Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

"Επίγεια σοφία"


"Βρίσκω την τηλεόραση πολύ διαπαιδαγωγική. Όποτε κάποιος την ανοίγει, πάω στο άλλο δωμάτιο και διαβάζω ένα βιβλίο."
Grouchο Marx, 1890-1977, Αμερικανός κωμικός

"Kάποτε υπήρχαν ηθοποιοί που προσπαθούσαν να γίνουν σταρ. Tώρα, υπάρχουν σταρ που προσπαθούν να γίνουν ηθοποιοί."
Laurence Olivier,1907-1989,Βρετανός ηθοποιός

"Η λογοκρισία είναι διαφήμιση πληρωμένη από το κράτος."
Φρεντερίκο Φελίνι, 1920-1993, Ιταλός σκηνοθέτης

Διαβαστε Περισσοτερα...

Εφορία καλεί Κωνσταντίνο


Εκκαθαριστικό περαίωσης έστειλε το ελληνικό κράτος στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο ζητώντας του να καταβάλλει το ποσό των 2.000 ευρώ για το διάστημα 2000-2004.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, ο Κωνσταντίνος Γκλύξμπουργκ, θεωρείται από το ελληνικό κράτος ως ελεύθερος επαγγελματίας, παρά το γεγονός ότι δηλώνει μόνιμος κάτοικος εξωτερικού και δεν διαθέτει περιουσιακά στοιχεία στην Ελλάδα.

Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί το διάστημα το οποίο αφορά η περαίωση αφού η τελευταία συναλλαγή του με δημόσιες οικονομικές υπηρεσίες ήταν επί κυβέρνησης Μητσοτάκη όταν το θερινό ανάκτορο του Τατοΐου, πέρασε στον έλεγχο του κράτους και πήρε από τη χώρα όλη την προσωπική του περιουσία.

Το 2002 στον τέως βασιλιά είχε επιδικαστεί αποζημίωση ύψους 13,7 εκατομμύρια ευρώ από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και το ποσό καταβλήθηκε σε πληρεξούσιούς του.

Μολαταύτα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η περαίωση που στάλθηκε ζητεί από τον Κωνσταντίνο να καταβάλλει 500 ευρώ για κάθε χρήση και μάλιστα έχει το δικαίωμα για 10% έκπτωση αν πληρώσει εφάπαξ το φόρο.

Για την εφορία ο τέως βασιλιάς είναι "επιχειρηματίας παραγωγός δασικών προϊόντων" παρόλο που δεν έχει ταυτότητα για αυτό και το ειδοποιητήριο στάλθηκε στον αντίκλητό του.

news247.gr



Διαβαστε Περισσοτερα...

Τι συμβαίνει όταν ένας αλιγάτορας δαγκώσει ένα ηλεκτρικό χέλι; (Βίντεο)



Διαβαστε Περισσοτερα...

Το πρωινό αλλάζει καθώς περνούν τα χρόνια γάμου...




Δυστυχώς προς το χειρότερο...



Διαβαστε Περισσοτερα...

ΜΑΝΤΕΨΤΕ....


ψυχοσωματικό συναίσθημα... βρίσκονται σε μία έντονα προσωπική στιγμή! 
Mήπως μπορείτε να βρείτε πως λέγεται αυτό που βιώνουν;

  
 
Αν δεν το βρήκατε, πιο κάτω είναι η απάντηση... ...


Διαβαστε Περισσοτερα...

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Δεν μάσησε ο Μανωλάς:Να μην την πατήσει όπως εγώ ο ανιψιός μου



Τα βέλη του κατά της ΑΕΚ έριψε ο παλαίμαχος άσος της "Ένωσης", Στέλιος Μανωλάς αναφορικά με το ποσό που αμείβεται ο ανιψιός του Στέλιος, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο νεαρός άσσος δεν πρέπει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους "κιτρινόμαυρους". Μάλιστα, συμβούλεψε τους διοικούντες να του προσφέρουν ως δώρο κάποιο μπόνους ή κάποιο αυτοκίνητο σε......
περίπτωση που θέλουν να τον επιβραβεύσουν.

Αναλυτικά οι "ντόμπρες" δηλώσεις του Στέλιου Μανωλά, στην "ΕΡΑ ΣΠΟΡ":

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΕΚΤΖΗ



Διαβαστε Περισσοτερα...

Το σπίτι του ΑΕΚτζή...





Διαβαστε Περισσοτερα...

Προβολή στις προσόψεις στο πανεπιστήμιο των Τιράνων.

Προβολή στις προσόψεις  στο πανεπιστήμιο των Τιράνων.
Το γεγονός διοργανώθηκε μετά από την ομιλία από τον πρωθυπουργό Sali Berisha στον εορτασμό για την ελεύθερη διέλευση των Αλβανών στην Ευρώπη



Διαβαστε Περισσοτερα...

Κόλπα για όσους ταξιδεύουν



Διαβαστε Περισσοτερα...

Νέα βροχή διαττόντων αστέρων 13 και 14 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα




Μια νέα βροχή διαττόντων αστέρων, των Διδυμίδων, θα είναι ορατή από τις περισσότερες περιοχές του πλανήτη μας, μεταξύ αυτών και από την Ελλάδα, με αποκορύφωμα τη νύχτα της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου προς το ξημέρωμα της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου, με πιθανή καλύτερη ώρα παρατήρησης στις 2 μετά τα μεσάνυχτα.

Οι Διδυμίδες, που συνήθως διαρκούν από τις 7 έως τις 16 Δεκεμβρίου, παράγουν ένα από τα θεαματικότερα φαινόμενα διαττόντων μέσα στο έτος, αν οι κατά τόπους καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν. Ο ρυθμός που θα πέφτουν τα ορατά μετέωρα (πεφταστέρια), αναμένεται να είναι γύρω στα 50-60 την ώρα, ενώ αν υπάρχει αρκετό σκοτάδι στον ουρανό, θα μπορούσαν να παρατηρηθούν ακόμα και 100-120, με ταχύτητα περίπου 35 χιλιόμετρα ανά δευτερόλεπτο το καθένα. Είναι πιθανό τα πρώτα μετέωρα να είναι ορατά από τις 10 το βράδυ της 13ης Δεκεμβρίου, κάτι που θα επέτρεπε ακόμα και στα παιδιά να δουν μερικά πεφταστέρια, πριν πάνε για ύπνο.

Οι Διδυμίδες, που έκαναν την...

Διαβαστε Περισσοτερα...

"Επίγεια σοφία"


"Η αντίληψη που έχουμε για την ισότητα είναι ότι θα πρέπει να γίνουμε ίσοι με τους ανωτέρους μας και ανώτεροι από τους κατωτέρους μας."
Adrien Decourcelle, 1824-1892, Γάλλος συγγραφέας

"Ο καπιταλισμός θριαμβεύει βασιζόμενος στο δικαίωμα της ανισότητας, αλλά θα επιβιώσει μόνο αν όλοι έχουν ίσα δικαιώματα στην ανισότητα."
Charles Handy, Ιρλανδός γκουρού του management

"Η ισότητα μπορεί να είναι δικαίωμα, αλλά καμιά δύναμη στη γη δεν θα την κάνει γεγονός."
Honore de Balzac, 1799-1850, Γάλλος συγγραφέας

Διαβαστε Περισσοτερα...

10η Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων



ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1948

ΠΡΟΟΙΜΙΟ
Επειδή η αναγνώριση της αξιοπρέπειας, που είναι σύμφυτη σε όλα τα μέλη της ανθρώπινης οικογένειας, καθώς και των ίσων και αναπαλλοτρίωτων δικαιωμάτων τους αποτελεί το θεμέλιο της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της ειρήνης στον κόσμο.
Επειδή η παραγνώριση και η περιφρόνηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου οδήγησαν σε πράξεις βαρβαρότητας, που εξεγείρουν την ανθρώπινη συνείδηση, και η προοπτική ενός κόσμου όπου οι άνθρωποι θα είναι ελεύθεροι να μιλούν και να πιστεύουν, λυτρωμένοι από τον τρόμο και την αθλιότητα, έχει διακηρυχθεί ως η πιο υψηλή επιδίωξη του ανθρώπου......
Επειδή έχει ουσιαστική σημασία να προστατεύονται τα ανθρώπινα δικαιώματα από ένα καθεστώς δικαίου, ώστε ο άνθρωπος να μην αναγκάζεται να προσφεύγει, ως έσχατο καταφύγιο, στην εξέγερση κατά της τυραννίας και της καταπίεσης. ...........


Διαβαστε Περισσοτερα...

Αλλάζει ο καιρός με τσουχτερό κρύο, θυελλώδεις ανέμους και χιόνια


Σημαντική πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία από την Παρασκευή σε ολόκληρη τη χώρα, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Παγετός θα σημειωθεί στα βόρεια της χώρας, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.

Συγκεκριμένα, από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής προβλέπεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, θυελλώδεις βοριάδες (που θα φθάνουν στα πελάγη τα 9 και πιθανώς πρόσκαιρα τα 10 μποφόρ) και καταιγίδες............

Διαβαστε Περισσοτερα...

Εν βρασμώ... πισίνας!



Εν βρασμώ... πισίνας!


Ατμοί αναδύονται από την πισίνα του Κέντρου Θαλασσίων Σπορ στο Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλώριδας, καθώς κολυμπούν τα παλικάρια της ομάδας κολύμβησης του κολεγίου Κάρλτον από τη Μινεζότα.

Οχι, δεν πρόκειται για κάποιο καινούργιο άθλημα κολύμβησης σε... βραστό νερό! Είπαμε ότι οι Αμερικανοί είναι μυστήριοι, αλλά αυτό δεν το έχουν σκεφτεί ακόμη.

Οχι, οι ατμοί αναδύονται όχι επειδή το νερό είναι ζεστό, αλλά επειδή στην ημιτροπική Φλώριδα έχει πέσει τέτοια παγωνιά, ο αέρας έχει γίνει τόσο ψυχρότερος από το νερό της πισίνας, ώστε συμπεριφέρεται σαν να είναι... «βραστό» σε σχέση με τον αέρα!

Διαβαστε Περισσοτερα...

http://www.enimerosi.com"Το επάγγελμα της κυρίας Γουόρεν" στον Ορφέα


ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα προκλητικό αριστούργημα του Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω, «Το επάγγελμα της κυρίας Γουόρεν», έμελλε να είναι το κύκνειο άσμα του μεγάλου σκηνοθέτη Ανδρέα Βουτσινά. Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου στον Κινηματογράφο "Ορφέα". Η παράσταση παρουσιάστηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά, με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα, στο θέατρο ΑΝΕΣΙΣ, που ονομάζεται θεατρική σκηνή ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ, προς τιμήν του μεγάλου δασκάλου του θεάτρου.
«ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΓΟΥΟΡΕΝ» γράφτηκε το 1893 και αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή έργα του Σω. Αφορά τη σχέση ανάμεσα στην κα Γουόρεν και την κόρη της, Βίβη.
Δυο γυναίκες - δυο από τις πιο δυνατές προσωπικότητες του παγκόσμιου ρεπερτορίου, που ερμηνεύουν η Αλεξάνδρα Λαδικού και η Βάσια Παναγοπούλου.
Η Βίβη, μια νέα γυναίκα απόφοιτη και αριστούχος του Πανεπιστημίου του Cambridge , ανακαλύπτει ότι η περιουσία της μητέρας της προέρχεται από το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου. Αρχικά οι δύο γυναίκες συμφιλιώνονται, αφού η κα Γουόρεν εξιστορεί τις συνθήκες ανέχειας, οι οποίες την οδήγησαν στην πορνεία. Η σύγκρουση όμως, είναι αναπόφευκτη, όταν αποκαλύπτεται ότι επιχείρηση παραμένει ακόμα σε λειτουργία μια και είναι πολύ επικερδής
Ο Σω θέτει σε αυτό του το έργο μεγάλα ζητήματα: τα κοινωνικά ήθη των καιρών, τη θέση της γυναίκας της μέσης τάξης και την εκμετάλλευση της σ' ένα κόσμο φτιαγμένο από άντρες για άντρες. Το δικαίωμα στη δουλειά και τη μόρφωση. Τη διαφθορά του χρήματος σε κάθε κοινωνική μορφή. Την αμφισβήτηση σ' ένα σύστημα αξιών που εκπορεύεται και καταλήγει πάντα στο χρήμα. Την αμφισβήτηση σ' ένα εκπαιδευτικό σύστημα που παραπλανά τους νέους ανθρώπους και δεν τους διδάσκει την αληθινή και σκληρή Αλήθεια.
Ο Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω μιλάει προφητικά για όλα. Σε ένα κόσμο, που η λέξη «ηθική» ακούγεται παράξενη, σε μια εποχή αναβρασμού, που οι νέοι άνθρωποι αμφισβητούν το σύστημα αξιών που τους κληρονομείται, κάνουν το έργο αυτό αν και έχουν περάσει εκατό χρόνια από τότε που γράφτηκε, αξεπέραστα σημερινό, με αλήθειες που ακόμη και σήμερα εξακολουθούν να σοκάρουν.
Ο Ανδρέας Βουτσινάς σκηνοθετεί «ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΓΟΥΟΡΕΝ», με μια σύγχρονη ματιά, αναλύοντας τη μοναδική σχέση μάνας και κόρης με την δική του «μέθοδο». Η παράσταση δεν τοποθετείται χρονικά, αφήνοντας το χρόνο ανοιχτό για να τονιστεί ότι τα σημεία των καιρών είναι πάντα ίδια.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία : Ανδρέας Βουτσινάς
Μετάφραση : Βάσια Παναγοπούλου - Χρήστος Καρχαδάκης
Σκηνικά: Τίτη Κυριακίδου
Κοστούμια : Βασίλης Ζούλιας
Μουσική: Στέφανος Κορκολής
Φωτισμοί : Κατερίνα Μαραγκουδάκη
ΠΑΙΖΟΥΝ (με σειρά εμφάνισης) :
Βάσια Παναγοπούλου, Γιάννης Καρατζογιάννης, Αλεξάνδρα Λαδικού, Ρήγας Αξελός, Γιάννης Αϊβάζης, Δημήτρης Γιαννόπουλος.
ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ :
Δευτέρα 13 Δεκεμβριου 6.15 μμ & 9.30 μμ
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
Γενική Είσοδος : 20 €
Φοιτητικό: 15 €
ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 2 ώρες με διάλειμμα
Για πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την κ. Τατσάκη ή την κ. Λεβεντού στο 210-6822163 ή στο 210-6892110.
E-mail: info@fsprod.net

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Στόλισαν μόνοι τους τον δρόμο στο Αλιβέρι


Το Αλιβέρι τελικά κερδίζει το βραβείο της πιο στολισμένης πόλης μιας και σε χρόνο ρεκόρ κατάφεραν να το μεταμορφώσουν ενόψει των εορτών...
Οι έμποροι της οδού Μεταξά, πήραν τον στολισμό στα χέρια τους και κατάφεραν να μεταμορφώσουν τον δρόμο σε μία μικρή Ερμού.Ο καθένας πλήρωσε και όλοι μαζί αγόρασαν λαμπιόνια και χριστουγεννιάτικα στολίδια και τα έβαλαν στην συγκεκριμένη οδό.Στις μέρες μας, φαίνεται πως η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι αυτή που φέρνει λύσεις και παράλληλα αύξηση στα έσοδα και στις πωλήσεις.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Νίκολας ΚαρΟσο πιο πολλά τα e-mail τόσο πιο διασπασμένη η προσοχή


ΒΟΣΤΩΝΗ Η χρήση του Ιnternet και η εμμονή με τα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δημιουργούν εθισμό στη διαρκή ροή πληροφοριών και εμποδίζουν τη συγκέντρωση του νου και τον στοχασμό οδηγώντας σε ένα σύνδρομο το οποίο ονομάζεται Διαταραχή Διάσπασης της Προσοχής (DΑD). Με άλλα λόγια, όσο πιο πολλά είναι τα email μας τόσο πιο διασπασμένη είναι η προσοχή μας.

Ο Νίκολας Καρ, συγγραφέας του βιβλίου Στα ρηχά:Να τι κάνει το Ιnternet στο μυαλό μας, λέει ότι το βασικό ανθρώπινο ένστικτο για αναζήτηση νέων πληροφοριών και κοινωνική δικτύωση μας έχει εθίσει στο «εύκολο αλλά ρηχό» ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Πολλοί υπάλληλοι γραφείου ελέγχουν τα e-mail τους ως και 30 φορές την ώρα.

«Εχουμε γίνει σαν τα ποντίκια σε εργαστήριο υψηλής τεχνολογίας, σαν πειραματόζωα που πατάμε άσκοπα μοχλούς με την ελπίδα ότι θα κερδίσουμε κάποια ψίχουλα κοινωνικής ή διανοητικής τροφής. Αυτό που κάνει ακόμη πιο ακαταμάχητα τα ψηφιακά μηνύματα είναι η αβεβαιότητα. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα ότι κάποιο σημαντικό e-mail περιμένει να το ανοίξουμε, παρ΄ ό,τι ξέρουμε ότι τα περισσότερα μηνύματα που έρχονται online είναι ασήμαντα» λέει ο Καρ στο περιοδικό «Εsquire».

Δεν είναι ο πρώτος που φοβάται ότι η ψηφιακή εποχή μπορεί να έχει απρόβλεπτες επιπτώσεις για την υγεία του εγκεφάλου μας. Τον περασμένο μήνα μία από τους πιο διαπρεπείς επιστήμονες που ειδικεύονται στον εγκέφαλο προειδοποίησε ότι η εμμονή με τα sites κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Τwitter και το Facebook, μπορεί να αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το μυαλό των ανθρώπων.

Η δρ Σούζαν Γκρίνφιλν τ πιστεύει ότι η συνεχής χρήση υπολογιστών και Ιnternet μπορεί να «καλωδιώνει με έναν άλλον τρόπο τον εγκέφαλο» μειώνοντας το διάστημα συγκέντρωσης της προσοχής μας.

Η νευροεπιστήμων λέει ότι η χρήση αυτής της τεχνολογίας μπορεί να βρίσκεται πίσω από την «ανησυχητική αύξηση» των κρουσμάτων της Διαταραχής Ελλειμματικής Προσοχής- Υπερκινητικότητας (ΑDΗD) και την αύξηση στη χρήση του φαρμάκου Ritalin για τη θεραπεία της. Επιπλέον, η χρήση μηχανών αναζήτησης στο Ιnternet για να βρούμε πληροφορίες μπορεί στο μέλλον να εμποδίσει την ικανότητά μας για μάθηση.

Η Μαριάν Γουλφ, νευροεπιστήμων στο Πανεπιστήμιο Ταφτς στη Μασαχουσέτη, προειδοποιεί ότι καθώς περνάμε όλο και περισσότερο χρόνο μπροστά στους υπολογιστές μπορεί να χάσουμε κυκλώματα νευρώνων στον εγκέφαλό μας που ενισχύονται από την ανάγνωση βιβλίων και τη σκέψη για το περιεχόμενό τους.


TO BHMA

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Mercedes


Έλληνας έχει μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής απο το Μεξικό για την Ελλάδα.
Κατα τη διάρκεια της πτήσης, του πετάγονται τα μάτια έξω, καθότι η αεροσυνοδός που κόβει βόλτες στον διάδρομο του αεροσκάφους είναι αστέρι (λατίνα βλέπεις).


-Πώς σε λένε; (την ρωτάει)

-
Μερσέντες

-Μερσέντες. Τι υπέροχο όνομα! Κάποια σχέση με την Mercedes Benz;

-(τον χτυπά φιλικά στον ώμο) Ίδια τιμή!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ



Διαβαστε Περισσοτερα...

"Επίγεια σοφία"

"Επίγεια σοφία"

"Πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι κάποιες μέρες είσαι το περιστέρι και κάποιες μέρες το άγαλμα."
Ανώνυμος

"Κάθε άνθρωπος πρέπει να βάζει τουλάχιστον ένα στοίχημα κάθε μέρα, διαφορετικά μπορεί να είναι τυχερός και να μη το μάθει ποτέ."
Ανωνυμος

"Καλύτερα να γεννηθείς τυχερός παρά πλούσιος"
Αγγλική παροιμία

Διαβαστε Περισσοτερα...

Γέροντας Παΐσιος: Να τι θα γίνει στο Αιγαίο και πότε...(συγκλονιστικό)!



Aναφέρονται μερικά εξόχως αποκαλυπτικά σημεία, απο το 1992, που αφορούν τις σχέσεις με την Τουρκία, η οποία θα μας ... επιτεθεί ύπουλα ως τα «Εξαμίλια».

(Όπως τα κατέγραψε ο Νικ. Ζουρνατζόγλου στο βιβλίο του.)
Προβλέπονται διάφορα γεγονότα με χρονολογική σειρά που..... αφορούν σημερινά δεδομένα και εξελίξεις που 20 χρόνια πρίν δεν είχαν ουδεμία βάση. Και όμως ...
Ο Γέροντας Παΐσιος κοιμήθηκε στις 12 Ιουλίου 1994 μ.Χ. και αναπαύεται στο Ησυχαστήριο του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.
Ο Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, γνωστός από όλους σχεδόν τους Έλληνες, πολιτικούς, στρατιωτικούς, λαϊκούς, Μοναχούς, Ιερείς, Επισκόπους και αυτόν τον ίδιο τον Πατριάρχη, είχε κατά καιρούς μιλήσει σε πολλούς ανθρώπους για ό,τι βλέπουμε σήμερα στο Αιγαίο και για ό,τι θα δούμε σύντομα!
Πολλές από αυτές τις αποκαλύψεις και προφητείες που προείπε ο Γέροντας Παΐσιος εμπεριέχονται στο βιβλίο του Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994» .
Συγκεκριμένα θα αναφέρουμε μερικά εξόχως αποκαλυπτικά σημεία, που αφορούν τις σχέσεις με την αμετανόητη Τουρκία, η οποία όπως γνωρίζουμε με απόλυτη βεβαιότητα ήδη από τον Άγιο Κοσμά τον Αίτωλο θα μας επιτεθεί ύπουλα ως τα «Εξαμίλια»….............

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΤΟ ΝΗΣΙ

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Απίστευτος διάλογος στο γερμανικό περιοδικό Stern


Δείτε και το παρακάτω, είναι ενδιαφέρον:

 Η παρακάτω ανοιχτή επιστολή του Walτer Wuellenweber, προς τους Έλληνες πολίτες, με τίτλο «Αγαπητοί μας Έλληνες», δημοσιεύεται σε πρόσφατο τεύχος του γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού, Stern. Ο υπέρτιτλος του άρθρου αναφέρει: «Μετά τις τράπεζες, θα πρέπει τώρα οι Γερμανοί να σώσουν και την Ελλάδα. Πρώτα έκαναν αλχημείες οι Έλληνες στο ευρώ και τώρα, αντί να κάνουν οικονομίες, απεργούν».

 Αγαπητοί Ελληνες, από το 1981 ανήκουμε στην ίδια οικογένεια. Μόνο που εμείς έχουμε.....

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ειδησεογραφία



Το 2013 και 2015 η Ελλάδα θα έχει να
  πληρώσει  τα 30ετή ομόλογα  που εξέδωσε !!

  Κάνατε την αφαίρεση ;;;;;;   2013 – 30 = 1983 !!!!
  Να λοιπόν η απόδειξη  όσων αορίστως λέγονταν
  ότι οι αγροτικές συντάξεις , οι συντάξεις Εθνικής
  αντίστασης ( !! ;; ) , η κατακόρυφη αύξηση των
  δημ. υπαλλήλων κλπ που έγιναν ΤΟΤΕ , καλύφθηκαν
  απλά με δανεικά . Η κάλυψη έγινε παμπόνηρα ,
  όχι με τα « τυπικά » 5ετή και 10ετή ομόλογα , αλλά
  με 30ετή , έτσι ώστε στο βάθος του χρόνου , ο τότε
  Πρωθυπουργός να περάσει στην λησμοσύνη
  της « αθανασίας » και της δόξας !!!!

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share