Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Σχεδόν το 10% του πληθυσμού της Αμερικής δεν έχει κάνει σεξ.


Αυτή είναι έρευνα: 13.9 % των αντρών και 8.9 % των γυναικών μεταξύ 25 και 45 ετών δεν έχουν κάνει ποτέ σεξ. Nada, ποτέ των ποτών, ούτε μια φορά, ντε. Αυτό σημαίνει ότι, αν γκρινιάζεις ότι δεν υπάρχουν πια παρθένες, καλό θα ήταν να το πάρεις πίσω αφού μία στις δέκα (σχεδόν) είναι!



Η έρευνα έχει πολύ γούστο, γιατί έγινε ανάμεσα σε 7000 Αμερικανούς και έβγαλε κουλά αποτελέσματα. Οι Αμερικανοί, π.χ., που πάνε εκκλησία είναι 25% πιο πιθανό να είναι παρθένοι. Εντάξει, αυτό δεν είναι απρόσμενο, αλλά σκέψου το εξής: Σύμφωνα με την έρευνα, το αν είσαι παρθένος δεν έχει να κάνει με την εμφάνισή σου, την υγεία σου και την...
οικονομική κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι ναι, μπορεί να είσαι χοντρός και φτωχός αλλά δίπλα σου να κάθεται ένας πλούσιος μορφονιός που ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει τη σχέση του με το άλλο φύλο (ή το ίδιο, εκεί θα κολλήσουμε;). Α, επίσης παρθένους δεν συναντάς εύκολα σε όσους πήγαν στο στρατό, στη φυλακή ή είναι μαύροι. Βγάλε όποιο συμπέρασμα θέλεις από αυτό.



Μπορεί το σενάριο της ταινίας «40 Ετών Παρθένος» να φαινόταν τραβηγμένο, αλλά, απ' ό,τι φαίνεται, τα νούμερα το επιβεβαιώνουν. Εγώ δεν θα αναρωτηθώ γιατί το ποσοστό είναι τόσο υψηλό, αλλά πού είναι κρυμμένοι όλοι αυτοί. Μάλλον ζουν ανάμεσά μας — για κάποιους γύρω μου μάλιστα είμαι σίγουρος ότι ακόμα απέχουν από το άθλημα, ίσως και εσύ να ξέρεις έναν ή μία τέτοια. Ευκαιρία να κάνεις το καλό, βρε αδερφέ, μπας και συμβάλουμε όλοι στην εξάλειψη των παρθένων (2 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν πληγεί από αυτή τη μάστιγα).



Εκτός αν είσαι από αυτούς τους ρομαντικούς που θα πουν «αχ, τι ωραίο να κρατιέσαι μέχρι να βρεις την πραγματική αγάπη και να έχεις πάει μόνο με έναν άνθρωπο» και τέτοια. Οι υπόλοιποι, φαντάροι, μαύροι και φυλακισμένοι, σε κοιτούν με απορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share