Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

Ελλάδα - Ρωσία 0-1: Καληνύχτα !!

Ελλάδα - Ρωσία 0-1: Καληνύχτα !!

Δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα ο Νικοπολίδης ως μπακότερμα με εντυπωσίασε. Γέμιζε τους χώρους, ήταν πάνω στον αντίπαλο παίκτη, έδινε λύσεις...Τι; έπρεπε να πιάνει και την μπάλα; έλα ρε, αστεία λές...Και ο Κυργιάκος έπρεπε να παίζει σέντερ μπακ αλλά μπέρδεψε τις περιοχές...Και ο Δέλλας έπρεπε να μαρκάρει αλλά όταν του φώναζαν Γωγώ τα έχανε...Άσε που ο Καραγκούνης για να μοιράσει μπάλα έπρεπε να κάνεις αίτηση με χαρτόσημο 10,000 ευρώ τουλάχιστον...«Ναι, παίξαμε επιθετικά, αφού βάλαμε τρεις επιθετικούς !!», θα πείτε, το πρόβλημα είναι ποιος φτιάχνει παιχνίδι, ποιος μοιράζει μπαλιές. Για τον Καραγκούνη τα είπαμε, Κατσουράνης και Μπασινάς ξέρουν να χαλάνε όχι να φτιάχνουν, οι κεντρικοί αμυντικοί Δέλλας και Κυργιάκος έχουν σχέση με τη δημιουργία όση εγώ με την πυρηνική φυσική, θεωρητικά λοιπόν παιχνίδι έπρεπε να κάνουν ο Σεϊταρίδης από δεξιά και ο Τοροσίδης (όλη τη χρονιά δεξί μπακ/χαφ στην ομάδα του) από αριστερά !!! Τραυματίστηκε και ο Σεϊταρίδης, μείναμε με τον πιό αμυντικογενή Πατσατζόγλου, οπότε πάπαλα...Να μη σχολιάσω την απουσία από την αποστολή παικτών που εντυπωσίασαν στα τελευταία πρωταθλήματα και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ομάδων τους -π.χ. ο Στολτίδης (και μη μου πει κανείς ότι προσεκλήθη και αρνήθηκε, παραήταν ευγενής όταν επί τρία χρόνια εντυπωσίαζε και τον αγνοούσαν !!)...Σίγουρα, δεν είμαστε η κορυφαία ποδοσφαιρική δύναμη, σίγουρα αυτούς έχει ο προπονητής αυτούς βάζει, εκείνο όμως που με ενοχλεί είναι ότι υπάρχουν στην ομάδα παίκτες που δεν παίζουν μπάλα αλλά η θέση τους είναι εγγυημένη, ότι δε γίνεται σοβαρή και ουσιαστική προσπάθεια να αναδειχθεί μια νέα ομάδα με νέα ταλέντα !!Που είναι ο Νίνης, ο Μήτρογλου, ο Παπασταθόπουλος, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και άλλοι...;;Παίκτες όπως ο Βύντρα ή ο Τζιώλης -που όλη τη χρονιά γυάλιζαν πάγκους και κερκίδες πίσω από κατώτερους θεωρητικά και πρακτικά συμπαίκτες τους - γιατί πρέπει να μπλοκάρουν την εξέλιξη μιας νέας γενιάς ποδοσφαιριστών...;;Ας παίξουν τουλάχιστον ένα καλό αποχαιρετιστήριο παιχνίδι με τους Ισπανούς, το χρωστάνε στον κόσμο και στον προπονητή τους, δεν είναι θέμα ήττας ή νίκης είναι πάνω από όλα θέμα εμφάνισης...Τουλάχιστον, δε θα παίξουμε κόντρα στους Ολλανδούς, γιατί εκεί σίγουρα θα είχε άγριο σεξ και η ώρα μετάδοσης δεν είναι κατάλληλη για ανήλικα !! Άντε, πάμε για το 2010, να παίξει κι ό Τζιώλης και ο Δημόύτσος και όποιος άλλος κερκιδοφύλαξ υπάρχει στην Παιανία και τις θυγατρικές...
http://toatomo.blogspot.com/2008/06/0-1.html

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΠΑΤΕΡΑ........


Διαβαστε Περισσοτερα...

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2008

Ρυμουλκήθηκε το ιστιοφόρο που έπλεε ακυβέρνητο


Ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια το βράδυ της Κυριακής στο λιμάνι της Ιθάκης, το ιστιοφόρο Captain Morgan, το οποίο έπλεε ακυβέρνητο, από νωρίς το απόγευμα, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ιθάκης και Στερεάς Ελλάδας.
Το υπό ελληνική σημαία σκάφος παρουσίασε μηχανική βλάβη και κανείς από τους 4 επιβαίνοντες δε γνώριζε πώς να το πλοηγήσει με τα πανιά.(Τ ακούς Τσιριγώτη)
Στην περιοχή κατέπλευσε για λόγους ασφαλείας το επιβατηγό – οχηματαγωγό «Κεφαλλονιά», το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Σάμη - Αστακός, ενώ κατέφθασαν φουσκωτό σκάφος του Λιμενικού και ένα αλιευτικό. Η ρυμούλκηση διήρκεσε περισσότερες από τρεις ώρες

Τ

Διαβαστε Περισσοτερα...

Εμείς να είμαστε καλά


Ας μου επιτραπεί ένας προσωπικός συναισθηματισμός. Εμείς να είμαστε καλά και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε. …Γράφτε τα όλα και ζήστε όσο πιο καλά μπορείτε. Η μάνα σας μια φορά σας γέννησε. Ξέρω τι σας λέω. Πως και τι δεν έχει σημασία. Αλλά, ευτυχώς που δεν χρειάστηκε να διαπιστώσω αν υπάρχει internet στο υπερπέραν

Συμφωνώ απόλυτα Β.ΣΩΖΟΣ

Διαβαστε Περισσοτερα...

Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

GAME OVER


Παρά το γεγονός ότι η Εθνική έδειξε πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας, δεν κατάφερε να αποφύγει την καταδικαστική ήττα από τη Ρωσία με 1-0, που την κατατάσσει τελευταία στον Δ' όμιλο. Το "φτηνό" γκολ του Ζιριάνοφ στο 33' έγραψε την ιστορία της αναμέτρησης
Ρεχάγκελ
Μου άρεσε το πάθος που έδειξαν οι παίκτες μου, απλά πληρώσαμε την αδυναμία που έχουμε να μην βάζουμε εύκολα γκολ. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέλαμε γκολ, δεν τα καταφέραμε, αλλά δεν ήταν και εύκολο. Οι Ρώσοι έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, συνδυάστηκαν ωραία και η ομάδα μας προσπάθησε να αντισταθεί.
Το παιχνίδι έχει τελειώσει, αλλά προέχει να προετοιμαστούμε για το τελευταίο μας ματς με τους Ισπανούς. Τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2010 μπορούν να περιμένει. Ηρθαμε εδώ για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αν και ξέραμε ότι αυτό που πετύχαμε το 2004 ήταν ένα θαύμα και τα θαύματα δεν έρχονται συχνά. Δείτε στον άλλο όμιλο, θα μείνει σίγουρα έξω μια από τις Γαλλία ή Ιταλία, ενώ οι Γάλλοι δέχτηκαν 4 γκολ. Είπαμε αυτές οι διοργανώσεις δεν είναι ποτέ εύκολες. Πάντα θα υπάρχει η κριτική και είναι λογικό, ιδιαίτερα μετά από έναν αποκλεισμό. Επαναλαμβάνω ότι η δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα και ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του. Εμείς μετά απο το 2004, δεν υπάρχουμε πλέον εδώ, αλλά η Ακρόπολη θα συνεχίσει να είναι εκεί που βρισκόταν για 3000 χρόνια".

Διαβαστε Περισσοτερα...

Θ. Πάγκαλος: ''Γιατί τώρα κ.Σημίτη;''


Στον Κώστα Σημίτη χρεώνει τη νέα εσωκομματική κρίση στο ΠΑΣΟΚ, ο Θόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξη, που παραχώρησε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.
Ο πρώην υπουργός καλεί τον Κώστα Σημίτη να δώσει μια ικανοποιητική απάντηση στο ερώτημα «γιατί τώρα;» και διατυπώνει ξεκάθαρα τη θέση του, τονίζοντας χαρακτηριστικά, «λυπάμαι που είμαι στον ίδιο χώρο με κάποιους».
Ο πρώην υπουργός αναγνωρίζει το προνόμιο που έχει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να αλλάζει τη σύνθεση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος και υποστηρίζει ότι όπως όλοι, έτσι και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, θα κριθεί για αυτή του την επιλογή. Ταυτόχρονα, προαναγγέλλει τη δική του παρέμβαση στην επόμενη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Ο Θόδωρος Πάγκαλος διατυπώνει επίσης το ερώτημα, «γιατί το κόμμα θα πρέπει να συμφωνεί πάντα με τον Σημίτη;» και εκτιμά ότι με την κίνηση του, ο πρώην πρωθυπουργός και ιστορικό στέλεχος του Κινήματος επιχείρησε να δώσει την εντύπωση, πως λειτουργεί έξω και πέρα από το κομματικό πλαίσιο.
Διχασμένοι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ
Διχασμένη εμφανίζεται η βάση του ΠΑΣΟΚ, μετά την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος τον πρώην Πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη.
Σε δημοσκόπηση της MARC για το Έθνος της Κυριακής το 48% του εκλογικού σώματος του ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται σύμφωνο με την κίνηση του Προέδρου του Κινήματος, Γιώργου Παπανδρέου. Το 44,8% αντιθέτως διαφωνεί με την απόφαση διαγραφής του Κώστα Σημίτη. Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ εμφανίζονται μοιρασμένοι και στο ερώτημα, αν το κόμμα τους θα βγει κερδισμένο ή χαμένο από τις εξελίξεις. Το 44,5% απαντά ότι το ΠΑΣΟΚ θα βγει κερδισμένο από τη νέα κρίση, ενώ το 43,2% ότι θα εξέλθει χαμένο.
Η έρευνα της MARC προκαλεί πονοκέφαλο στη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς οι εκτιμήσεις των επιτελών του Γιώργου Παπανδρέου θεωρούσαν ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα έβγαινε ιδιαίτερα ενισχυμένος από τη σαφή επίδειξη πυγμής και τη σαφώς τολμηρή απόφαση του να αποπέμψει ένα ιστορικό στέλεχος που έχει διατελέσει Πρόεδρος του Κινήματος και Πρωθυπουργός της χώρας.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Δεν πειράζει


Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share