Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2008

Εντοπισμός κινητού

ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΒΡΕΊΤΕ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ MOBILE ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΣΕ ΠΙΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΒΡΊΣΚΕΤΕ ΜΈΣΟ ΔΟΡΥΦΌΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΈΠΕΙ ΓΎΡΟ ΤΟΥ !!!!
ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΜΈΣΟ GPS, LBS, GSM
(ΣΥΜΒΟΥΛΉ : ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΗΤΑ ΤΟΝ Αριθμό, ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΏΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ
ΤΡΊΑ ΠΡΏΤΑ ΝΟΎΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΎ ΚΑΙ ΜΕΤʼ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ).
.
.
.
http://www.track-your-partner.com/

Διαβαστε Περισσοτερα...

XO XO XO


Διαβαστε Περισσοτερα...

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΟΙ 7 θανάσιμες αμαρτίες

1. Λαιμαργία
2. Λαγνεία
3. Οκνηρία
4. Οργή
5. Φθόνος
6. Αλαζονεία
7. Απληστία

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΚΟΡΥΦΑΙΑ

1. Ανδρόγυνο κάθεται στον καναπέ...
Ο άνδρας ρωτά τη σύζυγο:-
Πάω στοίχημα πως δεν μπορείς να μου πεις μια φράση που να με κάνει ταυτόχρονα ευτυχισμένο και δυστυχισμένο!
Και η γυναίκα:
- Την έχεις μεγαλύτερη από τον υδραυλικό

2. Γυναίκα μπαίνει σε φαρμακείο και ζητάει δηλητήριο
- "Κυρία μου, τι το θέλετε το αρσενικό...;;;" ρωτάει ο φαρμακοποιός.
- "Να σκοτώσω τον άνδρα μου."
- "Μα τι λέτε κυρία μου ?
Δεν μπορώ να σας πουλήσω αρσενικό για να σκοτώσετε έναν άνθρωπο,
" Τότε η κυρία βγάζει από την τσάντα της μια φωτογραφία όπου ο άνδρας της έχει την γυναίκα του φαρμακοποιού στα τέσσερα.
Ο φαρμακοποιός παίρνει την φωτογραφία στα χέρια του, την κοιτά και απαντά...
- "Τώρα μάλιστα. Δεν μου είπατε ότι έχετε συνταγή!!!"

3. Μετά την ερωτική πράξη, ο σύζυγος ρωτάει την γυναίκα του:
- "Σ` άρεσε αγάπη μου;" Εκείνη του απαντάει:
- "Σαν ταινία του Αγγελόπουλου ήταν."
Δηλαδή ξαναρωτάει εκείνος:
- "Εννοείς ότι είχε μεγάλη διάρκεια και πάω για χρυσό φοίνικα;"
- "Όχι" του λέει, "εννοώ ότι δεν κατάλαβα τίποτα !!!!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

Ένας παπάς και μία καλόγρια

Ένας παπάς και μία καλόγρια χάνονται σε μία χιονοθύελλα κι εκεί που περπατούσαν εντελώς αποπροσανατολισμένοι ξαφνικά βλέπουν ένα ωραίο σπίτι.
Ανοίγουν την πόρτα και μπαίνουν μέσα, αλλά δεν ήταν κανείς.
Δεν πειράζει σκέφτηκαν και πήγαν να κοιμηθούν, αλλά υπήρχε μόνο ένα κρεβάτι κι έτσι οπαπάς το παραχώρησε στην καλόγρια και θα κοιμόταν ο ίδιος στο πάτωμα μέσα σε έναν υπνόσακο.Εκεί που είχε ξαπλώσει αυτός και είχε κλείσει και το φερμουάρ του υπνόσακου, του λέει η καλόγρια:
- Πάτερ, κρυώνω.- Αδερφή, κάτσε στο κρεβάτι, θα πάω να σου φέρω εγώ να σκεπαστείς.
Πάει μέσα, ανοίγει τη ντουλάπα, της φέρνει μία κουβέρτα. Ξαναπέφτει για ύπνο στο πάτωμα, όταν μέσα σε δύο λεπτά:
- Πάτερ, ακόμα κρυώνω.- Αδερφή, μην ανησυχείς, θα σου φέρω εγώ κουβέρτα.
Πάει πάλι μέσα, ανοίγει τη ντουλάπα και της φέρνει κι άλλη κουβέρτα. Ξαναπέφτει για ύπνο, οπότε γυρνάει σε ένα λεπτό πάλι η καλόγρια:
- Πάτερ, κάνει πολύ κρύο γιατί εγώ ακόμα κρυώνω.- Αδερφή, κοίτα. Είμαστε μόνοι μας στη μέση του πουθενά και δεν μας βλέπει κανένας. Θα σε πείραζε για απόψε να κάνουμε ότι κάνει ένα παντρεμένο ζευγάρι;- Όχι πάτερ, δεν θα με πείραζε.
- Ε τότε σήκω πάνω και πάρε την μόνη σου την γαμημένη την κουβέρτα

Διαβαστε Περισσοτερα...

Λεξικό όρων.....

* ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ: Ένας τύπος που δεν είναι αρκετά αρρενωπός για να γίνει µηχανικός, αλλά ούτε και αρκετά 'αδερφή' για να γίνει στυλίστας.
* ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Αυτή που καταφτάνει µετά την µάχη και µαζεύει τους τραυµατίες>>
* ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Είναι αυτό µε το οποίο παντρεύονται όλες οι γυναίκες χωρίς να το ξέρουν.
* ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ:Αυτός που σου λέει να πας να γ@@@@θείς µε τέτοιο τρόπο, που εσύ δεν ßλέπεις την ώρα να το κάνεις.
* ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ: Ο ειδικός που θα ξέρει αύριο για ποιό λόγο αυτό που προέßλεψε δεν έγινε σήµερα.
* ΕΥΚΟΛΗ: Λέγεται η γυναίκα που έχει τη σεξουαλική ηθική του άντρα.
* ΚΒΑΝΤΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ: Είναι ένας τυφλός άντρας µέσα σε ένα σκοτεινό δωµάτιο, που ψάχνει µια µαύρη γάτα, δηλαδή κάτι που δεν υπάρχει.
* HARDWARE: Τµήµα του υπολογιστή, το οποίο δέχεται τα χτυπήµατά µας όταν το software παρουσιάσει πρόßληµα.
* ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ: Συµπεριφορά της γυναίκας απέναντι σε έναν άντρα που δεν την ενδιαφέρει, η οποία µεταφράζεται από τον άντρα ως 'κάνει τη δύσκολη'
* ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ: Aτοµο ικανό να σκέφτεται για περισσότερο από δύο ώρες κάτι που δεν έχει σχέση µε το σεξ.
* ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: Δυνατότητα να ρίξεις τις ευθύνες στους άλλους.
* ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ: Το αντισυλληπτικό που χρησιµοποιήθηκε κατά κόρον από τις γυναίκες κατά τη δεκαετία του 90.
* ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΣ: Καταπιεσµένος πολυγαµικός
* NANOSECOND: Κλάσµα του χρόνου µεταξύ της στιγµής που θα ανάψει πράσινο µέχρι τη στιγµή που θα ακουστεί η κόρνα από το πίσω όχηµα.
* ΝΥΜΦΟΜΑΝΗΣ: Όρος µε τον οποίο ο άντρας χαρακτηρίζει µια γυναίκα που θέλει να κάνει σεξ πιο συχνά από αυτόν.
* ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ: Αισιόδοξος µε εµπειρία.
* ΠΑΠΑΣ: Aτοµο που όλοι τον φωνάζουν 'πάτερ' εκτός από τα παιδιά του, που τον φωνάζουν θείο.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ροζ» πολιτικά σκάνδαλα που συγκλόνισαν τον κόσμο

Μεγάλη Αικατερίνη



Αν υπήρχαν εφημερίδες στην εποχή της, οι σεξουαλικές ανησυχίες της τσαρίνας Αικατερίνης της Ρωσίας θα έκαναν σίγουρα πολλά πρωτοσέλιδα. Στα χρόνια της βασιλείας της, από το 1762 και για 34 ακόμα χρόνια, η -για τους φίλους- «Kitty» ήρθε σε επαφή με αμέτρητους εραστές, τους οποίους μάλιστα προβίβαζε σε πολιτικά αξιώματα, για όσο της έκανε κέφι, και μετά τους συνταξιοδοτούσε με καθόλου ευκαταφρόνητα χρηματικά πόσα και κτηματικές περιουσίες. Σχετικά με το θάνατό της, κακόβουλες φήμες αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι πέθανε όταν την πλάκωσε ένα άλογο κατά τη διάρκεια κτηνοβασίας. Στην πραγματικότητα όμως ο θάνατός της προήλθε από εγκεφαλικό. Η ιστορία είναι καμιά φορά βαρετή!
Οικογένεια Κέννεντι – Μέριλιν Μονρόε
Βάσιμες φήμες φέρουν την σούπερ σέξι σταρ της δεκαετίας του ’50 να διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον γερουσιαστή Ρόμπερτ Κέννεντι ή τον αδερφό του, και πρόεδρο της Αμερικής, Τζον, ή και με τους δύο. Αυτό, όμως, δεν αποτελεί σκάνδαλο από μόνο του. Οι φήμες φουντώνουν γύρω από τον θάνατο της Μέριλιν, αφού τόσο η καλή της φίλη Jeanne Carmen όσο και -για ένα διάστημα σύζυγός της- Joe DiMaggio υποστηρίζουν ότι «οι Κέννεντι τη σκότωσαν». Λέγεται, μάλιστα, πως η Μέριλιν ξεκίνησε κάποιο ειδύλλιο με τον Τζον, ο οποίος σύντομα τη βαρέθηκε και την «πέρασε» στον αδερφό του. Όταν και εκείνος κουράστηκε με την ψυχαναγκαστική της συμπεριφορά και τον ασταθή της χαρακτήρα, έδωσε εντολή στους βοηθούς του να την κρατήσουν μακριά του. Φοβούμενος, ωστόσο, ότι εκείνη θα διαδώσει τη σχέση τους και θα βλάψει την καριέρα του, κάποια στιγμή την επισκέφθηκε, τσακώθηκαν άσχημα και εκείνη, έπειτα, εντελώς αποκαρδιωμένη αυτοκτόνησε. Αν, ωστόσο, στον θάνατό της εμπλέκονται οι Κέννεντι, με την κάλυψη του FBI, όπως στηρίζουν κάποιοι, είναι κάτι που δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα.
Το σκάνδαλο Profumo
Στο Ηνωμένο Βασίλειο του 1961, ο τότε Υπουργός σε θέματα Πολέμου, Τζον Προφούμο, συνάπτει ερωτικό δεσμό με την αρτίστα Christine Keller, η οποία ήταν ταυτόχρονα και ερωμένη ενός διάσημου Ρώσου κατασκόπου, υπαλλήλου του σοβιετικού προξενείου στο Λονδίνο. Η σχέση τους διάρκεσε μερικές μόνο εβδομάδες πριν την λήξει ο ίδιος ο Προφούμο, αλλά δεν άργησε να γνωστοποιηθεί έναν χρόνο αργότερα Αντιλαμβάνεστε τι σήμαινε αυτό για το House of Commons των Άγγλων και μάλιστα εν μέσω του Ψυχρού Πολέμου. Ο Προφούμο ενώ στην αρχή αρνήθηκε τα πάντα, αναγκάστηκε λόγο των αποδεικτικών στοιχείων να παραδεχτεί τη σχέση αυτή και παραιτήθηκε, ενώ ένα μήνα μετά παραιτήθηκε και ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης Harold MacMillan. (Γεγονότα του σκανδάλου Προφούμο απεικονίζονται στην ταινία του 1989 «Scandal»).
Ανδρέας Παπανδρέου – Δήμητρα Λιάνη
Μικρότερο φυσικά σε ένταση από την πρόσφατη «Ζαχοπουλειάδα», το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε με την παράνομη -αρχικά- σχέση του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου με την πολύ νεότερή του, αεροσυνοδό, Δήμητρα Λιάνη, έδωσε τροφή σε όλα τα (σκανδαλοθηρικά και μη) μέσα της Ελλάδας και του εξωτερικού για πολλά χρόνια. Δεν ήταν λίγα αυτά που γράφτηκαν και ειπώθηκαν για την Λιάνη. Ο ξένος Τύπος τη χαρακτήρισε «προικισμένη αεροσυνοδό», οι γυμνόστηθες φωτογραφίες της έκαναν το γύρο του κόσμου, ενώ η μεγάλη διαφορά ηλικίας των δύο εραστών σχολιάστηκε συχνά με κακεντρέχεια. Ο «γυναικάς» Παπανδρέου πάντως δεν πτοήθηκε. Ζήτησε διαζύγιο από την τότε σύζυγό του Μαργαρίτα και, επιστρέφοντας από το ταξίδι τους στην Αγγλία, με το γνωστό «νεύμα» του στις σκάλες του αεροπλάνου κάλεσε τη Δήμητρα δίπλα του και επισφράγισε έτσι τη σχέση τους, η οποία εξελίχθηκε σε γάμο.
Πρίγκιπας Κάρολος – Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς
Το Μπάκινγκχαμ έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα μέσα με σκάνδαλα και παράνομα ειδύλλια. Το μακροβιότερο αυτών αφορά τον παράνομο δεσμό του Καρόλου με την Καμίλα που διάρκεσε 33 ολόκληρα χρόνια και ολοκληρώθηκε, μετά τη θάνατο της Νταϊάνα, με τον πολυσυζητημένο γάμο τους. Περιττεύει να επεκταθούμε στα εκατομμύρια δημοσιεύματα όλων αυτών το χρόνων με παρασκήνια, φωτογραφίες και βίντεο της σχέσης αυτής. Αξίζει, όμως, να προσθέσουμε ότι μέρους του σκανδάλου σχετίζεται και με τον θάνατο της Diana, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλούν για δολοφονία, η οποία μπορεί και να σχετίζεται με τη βασιλική οικογένεια.
Μπιλ Κλίντον – Μόνικα Λουίνσκι
Αναμφισβήτητα το πιο πολύ-δημοσιευμένο «ροζ» πολιτικό σκάνδαλο όλων των εποχών, αφού αφορούσε άμεσα τον ίδιο τον πρόεδρο της Αμερικής, Μπιλ Κλίντον. Από το Νοέμβριο του 1995 μέχρι τον Μάρτιο του 1997, ο Κλίντον είχε μία σειρά σεξουαλικών επαφών με την υπάλληλο του Λευκού Οίκου Μόνικα Λουίνσκι, με τις μυστικές τους συναντήσεις να λαμβάνουν χώρα μέσα ή κοντά στο πολυσυζητημένο Οβάλ Γραφείο. Το ειδύλλιο δημοσιοποιήθηκε το 1998 με αφορμή την υπόθεση της Paula Jones, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ μήνυσε τον Κλίντον για σεξουαλική παρενόχληση. Στην κατάθεσή του ο Κλίντον αρνήθηκε την όποια ερωτική σχέση με την Λουίνσκι, κάτι που οδήγησε στο να κατηγορηθεί για ψευδομαρτυρία και παρεμπόδιση της δικαιοσύνης καθώς και σε μία αναφορά του Κένεθ Σταρ, 453ων σελίδων, με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την σχέση του προέδρου με την Λουίνσκι. Μέρος των «λεπτομερειών» ήταν, άλλωστε, και ο περίφημος «λεκές» στο μπλε φόρεμα της Λουίνσκι που με εξέταση DNA μπορούσε να επιβεβαιώσει τα πάντα. Το αποτέλεσμα; Ο Κλίντον αθωώθηκε, αλλά η έκταση που είχε πάρει το σκάνδαλο ήταν αρκετή για να βλάψει την καριέρα του (ή και να ωφελήσει την μετέπειτα πολιτική καριέρα της συζύγου του, Χίλαρυ).
Τα σκάνδαλα Φόλεϋ και Κρεγκ
Δύο επιφανείς Αμερικανοί πολιτικοί, ο Μαρκ Φόλεϋ και ο Λάρυ Κρεγκ, και οι δύο του κόμματος των Ρεπουμπλικάνων εξευτελίστηκαν κυριολεκτικά από τα αμερικανικά μέσα πριν λίγο καιρό με αφορμή τις παράνομες σεξουαλικές τους δραστηριότητες. Στην πρώτη περίπτωση, ο Φόλεϋ, ένθερμος «σταυροφόρος» ενάντια στην παιδική κακοποίηση, παραιτήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2006 από το Κογκρέσο, μετά από βάσιμους ισχυρισμούς ότι έστελνε προκλητικά e-mail και μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε ανήλικα αγόρια που λάμβαναν τότε μέρος σε εκπαιδευτικά κυβερνητικά προγράμματα. Εκείνος υποστήριξε ότι έστελνε τη μηνύματα με σκοπό να εξυπηρετήσει τα παιδιά, στην περίπτωση που χρειάζονταν κάποια συστατική επιστολή. Ο δικηγόρος του προσπάθησε να βρει «ελαφρυντικά» όπως ο βιασμός του Φόλεϋ από έναν παπά όταν ήταν έφηβος και το πρόβλημα αλκοολισμού που είχε, η υπόθεση ωστόσο δεν έχει κλείσει και οι κατηγορίες για παιδοφιλία ακόμα εκκρεμούν. Ο Λάρυ Κρέγκ, από την άλλη, φαίνεται πως είχε άλλες προτιμήσεις.
Τον Ιούνιο του 2007 συνελήφθη για ασέλγεια σε ανδρικές τουαλέτες του αεροδρομίου της Μινεάπολης και μάλιστα εις βάρος αστυνομικού (με πολιτικά), ενώ τον Αύγουστο, όταν δημοσιεύτηκε το συμβάν από εφημερίδα, ο Κρεγκ παραδέχτηκε την ενοχή του για ανάρμοστη συμπεριφορά. Δήλωσε, μάλιστα, ότι αν δεν ανακληθεί η κατηγορία για ασέλγεια σκοπεύει να παραιτηθεί από το αξίωμά του ως γερουσιαστής του Αϊντάχο.
Κι όμως, επειδή την δόξαν δεν εμίσησεν κανείς και παρά το μέγεθος του σκανδάλου, ένα μήνα μετά ο Κρεγκ άλλαξε γνώμη και αρνείται πλέον να παραιτηθεί, ενώ δεν σκοπεύει να συμμετέχει στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ


Διαβαστε Περισσοτερα...

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! ΤΟ VIDEO ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ!!!!!


Διαβαστε Περισσοτερα...

Ο Λασκαρίδης "κάρφωσε" τον Θέμο στο ΣΔΟΕ...Και ο Δρυς μπλεγμένος (;)..




Και ο Δρυς μπλεγμένος (;)..
Θέλετε και μια άλλη χρήσιμη λεπτομέρεια: Στις επιχειρήσεις Λασκαρίδη εργάζεται ως στέλεχος και ο Γιώργος Δρυς που ήταν υφυπουργός Οικονομικών στις κυβερνήσεις Σημίτη και ξέρει τα του ΣΔΟΕ απέξω και ανακατωτά!


...Και πάμε στο θέμα της κατάθεσης των 5 εκ. ευρώ την οποία είχε φέρει πρώτο στο φως το Press-gr στις 6 Νοεμβρίου.Επίσης από χτες νωρίς σας είχαμε γράψειενώ όλοι έψαχαν να βρουν ποιος εδωσε το χρήμα, οτι είναι ο εφοπλιστής Λασκαρίδης. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στην εκπομπή του επικαλέστηκε, λίγο αργότερα, τον ίδιο τον κ. Λασκαρίδη που του είπε ότι ...δεν είναι αυτός.

(Ρε συ Μάκη, λες να στο ...ομολογούσε, να πάει μέσα για φοροδιαφυγή;!)

Τα 5 εκατομμύρια ευρώ βρέθηκαν ως γνωστόν σε λογαριασμό του Θέμου στην Γαλλική BNP Paribas.

Τα χρήματα είχε καταθέσει ο Θ. Λασκαρίδης ως πρώτη δόση για την εξαγορά του Πρώτου Θέματος.

Ωστόσο, η συμφωνία είχε χαλάσει διότι στην πραγματικότητα η πλευρά του Θέμου δεν είχε αποδεχθεί το αίτημα του εφοπλιστή να πραγματοποιηθεί έλεγχος στην εφημερίδα. Τα χρήματα αυτά, όμως, ουδέποτε επιστράφηκαν στον εφοπλιστή. Και όχι μόνο δεν επιστράφηκαν αλλά ο Θέμος σήκωσε ένα τμήμα τους για να τα χρησιμοποιήσει ο ίδιος.

Η καταγγελία στο ΣΔΟΕ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μας, "προήλθε" από τον γνωστό εφοπλιστή που είδε ότι δεν έπαιρνε τα λεφτά του πίσω...Και επειδή ακριβώς υπήρξε το "κάρφωμα" αυτό, ενεπλάκη υποχρεωτικά το ΣΔΟΕ.

Αλλιώς ο Θέμος, που ήξερε ότι για τέτοιο μεγάλο ποσό πρέπει να δηλωθεί εξήγηση "πόθεν έσχες", δεν θα αντιμετώπιζε πρόβλημα αφού είχε δηλώσει στην Τράπεζα την "προέλευσή" τους, ότι είναι δηλαδή προκαταβολή για την εφημερίδα.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, που το έμαθε από τότε (κι ας λέει τώρα ότι το έμαθε πρόσφατα...) "τα είχε πάρει στο κρανίο με τον Θέμο", αλλά ...δημοσίως δεν έλεγε τίποτα!
"Κουμπάρος" του ζεύγους Αλογοσκούφη είναι...
...ο εφοπλιστής που έδωσε τα μαύρα 5.000.000 ευρώ στον Θέμο!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

ZEON 18-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Η πολιτιστική αστική μη κερδοσκοπική εταιρία ΖΕΟΝ διοργανώνει έκθεση με πρωτότυπα αντικείμενα – κατασκευές, στον ιδιόκτητο χώρο της, από τις 18 Ιανουαρίου 2008 έως τις 29 Φεβρουαρίου 2008, με θέμα: το καθημερινό χρηστικό αντικείμενο, ερμηνεία και χρήση.

Πρόκειται για μία προσπάθεια ορισμού του αντικειμένου, πέρα από τη φόρμα και την εικόνα του, στην αναγκαιότητα της δημιουργίας του, που οδηγεί και στην ερμηνεία της χρήσης.
Μέσα από μία σειρά προτάσεων και θέσεων, εικαστικοί και αρχιτέκτονες θα εκφράσουν την άποψή τους για τα αντικείμενα που μας περιβάλλουν, προβάλλοντας τον δικό τους τρόπο σκέψης και εφαρμογής της κατασκευής τους.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι:
Γυπαράκης Γιώργος
Σάββα Ανδρέας
Σορίλος Μαρίνος
Χατζηγεωργίου Γιούλα
Ψυχούλης Αλέξανδρος




















Επικοινωνία ZEON
Μαριλένα Κοσκινά
6945590964
210 3212120 T
210 3212129 F
info@zeon.gr
marilena.koskina@zeon.gr
http://www.zeon.gr/
Σαχτούρη 8-10, Πλ.Κουμουνδούρου, 10553 Αθήνα

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

Ζαχόπουλος ... the game‏!


Ζαχόπουλος ---- The Ultimate Game!

Παίξτε το παιχνίδι και ρίξτε φως στο σκάνδαλο με το DVD...

Πατήστε εδώ: http://www.kanalia.tv/zaxopoul.

Για γέλια και κλάματα!!!....

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πίκρα...



Πάντως, έχουν δίκιο οι εκδότες που έχουν πάρει ανάποδες με τον Θέμο Αναστασιάδη.
Ξέρεις τι πίκρα είναι να παλεύεις εσύ κάθε εβδομάδα να βρεις τις πιο σέξι φωτογραφίες του Τζορτζ Κλούνεϊ και της Μόνικα Μπελούτσι για να τις δημοσιεύσεις στη φυλλάδα σου -μπας και τσιμπήσει κάνας καθυστερημένος και την αγοράσει-, και από την άλλη να έρχεται ο Θέμος και να σου παίρνει τα σώβρακα με έναν μπουχέσα και μια ...35χρονη;


2. Πολιτικοί, εκδότες, μεγαλοδημοσιογράφοι και δικαστές έχουν ξεχάσει πως τους βλέπουμε και συμπεριφέρονται όπως ακριβώς συμπεριφέρονταν όλα αυτά τα χρόνια – που δεν τους βλέπαμε.
Όχι πως δεν τα ξέραμε, αλλά καλό είναι να τα βλέπεις σε απευθείας μετάδοση.
Είναι κρίμα που δεν υπάρχει ούτε μια σατιρική εκπομπή στην τηλεόραση αυτό το διάστημα. Θα χανόταν η μπάλα.
Σκεφτείτε πως θα ήταν το DVD –που δεν θέλουν να μάθουμε τι περιέχει- με τη φαντασία ενός σατιρικού καλλιτέχνη. Χάσαμε και τον Θέμο και έμεινε η σάτιρα ορφανή, ρε γαμώτο. Αυτός όμως που είναι σε τραγική θέση είναι ο Λάκης Λαζόπουλος. Σκέψου να έχεις να ετοιμάσεις σήμερα σατιρική εκπομπή και να πρέπει να ισορροπήσεις ανάμεσα σε Καραμανλή (ο οποίος κατά τον Λαζόπουλο είναι «ηθική μυγοσκοτώστρα»), τον Θέμο (που έλεγες πως είναι φίλος σου), τους πολιτικούς που είναι φίλοι σου, τα κανάλια, τα συμφέροντα του Κοντομηνά, της Γιάννας, του Λαμπράκη και τόσων άλλων. Κόλαση. Σκέψου να πρέπει να κάνεις σάτιρα που να κρύβει αντί να αποκαλύπτει.
Για τον Θέμο, ο Λαζόπουλος μπορεί να πει πως ότι έκανε ήταν στα πλαίσια της σάτιρας.
Ακριβώς στα όρια. Αλλά ξέχασα: ο Θέμος έπεσε – άρα, είναι ιδανικός για να του αλλάξεις τα φώτα. Ειδικά, όταν σατιρίζεις αποκλειστικά τους πεσμένους.

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΜΑΚΗΣ-ΚΟΥΡΗΣ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ


Aυτός που πήγε στο σπίτι του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου!. ,
Σας είχαμε πει ότι θα μάθετε πρώτοι από το Press-gr ποιον βουλευτή της ΝΔ εννοούσε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος προχτες ότι πήγε σπίτι του και του ζήτησε να συναινέσει (αν και χτες τα "μαζεψε") σε συμφωνία με τον επικεφαλής του πρώην ΣΔΟΕ Σπ. Κλαδά για "ηπιο χειρισμό" της εκκρεμότητας του Θ. Αναστασιάδη με τα τα 5 εκατ. ευρώ. Αρχικά, οι "υποψίες" έπεσαν σε βουλευτή νομού της Κεντρικής Ελλάδας που εμφανίζεται συχνά στην εκπομπή του.Δεν είναι αυτός. Είναι ο βουλευτής -και πρώην πρωταθλητής στο μήκος- Κώστας Κουκοδήμος που εκλέχτηκε τον Σεπτέμβριο πρώτη φορά βουλευτής Πιερίας. Την προηγούμενη τετραετία ήταν γενικός γραμματέας Αθλητισμού και είχε στενή συνεργασία με τον Σπύρο Κλάδα όταν αυτός ήταν γενικός γραμματέας ολυμπιακής αξοποίησης στο υπουργείο Πολιτισμού.
Ετσι είχαν γίνει και φίλοι. (Σε αυτόν αναφερόταν ο Μάκης, ο οποίος από χτες καλείται να τον κατονομάσει.
------*-------------------*=--------------------------------------------------------------------
...θα βγάλει τη νέα εφημερίδα.
Θα κάνουν και κανάλι συντακτών..
Γράψαμε την πληροφορία ότι μετά την ρήξη με τον Θ. Αναστασιάδη, ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος πάει για νέα εφημερίδα.
Εχουμε νεότερα: Ο κύβος ερρίφθη.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Ανδρέας Κουρής θα είναι -εκτός απροόπτου- οι συνιδιοκτήτες της νέας εκδοτικής προσπάθειας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.
Η ιδέα, οι σκέψεις και οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, πολύ πριν τα σπάσει ο Μάκης με τον Θέμο.
Δεν έχει ακόμα αποφασισθεί το όνομα της εφημερίδας, θα πρόκειται όμως για μια "βαριά" έκδοση με dvd, ένθετα περιοδικά και άλλα... Επόμενο βήμα; Η απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας για το πρώτο κανάλι των συντακτών.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2008

Δεν είπε τον Θέμο...

Οι πρώτες πληροφορίες από τις δικαστικές πηγές, λένε ότι στην κατάθεσή του στον ανακριτή ο Γ. Ανδριανός δεν κατονόμασε ακριβώς τον Θέμο Αναστασιάδη αλλά στενό συνεργάτη του - δημοσιογράφο του "Πρώτου Θέματος"...
Τον δημοσιογράφο Χρήστο Ράπτη -επιτελικό στέλεχος του "Πρώτου Θέματος"- κατονόμασε ο Γ. Ανδριανός ως τον άνθρωπο που του έδωσε το επίμαχο DVD. Αυτό λένε οι πληροφορίες που υπάρχουν στο δικαστικό ρεπορτάζ. Τις μεταφέρουμε με επιφύλαξη.

Διαβαστε Περισσοτερα...

"Δεν με έπεισε ο Θέμος..."

Χοντραίνει η εσωτερική κόντρα στο "Θέμα" μετά τις σημερινές εξελίξεις. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σε δηλώσεις του στο Alter είπε πριν από λίγο ότι "δεν τον έπεισε" ο Θέμος Αναστασιάδης όταν ακόμη και πριν από δύο ώρες του είπε ότι δεν έχει σχέση με την παράδοση του DVD. Εκανε γενικότερα επίθεση στον Θ. Αναστασιάδη, διαφώνησε για άλλη μια φορά με τον "ανεπίτρεπτο" τρόπο που παρουσιάστηκαν οι φωτογραφίες από το DVD στην εφημερίδα, αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την ανακοίνωση που έβγαλε η εφημερίδα, είπε ότι θα έχουμε ταλαιπωρίες πλέον με τον Θέμο, τον κατηγόρησε για "αθλιότητες" και ουσιαστικά του ζήτησε να διευκολύνει την εφημερίδα με την αποχώρησή του. "Αβάστακτη" χαρακτήρισε την πιθανή εμπλοκή του Θέμου στην υπόθεση Ζαχόπουλου. Η ρήξη τους ακούγεται οριστική.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Μάτια Ερμητικά Κλειστά...


Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share