Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Οσα παίρνει ο άνεμος .ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Η πλέον χαρακτηριστική εικόνα της όλης φιλοσοφίας των debate ήταν στο φινάλε, εκεί δηλαδή που ο Καρατζαφέρης μας εξηγούσε ότι δουλεύει από 17 χρονών, είναι αυτοδημιούργητος, έχει δικό του κανάλι και δεν χρωστάει. Κι ως εκ τούτου μπορεί να εγγυηθεί ότι θα βγάλει τη χώρα από τα δύσκολα!!!
Τι να πει κανείς;
Είναι τέτοιος ο ξεπεσμός της «πολιτικής», που ακόμα κι αυτές οι συμπεριφορές θεωρούνται εκδοχή της, κι άρα είναι αποδεκτές, και ίσως θέμα γούστου και προτιμήσεων.
Την ίδια ώρα με αυτή, της κακόγουστης πασαρέλας (ιδιαιτέρως εντυπωσιακές οι δηλώσεις μετά των τηλεαστέρων επί ίσοις όροις με τους πολιτικούς αρχηγούς αφού η δημοσιότητα μετράει άσχετα από που την απέκτησες) εκατοντάδες εργαζόμενοι των ασφαλιστικών εταιρειών έμεναν στο δρόμο ενώ δεκάδες χιλιάδες ασφαλισμένους πελάτες τους, τους έζωναν τα φίδια για το φαλιμέντο.
Δεν πρόκειται για άλλο θέμα… Αυτό ακριβώς είναι το κύριο και αποκλειστικό αντικείμενο των τουλάχιστον τελευταίων δεκατριών μηνών και η μεταφορά των κρισιακών φαινομένων στις ασφαλιστικές εταιρείες ήταν το αναμενόμενο.
Όμως εκτός από τις γενικολογίες των εκπροσώπων της Αριστεράς, κανείς άλλος δεν βρήκε μια κουβέντα σχετικά για να πει, όχι χτες και προχτές και μόνο στα debate, αλλά γενικότερα.
Κι έτσι ο κόσμος απελπισμένος ψάχνεται μήπως έχει κανένα γνωστό του, στους συνδυασμούς που κερδίζουν, να βολέψει και το άνεργο κοριτσάκι του που τέλειωσε ένα ΙΕΚ πληροφορικής στην Κομοτηνή…

http://www.enimerosi.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share