Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Ο εμίρης του Κατάρ επέλεξε και στις φετινές του διακοπές το «νησί των Φαιάκων»
2
 Ο εμίρης του Κατάρ επέλεξε και στις φετινές του διακοπές το «νησί των Φαιάκων» 
Την Κέρκυρα επέλεξε και φέτος για ένα μέρος από τις θερινές του διακοπές ο βασιλιάς του Κατάρ, εμίρης Χαμάντ μπιν Χαλιφά Αλ-Θανί που βρίσκεται ήδη στο  «νησί των Φαιάκων». 

Στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφάλειας, ο Άραβας ηγέτης, έφτασε με ένα μεγάλο learjet, στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Καποδίστριας» της Κέρκυρας, μαζί με μία από τις συζύγους του, μέλη της οικογένειας και της συνοδείας του, καθώς και τους άνδρες της προσωπικής του φρουράς.

Από το μεσημέρι, η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας έχει λάβει μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, ενώ παράλληλα διέθεσε συνοδευτικά αυτοκίνητα και μοτοσικλετιστές για την ασφάλεια του Αλ-Θανί. Στο αεροδρόμιο περίμεναν το άραβα μεγιστάνα και την συνοδεία του πολυτελείς θωρακισμένες λιμουζίνες και δυο ημιφορτηγά για την μεταφορά των αποσκευών.

Το βασιλικό ζεύγος και η συνοδεία τους, σύμφωνα με πληροφορίες, θα μείνουν για 7 ημέρες σε σουίτα ξενοδοχείου πέντε αστέρων της Κέρκυρας, ενώ καθημερινά θα κάνουν μικρές κρουαζιέρες γύρω από το νησί με μία θαλαμηγό - «πλωτό παλάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share