Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

Ο Λασκαρίδης "κάρφωσε" τον Θέμο στο ΣΔΟΕ...Και ο Δρυς μπλεγμένος (;)..




Και ο Δρυς μπλεγμένος (;)..
Θέλετε και μια άλλη χρήσιμη λεπτομέρεια: Στις επιχειρήσεις Λασκαρίδη εργάζεται ως στέλεχος και ο Γιώργος Δρυς που ήταν υφυπουργός Οικονομικών στις κυβερνήσεις Σημίτη και ξέρει τα του ΣΔΟΕ απέξω και ανακατωτά!


...Και πάμε στο θέμα της κατάθεσης των 5 εκ. ευρώ την οποία είχε φέρει πρώτο στο φως το Press-gr στις 6 Νοεμβρίου.Επίσης από χτες νωρίς σας είχαμε γράψειενώ όλοι έψαχαν να βρουν ποιος εδωσε το χρήμα, οτι είναι ο εφοπλιστής Λασκαρίδης. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στην εκπομπή του επικαλέστηκε, λίγο αργότερα, τον ίδιο τον κ. Λασκαρίδη που του είπε ότι ...δεν είναι αυτός.

(Ρε συ Μάκη, λες να στο ...ομολογούσε, να πάει μέσα για φοροδιαφυγή;!)

Τα 5 εκατομμύρια ευρώ βρέθηκαν ως γνωστόν σε λογαριασμό του Θέμου στην Γαλλική BNP Paribas.

Τα χρήματα είχε καταθέσει ο Θ. Λασκαρίδης ως πρώτη δόση για την εξαγορά του Πρώτου Θέματος.

Ωστόσο, η συμφωνία είχε χαλάσει διότι στην πραγματικότητα η πλευρά του Θέμου δεν είχε αποδεχθεί το αίτημα του εφοπλιστή να πραγματοποιηθεί έλεγχος στην εφημερίδα. Τα χρήματα αυτά, όμως, ουδέποτε επιστράφηκαν στον εφοπλιστή. Και όχι μόνο δεν επιστράφηκαν αλλά ο Θέμος σήκωσε ένα τμήμα τους για να τα χρησιμοποιήσει ο ίδιος.

Η καταγγελία στο ΣΔΟΕ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μας, "προήλθε" από τον γνωστό εφοπλιστή που είδε ότι δεν έπαιρνε τα λεφτά του πίσω...Και επειδή ακριβώς υπήρξε το "κάρφωμα" αυτό, ενεπλάκη υποχρεωτικά το ΣΔΟΕ.

Αλλιώς ο Θέμος, που ήξερε ότι για τέτοιο μεγάλο ποσό πρέπει να δηλωθεί εξήγηση "πόθεν έσχες", δεν θα αντιμετώπιζε πρόβλημα αφού είχε δηλώσει στην Τράπεζα την "προέλευσή" τους, ότι είναι δηλαδή προκαταβολή για την εφημερίδα.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, που το έμαθε από τότε (κι ας λέει τώρα ότι το έμαθε πρόσφατα...) "τα είχε πάρει στο κρανίο με τον Θέμο", αλλά ...δημοσίως δεν έλεγε τίποτα!
"Κουμπάρος" του ζεύγους Αλογοσκούφη είναι...
...ο εφοπλιστής που έδωσε τα μαύρα 5.000.000 ευρώ στον Θέμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share