Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

Γιατί δεν υπάρχει Έλληνας πρωταθλητής στη Formula 1;

10. Γιατί, ένας Έλληνας πιλότος μπορεί νε δεχόταν με τα χίλια ζόρια να φορέσει ζώνη, αλλά ΚΑΙ ζώνη ΚΑΙ κράνος; Με τίποτα.
9. Γιατί, κι αν υπήρχε Έλληνας πιλότος, δε θα έβγαινε καν στην πίστα του Μόντε Κάρλο, γιατί δε θα ξεκόλλαγε από το καζίνο.
8. Γιατί, και να υπήρχε Έλληνας πιλότος, θα βαριόταν να κάνει την ίδια διαδρομή 60 και 70 φορές και θα έβγαινε να οδηγήσει εκτός πίστας.
7. Γιατί η Subaru δε συμμετέχει στη Formula 1 - και τι νόημα έχει να τρέχεις με 250 αν δεν το κάνεις με ένα κωλοφτιαγμένο Subaru Impreza;
6. Γιατί, και να υπήρχε, θα του αφαιρούσαν τον τίτλο για χρήση αναβολικών.
5. Γιατί, αν υπήρχε, θα τραβολογιόταν συνέχεια στα δικαστήρια με κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης των pit girls - και η Formula 1 δε θα εκτιμούσε αυτό το είδος δημοσιότητας.
4. Γιατί κανένας Έλληνας δε θα δεχόταν ποτέ να μπει σε όχημα που δε διαθέτει ραδιόφωνο με CD player.
3. Γιατί, και πρώτος να έβγαινε σε μια πίστα, θα του αφαιρούσαν βαθμούς λόγω της οδηγικής του συμπεριφοράς (επικίνδυνες προσπεράσεις, ρίψη απορριμάτων στον δρόμο, μπινελίκια στους άλλους οδηγούς κλπ).
2. Γιατί, κι αν υπήρχε Έλληνας πιλότος, θα ακυρωνόταν συνέχεια, γιατί θα ξεκινούσε πριν ανάψουν τα φώτα εκκίνησης (όπως στους ελληνικούς δρόμους ξεκινάει πριν ανάψει το πράσινο).
1. Γιατί, και να υπήρχε Έλληνας πιλότος, θα καθυστερούσε πολύ περισσότερο από τους άλλους στα pits, γιατί θα έκανε και στάση για καφέ και τσιγάρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share