Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

Πήξαμε στo γιαούρτι
Μα να περιμένεις μισή ώρα για να φας το γιαούρτι; Στο τρεντομετρητή το να το τρως παγωμένο έχει χτυπήσει κορυφή, στα cosmo τα κορίτσια το λαμβάνουν σαν το απόλυτο τιπ, αλλά αυτό δεν έχει προηγούμενο: η Αθήνα μέσα σε διάστημα 3 μηνών το 'πηξε για τα καλά. Την αρχή το απόλυτα πετυχημένο froyo στην Καπνικαρέα (ωραίο logo), όπου η ουρά είναι πιο αστεία κι απ' του Κώστα στην Αγίας Ειρήνης. Σόρρυ παιδιά, "οργάνωση χρόνου για πρωτάρηδες" για όλους τώρα..........
Close up: tόσο που κόσμος περιμένει υπομονετικά και με οδυνή την ώρα να πάρει την δόση του.


Μετά ξεπετάχτηκε αυτό στην ανεβασμένη τελευταία ασφαλτένια Ερμού, κι έκανε εξίσου θραύση, ίσως γιατί κοστίζει 2€ και όχι τα τραβηγμένα 3€ του froyo. Το στασίδι του διαρκώς γεμάτο κι ωραιότατη ποπιά η πολύχρωμη λωρίδα, σ' αρέσει δεν σ' αρέσει η Αθήνα έχει ανάγκη την έκπληξη.


Λίγο πιο κάτω, αυτό το ολοκαίνουργιο μαγαζάκι με χειροποίητα γλυκά της ώρας, σερβίρει γιαούρτι με πιο γκουρμέ περιτύλιγμα και φιλικά κορίτσια ντυμένα υπηρέτριες της Ντάλιας.


Και στην Τσακάλωφ άλλο ένα που δηλώνει περήφανο και ελληνικό (ωραίο logo). Στο συγκεκριμένο δε, ζήτησα ένα με αγγούρι και σκόρδο και δεν μου φτιάξανε.


Η Εβγα το πηξε κι αυτή το γιαούρτι, και το προμοτάρει κάργα σαν το λαχταριστό τωρινό χοτ (2.20€ τα πήγαν τα κυπελλάκια μαζί με την ΔΕΛΤΑ, αισχρό).


Και τέλος, οι εργολάβοδιακοσμητές κάνουν παπάδες πια, ξεπετάγονται μαγαζιά εκεί που την προηγούμενη βδομάδα ήταν άλλο (το συγκεκριμένο πουλούσε παλ ναργιλέδες). Πολύ όμορφο, εύγε το logo και αυτό καταπληκτικό, δίνει την κατεύθυνση να καθιερώσουμε σαν εθνικό προιόν το frozen yoghurt.


Δεν, καθόλου. Μου κάνει ενοχλητικό κονστραστ η ξυνίλα του με τα άσχετα γλυκερά μπιχλιμπίδια που του φορτώνουνε. Έξαλλος, πάω για θηριώδες παγωτό μηχανής στον Κρίνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share