Παρασκευή 10 Αυγούστου 2007

Δεν έχετε ξαναδει κάτι παρόμοιο….

Λιοντάρια επιτίθονται σε νεαρό βουβάλι.
Μια αγέλη “φίλων” του πάει να το σώσει, και τα καταφέρνει.
Δείτε το μέχρι το τέλος




.

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΚΑΠΟΤΕ...................
















Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2007

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΚΗ


Διαβαστε Περισσοτερα...

Εκατομμύρια ευρώ για τους τηλεθεατές

Το ποσό των 3,189,000 ευρώ, μοίρασαν τα τηλεπαιχνίδια και οι τηλεοπτικές εκπομπές στους τηλεθεατές, την περσινή και την φετινή τηλεοπτική σεζόν.Συγκεκριμένα:
Deal: 2.341.000 ευρώ


Super Deal: 630.000 ευρώ

Τo πιο μεγάλο παζάρι: 88.000 ευρώ

Πρωινός καφές: 50.000 ευρώ

Η Ελλάδα παίζει: 72.000 ευρώ

Πολύ μπλα μπλα: 88.000 ευρώ

Διαβαστε Περισσοτερα...

3 Χρόνια…


29 Ιουλίου, έκλεισαν 3 χρόνια από τον θάνατο της μεγάλης μας ηθοποιού και πρωταγωνίστριας, Ρένας Βλαχοπούλου

Διαβαστε Περισσοτερα...

O ύπνος θρέφει τα παιδιά

Συμβουλές για καλό ύπνο:
- Τι να κάνετε:
* Να πηγαίνετε για ύπνο την ίδια ώρα κάθε βράδυ.
*Να σηκώνεστε την ίδια ώρα κάθε πρωί.
* Να ασκείστε νωρίς το απόγευμα.
* Να καθιερώσετε σταθερή σειρά ενεργειών πριν από τον ύπνο.
* Φροντίστε να είναι το υπνοδωμάτιό σας σκοτεινό, δροσερό και ήσυχο.
- Τι να μην κάνετε:
* Μην πίνετε καφεΐνη το απόγευμα.
* Μην ασκείστε τρεις ώρες προτού ξαπλώσετε.
* Μην πίνετε οινόπνευμα το βράδυ.
* Μην καπνίζετε πριν από τον ύπνο και κατά τη νύχτα.

Ο ύπνος σε αριθμούς:
* Κοιμόμαστε περίπου 8 ώρες την ημέρα. Αυτό σημαίνει 56 ώρες την εβδομάδα, 240 ώρες τον μήνα και 2.920 ώρες τον χρόνο.
* Πρακτικώς, κοιμόμαστε το ένα τρίτο της ζωής μας! Με άλλα λόγια, στη διάρκεια ενός έτους έχουμε κοιμηθεί 122 ημέρες. 'Η, αλλιώς, ένα άτομο ηλικίας 75 ετών έχει κοιμηθεί 25 χρόνια!
** Ο ύπνος δεν είναι ίδιος σε όλες τις ηλικίες: ένα νεογέννητο κοιμάται περί τις 16 ώρες την ημέρα[...]. Ενα άτομο ηλικίας 85 ετών κοιμάται περί τις έξι ώρες κάθε μέρα [...]
.* Και τα ζώα κοιμούνται (τουλάχιστον τα ανώτερα). Πρωταθλήτριες στον ύπνο είναι οι νυχτερίδες οι οποίες κοιμούνται περί τις 20 ώρες το 24ωρο. Αντίθετα, οι καμηλοπαρδάλεις κοιμούνται μόνο δύο ώρες την ημέρα.
* 50% ένα αξιοσημείωτο φαινόμενο παρατηρείται στα δελφίνια: τα ημισφαίρια των εγκεφάλων τους «κοιμούνται» εναλλάξ.
* Η συχνότητα της αϋπνίας (παροδικής ή χρόνιας) στον γενικό πληθυσμό είναι της τάξεως του 20%-30%.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2007

Η Πειρατεία σκοτώνει τη μουσική?

Η Πειρατεία σκοτώνει τη μουσική? Μήπως οι κολοσσοί των δισκογραφικών εταιριών παγκοσμίως ''ωθούν'' τον κόσμο προς αυτή την κατεύθυνση?

Μήπως όλο αυτό περί πειρατείας είναι ένα μεγάλο και ανήθικο ψέμα?



Γιατί οι αρμόδιες οργανώσεις και εταιρίες (AEΠΙ / IFPI) που κυνηγούν τους ''πειρατές'', κάνουν τα στραβά μάτια στα 100ντάδες δισκοπωλεία που η μοναδική πηγή εσόδων τους είναι τα πειρατικά CD's εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια? Μήπως γιατί από αυτούς τα ''αρπάζουν''? Μήπως αυτοί είναι οι πραγματικοί ''πειρατές'' της μουσικής και όχι τα εκατομμύρια του κόσμου που απλά θέλει τη μουσική ελεύθερη?

Μήπως όλοι αυτοί που βγαίνουν κατά καιρούς και φωνάζουν (Τραγουδιστές / Στιχουργοί / Συνθέτες), έπρεπε να σκεφτούν πρώτα γιατί ο κόσμος καταφεύγει στην ''πειρατεία''? Γιατί ''προτιμά'' τα πειρατικά CD's και όχι τα γνήσια? Μήπως όλοι αυτοί θα έπρεπε να σταματήσουν επιτέλους την υποκρισία και τον φθηνό θεατρινισμό προς τον κόσμο που τους έφτασε εκεί που σήμερα βρίσκονται, και να στραφούν εναντίον των πραγματικών υπευθύνων της όλης κατάστασης? Όλοι αυτοί οι δήθεν που θέλουν να μας πείσουν πως τα οικονομικά τους ζημιώνονται από την ''πειρατεία'', ίσως θα ήταν καλύτερο να μας πούνε όλη την αλήθεια περί ποσοστών από κάθε CD που συμμετέχουν και κυκλοφορούν. Πόσα είναι αυτά τα ποσοστά που παίρνουν οι δημιουργοί από τις Εταιρίες?
Διότι η κοροϊδία και η αυθάδεια έχουν όρια και ο κόσμος έχει πάψει να μασάει το κουτόχορτο και το παραμύθι της όλης κατάστασης!

Μήπως οι εταιρίες θα έπρεπε να κοστολογούν πολύ φθηνότερα τα CDs που κυκλοφορούν και να κοιτάξουνε λίγο και την ποιότητα αυτών μιας και το κόστος ενός CD δεν ξεπερνά τα 4 Euro (με τα πνευματικά δικαιώματα κλπ κλπ)?

Γιατί ''ΚΥΡΙΟΙ'' των δισκογραφικών εταιριών, ο καθένας από εμάς θα χρειαζόταν τον μισθό ενός μήνα για να αγοράσει το 1/10 των κυκλοφοριών του 15μερου!

Κι εμείς θα μπορούσαμε να προτείνουμε νόμους υπέρ της ελεύθερης μουσικής αν είχαμε τα δισεκατομμύρια που εσείς διαθέτετε (χάρη στα εκατομμύρια κόσμου που σας κάνει καθημερινά και πιο πλούσιους για να έχετε περίσσιο θράσος να λέτε όσα λέτε) και σας επιτρέπουν να ''λαδώνετε'' τους εκάστοτε ''λειτουργούς'' κάθε κράτους, πάντα φυσικά προς το συμφέρον σας.

ΑΝ η ελεύθερη διακίνηση της μουσικής έκανε κακό όπως εσείς υποστηρίζετε, τότε οι 5 Δισκογραφικές εταιρίες που υπήρχαν την Δεκαετία ’90 θα ήταν τώρα 1-2 και όχι 30!!
Αυτό μόνο ζημιογόνο δεν βλέπουμε να είναι για όλους εσάς, αντιθέτως είναι ίσως η καλύτερη διαφήμιση για το ''εμπόρευμα'' σας, μιας και η μεγαλύτερη μερίδα κόσμου δεν θα γνώριζε ούτε το 10% από τους εκατοντάδες ψευτο-καλλιτέχνες που προωθείτε κάθε τρεις και λίγο παροτρύνοντας τον κόσμο να αγοράσει τα κάκιστης ποιότητας CDs τους!! (κάκιστα από κάθε πλευρά).

Είναι χαρακτηριστική εξάλλου η απάντηση του Μπράιαν Φέρι, όταν τον ρώτησαν τι κάνει για τις χώρες που παρατηρείται μεγάλη πειρατεία των δικών του τραγουδιών....

«Πάω και δίνω συναυλίες», είπε. «Ξέρω ότι έχω εξασφαλισμένο κοινό...»

Το καταλάβατε ελπίζω..!!




Είναι καιρός να σταματήσει αυτό το χυδαίο παραμύθι εκ μέρους των Εταιριών και των διάφορων ''Vampire'' που ζούνε εις βάρος της μουσικής. Είναι καιρός να κατανοήσουν αυτοί οι κύριοι πως η μουσική δεν ανήκει ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

Βρείτε καμιά σοβαρή δουλειά να κάνετε κύριοι της ΑΕΠΙ και της IFPI, γιατί τόσα χρόνια έχετε ξεζουμίσει τον κοσμάκη που δεν τολμά ούτε ένα ραδιοφωνάκι της κακιάς ώρας να έχει στον χώρο εργασίας του. Ακόμα κι από εκεί τα αρπάζετε, και έχετε το θράσος και τα μούτρα να μιλάτε ΕΣΕΙΣ για πειρατεία.

''ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ'' της μουσικής…. για να μη το πω διαφορετικά!!

Ψηφοφορίες (Απο το ellinadiko)

Όχι, η πειρατεία ΔΕΝ σκοτώνει τη μουσική 6688 -93.95%
Ναι, η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική 431 -6.05%

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ένα blog από την Τουρκία με πολύ αγάπη για την Ελληνική μουσική

Ένα blog από την Τουρκία με πολύ αγάπη για την Ελληνική μουσική

Ονομάζομαι Hilal Cengiz και κατάγομαι από την Τουρκία.

http://hilalspage.blogspot.com/

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share