα) που την έκρυβαν επιμελώς οι Βενιζέλος Παπακωνσταντίνου και το Κράτος πήγε να συλλάβει όχι τους κρύβοντες αλλά τον αποκαλύψαντα, τον Βαξεβάνη. Ωραίο κράτος!

Η κυβέρνηση παίρνει τα μέτρα μας για να κηδέψει οριστικά την ελληνική οικονομία και τα κανάλια μεταδίδουν με αγωνία τη διαπραγμάτευση για το επίδομα γάμου. Ωραίο κράτος!

Μας έκαναν να βρίζουμε το παρελθόν μας ενισχύοντας την προπαγάνδα της Μέρκελ ότι για όλα φταίμε εμείς και η κακοδαιμονία μας, τα ρουσφέτια, οι μεγαλόμισθοι, οι μαϊμού συντάξεις κλπ. Όχι πως δεν υπάρχουν αυτά και δεν πρέπει να διορθωθούν, αλλά αν φταίει κάτι για την επίθεση που δεχόμαστε δεν θέλει πολύ ρώτημα, το είπε ο Μπογιόπουλος τόσο χαρακτηριστικά: Φταίει ο Καπιταλισμός Ηλίθιε! Κι εμείς, αντί για να δούμε τον εχθρό και να τον αντιμετωπίσουμε με ό,τι μέσα έχουμε, από τους οικονομικούς εκβιασμούς μέχρι την μπούκα στα υπουργεία, συζητάμε αν θα είμαστε στο ευρώ ή την δραχμή όταν θα βουλιάζουμε μαζί με την χώρα στον αργό θάνατο. Ωραίο κράτος!

Καλά, ο Κουβέλης λέει συνέχεια ότι δεν φεύγει ώστε να πέσει αυτή η κυβέρνηση, τουλάχιστον γιατί δεν παραιτείται ο γεροΠαπούλιας ώστε να προκαλέσει αυτός εκλογές για Πρόεδρο και να φύγει έστω και έτσι αυτή η κυβέρνηση; Και για όποιον φοβάται πως θα έρθει η Αριστερά να του πάρει το σπίτι, η συμβουλή μου είναι ότι από την Αριστερά μπορεί και να το ξαναπάρει πίσω κάποτε, από τις τράπεζες αποκλείεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share