Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Σεισμός 4.1 ρίχτερ στην Ζάκυνθο


ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε την Τρίτη στις 06:19 το πρωί, με εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα και επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο 37 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Ζακύνθου. Στην συγκεκριμένη περιοχή σημειώθηκαν και χθες το πρωί δύο σεισμικές δονήσεις 3,5 και 3,7 Ρίχτερ.
 

Οι κλειστοί εναέριοι χώροι γέμισαν τα πλοία στην Πάτρα


ΠΑΤΡΑ. H ηφαιστειακή τέφρα μπορεί να καθήλωσε τις πτήσεις σε όλη την Ευρώπη, αλλά έκανε το λιμάνι της Πάτρας να ...πετάξει καθώς η κίνηση το Σαββατοκύριακο, θύμιζε μέρες αιχμής του καλοκαιριού. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Γνώμη», με τα έξι δρομολόγια που αναχώρησαν έως αργά χθες το βράδυ από την Πάτρα για τα Ιταλικά λιμάνια, μετακινήθηκαν πάνω από 6.000 επιβάτες ενώ περίπου 1.000 αναχώρησαν από την Ηγουμενίτσα.
Τελευταία Ενημέρωση ( Τρίτη, 20 Απρίλιος 2010 09:22 ) Περισσότερα...
 

Ακυρώσεις πτήσεων και στην Κέρκυρα


_1ΚΕΡΚΥΡΑ. Έξι πτήσεις ακυρώθηκαν, λόγω της ηφαιστιακής τέφρας, προς Κέρκυρα το τριήμερο Παρασκευή-Κυριακή και δύο τη Δευτέρα. Πρόκειται για 4 πτήσεις της Easyjet από Αγγλία, μια από Γκέτεμποργκ και μια από Παρίσι. Οι ακυρώσεις ανακοινώνονται τη τελευταία στιγμή καθώς οι εταιρείες περιμένουν τα τελευταία δεδομένα σχετικά με το άνοιγμα ή όχι των εναέριων χώρων.
Τελευταία Ενημέρωση ( Τρίτη, 20 Απρίλιος 2010 09:12 )
 

Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά στον υποσταθμό της ΔΕΗ στα Γαζάτικα


ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε εμπρησμό αποδίδει η Ασφάλεια τη φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας στον υποσταθμό της ΔΕΗ στα Γαζάτικα, καθώς στο χώρο βρέθηκαν υπολείμματα στουπιών με βενζίνη. Στο χώρο βρίσκονται πυροτεχνουργοί της Ασφάλειας που συνεχίζουν τις έρευνες.
Τελευταία Ενημέρωση ( Δευτέρα, 19 Απρίλιος 2010 13:55 )
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share