Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Νεότερα οσονούπω από το "μέτωπο" της RYANAIR...

Νεότερα οσονούπω από το "μέτωπο" της RYANAIR...


Εν πτήσει προς την Ιρλανδία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η τριμελής ομάδα που ανέλαβε να ξεκαθαρίσει την υπόθεση της συνεργασίας του Επιμελητηρίου Ρόδου με την RYANAIR για το θέμα των πτήσεων προς το όμορφο νησί των Δωδεκανήσων. Στην ομάδα μετέχουν οι κ.κ. Χρυσοχοϊδης, πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Χατζημάρκος , τέως πρόεδρος που υπέγραψε τη συμφωνία και Καμπουράκης, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Όπως διαπιστώσατε, όλες αυτές τις ημέρες δεν γράψαμε κάτι εν αναμονή των εξελίξεων, γιατί ο καθένας για πλείστους όσους λόγους μπορεί να υποστηρίζει ότι του κατεβάσει η ... κούτρα του. Σημειωτέον ότι τις διευθετήσεις για την συνάντηση με ανώτατα στελέχη της ιρλανδικής εταιρίας, έκανε ο Γιώργος Νικητιάδης.

Προς το παρόν και εν αναμονή των εξελίξεων από τη συνάντηση που θα ξεκινήσει αργά το απόγευμα ( 7.00 τοπική ώρα ), σας δίνουμε κάποια δεδομένα:

1. το μοναδικό υπογεγραμμένο έγγραφο της υπόθεσης αυτής, είναι αυτό που υπέγραψε το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
2. Το αν η "έλευση" low cost carriers είναι σωστή στρατηγική κίνηση αποδεικνύεται από τις πληρότητες αλλά και από το γεγονός ότι μέσα σε ένα χρόνο αυξήθηκαν κυριολεκτικά απίστευτα οι πτήσεις και οι προορισμοί των εταιριών αυτών στην χώρα μας
3. Το ποιος ανέλαβε την πρωτοβουλία αυτή είναι παγκοίνως γνωστό
4. Στους υπόλοιπους προορισμούς μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα και όλοι επιδιώκουν επέκταση των συνεργασιών αυτών.

Και ένα τελευταίο και πολύ σημαντικό, last but not least που λένε και οι Αγγλοσάξωνες: Εμείς έχουμε την πρωτότυπη υπογεγραμμένη συμφωνία και όταν κρίνουμε θα την δημοσιεύσουμε. Το γιατί δεν το κάνουμε σήμερα είναι ευκολονόητο: γιατί κάποιοι -και δυστυχώς αυτοί είναι στην Ελλάδα- περιμένουν στην γωνία...Και ο νοών νοείτω.

Για την ιστορία η πλευρά RYANAIR κάνει λόγο για οφειλόμενα ύψους 1,5 εκ. ευρώ...

Στα αξιοσημείωτα και η απολύτως ψύχραιμη στάση Κουσουρνά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share