Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

Πόσα έχει πάρει ο Λαζόπουλος...




Είδα κι εγώ την εκπομπή του Λαζόπουλου. Χαρισματικός.

Και με χαρισματικό τρόπο και ...τεχνηέντως οδήγησε το κοινό στα "συμπεράσματα" που αυτός ήθελε.

Κουβέντα για τη σαπίλα στο χώρο του Πολιτισμού και τον πακτωλό των δις. Ολα για ένα ..."ξενοπήδημα";

Έπιασε λίγο και τον "κώλο" του Λιάπη για να μην του χαλάει τα χατήρια...
Αλήθεια, τις κατά καιρούς επιχορηγήσεις του κ. Λαζόπουλου (και όσα έχει ζητήσει και όσα έχει πάρει) από τα συναρμόδια υπουργεία Πολτιισμού κλπ, ΠΟΙΟΣ θα τις δώσει στη δημοσιότητα;





Εβγαλε βρώμα η ιστορία οτι ξοφλήσαμε...

Σκέψεις με αφορμή την εκπομπή Λαζόπουλου..
Του Χρήστου Λουτράδη.
Το ακουγα πιο πιτσιρικάς αυτο το τραγουδι και το λατρεύυα γιατί πάντα είχα την ψευδαίσθηση οτι αφορά καποιον άλλον και οχι εμένα. Με τα χρόνια το εσβησα απο το μνημονικό μου ίσως ως μια μορφή αμυνας απεναντι στην αλήθεια.
Σημερα με αφορμή την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου το ξαναθυμήθηκα, επέστρεψε ξανά αυτόματα παρακουλουθωντας τον Λαζόπουλο να καλύπτει το κενο που έχει αφησεί ενα πολιτικό συστημα που μας στέρησε την ελπίδα.
Καλύπτοντας το κενό μιας δημοσιογραφίας που εκβιάζει και εκβιάζεται, καλύπτοντας το κενό μιας κοινωνίας που αυτο-ικανοποιείται με την Βροχοπουλου χωρίς να έχει συναίσθηση οτι την βιάζουν κάθε μέρα και της αποστερούν το ονειρο.Δεν ειναι κακό να καλύπτει το κένο ο Λαζόπουλος, θετικό ειναι γιατι ειναι άνθρωπος με παιδεία και συναίσθηση της κοινωνικής πραγματικότητας. Αλλο με φοβίζει.Το πόσο εκτός τόπου και χρόνου ειναι οι πολιτικοι μας ηγέτες.
Όταν έχεις την νέα γενιά των 700 ευρώ και των μεταπτυχιακών καθηλωμένη και απονευρωμένη απο το ονειρο και την ελπίδα και εσύ μιλάς για πάταξη της διαφθορας στις γυναίκες της ΝΔ, δεν εισαι απλά εκτος τοπου και χρόνου αλλά και τραγικά μονος.
Όταν έχεις μια κοινωνία που εκλιπαρεί για το καινουριο και εσύ μηχανορραφείς εναντιον του Βαγγέλη Βενιζελου δεν εισαι απλα ανθρωπος με λάθος προτεραιότητες, αλλά πολιτικός χωρίς οράμα και αυτό ειναι το πιο επικδυνο...υγ-φαινεται πως η εννοια του μπλογκ θα γινει συνώνυμη του press-gr μετά και την αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου...

Μάκης, Θέμος και ο φούστης


Ο Λαζόπουλος απόψε ήταν εμπαθής και άδικος πέρα για πέρα.

Ο Μάκης τον είχε στηρίξει με τα κότερα. Είναι άδικο να εξισώνεις στην παρούσα φάση Μάκη - Θέμο. Ο Μάκης στο φινάλε εγκατέλειψε τα φράγκα του και τα όνειρά του στο Θέμα. Ο Μάκης πιστεύω ότι ό,τι λέει είναι αλήθεια.

Ο Θέμος λέει αλήθεια στο αυτοψυχογράφημά του στη συνέντευξη του στον Τσαγκαρουσιάνο. Όλα τα άλλα είναι ψέμματα. Στο φινάλε, η στάση του Μάκη ήταν μονόδρομος. Φαντάζεστε, αν δεν το είχε κάνει, τι θα έλεγαν όλοι σήμερα. Εδω, μερικοί προσπαθούν να συμψηφίσουν σήμερα. Αυτά περί Μάκη, Θέμου και φούστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share