Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2007

Σε χαρακτηρίζει η ομάδα αίματος που έχεις;

Ομάδα αίματος
Πόσοι άνθρωποι την έχουν;
O + 40 % * O - 7 %
A + 34 % *A - 6 %
B + 8 % *B - 1 %
AB + 3 % * AB - 1 %

Σύμφωνα με ένα ιαπωνικό ινστιτούτο που κάνει σχετικές έρευνες υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν με ομάδες αίματος

Ομάδα O
Θέλεις να είσαι ο ηγέτης. Όταν βλέπεις κάτι το θέλεις και παλεύεις για να το αποκτήσεις. Είσαι άνθρωπος που δημιουργεί μόδα, πιστός, παθιασμένος, με αυτοπεποίθηση. Οι αδυναμίες σου είναι η ματαιοδοξία, η ζήλια και η τάση σου να είσαι συνεχώς ανταγωνιστικός.

Ομάδα A
Σου αρέσει η αρμονία, η ησυχία και η οργάνωση. Συνεργάζεσαι καλά με τους άλλους. Είσαι ευαίσθητος, υπομονετικός και στοργικός. Στα ελαττώματά σου συμπεριλαμβάνονται το πείσμα και η αδυναμία σου να καλμάρεις.
Ομάδα B
Είσαι από άποψη ατομιστής που του αρέσει να προχωρά και να κάνει πράγματα με το δικό του τρόπο. Είσαι δημιουργικός και ευέλικτος. Προσαρμόζεσαι εύκολα σε κάθε κατάσταση. Όμως η επιμονή σου να είσαι ανεξάρτητος μπορεί μερικές φορές να γίνει αδυναμία.
Ομάδα AB
Είσαι ήρεμος και κοντρολαρισμένος. Σε γενικές γραμμές είσαι καλόβολος και εύκολος με τους ανθρώπους. Είσαι ένας γεννημένος διασκεδαστής που έχει τακτ και δίκαιη αντιμετώπιση των πραγμάτων. Εχεις μια δυσκολία να πάρεις αποφάσεις και πρέπει να δουλέψεις στο συγκεκριμένο τομέα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share