Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να γίνουν ο φάρος που θα οδηγεί το δρόμο μας

O έρωτας για κάποιον που δε βλέπει είναι διαφορετικός, γιατί δε βασίζεται μόνο σε οπτικά ερεθίσματα. Δεν ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά. Ο έρωτας είναι αφή. Όταν σβήσουν τα φώτα, είναι μυρωδιά, είναι αφή, είναι γεύση...Κατά τ' 'αλλα είναι ακριβώς το ίδιο συναίσθημα. Σε στέλνει!

Έχω καταφέρει να μη σκέφτομαι αρνητικά του τύπου "Γιατί Θεέ μου να συμβεί αυτό σε μένα;", "Γιατί Θεέ μου να μη βλέπω;". Όλες αυτές τις σκέψεις έχω καταφέρει να μην τις έχω στο μυαλό μου, γιατί έχω αποδεκτεί την κατάσταση ως έχει και ξέρω ότι έχω ένα δικό μου τρόπο που βλέπω τον κόσμο. Βλέπω τις ψυχές των ανθρώπων!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




Διαβαστε Περισσοτερα...

Σαν τον Greek Lover ...κανένας


Το τεράστιο πετρελαιοφόρο διασχίζει τον ωκεανό. Το ταξίδι είναι πολυήμερο και στο τυπικά ανδρικό πλήρωμα υπάρχει αυτή τη φορά και μια γυναίκα. Η παρουσία της δεσποινίδας ασυνήθιστη καθώς είναι, έχει δημιουργήσει περίεργες καταστάσεις...

Τις πρώτες μέρες όλα κυλάνε ήρεμα, ο αντρικός πληθυσμός ήρεμος κι ευγενικός. Τις επόμενες μέρες κάποιοι μικρό εκνευρισμοί. Έχει μπει η τρίτη εβδομάδα και τα πρώτα ξεσπάσματα προμηνύουν θύελλα... Την κατάσταση προσπαθεί να προλάβει ο πλοίαρχος. Μαζεύει τα αρσενικά μέλη του πληρώματος και τους λέει:

- "Κύριοι, μετά από τόσες μέρες η κυρία αισθάνεται ανία και για να σας φύγει ο πειρασμός που είναι μόνη της αποφάσισα να τη φλερτάρω εγώ σαν πλοίαρχος."

- "Τι είπες;", πετάγεται ο θερμόαιμος Ιταλός, "υπάρχει Ιταλός επάνω στο πλοίο και θα δοκιμάσει άλλος να φλερτάρει; Δεν θα είστε καλά!"

- "Κύριοι, σας παρακαλώ", πετάγεται ο Γάλλος, "το φλερτ, ως γνωστόν, είναι ειδικότητα των Γάλλων."

Ο καβγάς δεν αργεί να ανάψει. Κάθε ένας, για τους δικούς του λόγους υποστηρίζει ότι το φλερτάρισμα είναι προσωπική του υπόθεση.

 Όλο αυτό το διάστημα ο Έλληνας, αδιάφορος, μασουλάει πασατέμπο και αγναντεύει το πέλαγος. Εκνευρισμένος ο πλοίαρχος του φωνάζει:

- "Εσύ δεν ενδιαφέρεσαι να φλερτάρεις την κυρία;"

- "Τι να σας πω κύριε πλοίαρχε, τρεις εβδομάδες κάνω sex μαζί της... Αν θέλετε όμως τη φλερτάρω κιόλας."

Διαβαστε Περισσοτερα...

Το καταλάβατε ή να το ξαναπούμε;


Διαβαστε Περισσοτερα...

Ψάρι δάγκωσε θανάσιμα τα .... πέη τους


Σύμφωνα με την εφημερίδα "Melbourne Herald Sun", το ψάρι-δολοφόνος εντοπίστηκε στην λίμνη Sepic στην Νέα Γουινέα και το δάγκωμα του στάθηκε μοιραίο για δύο άντρες που έχασαν την ζωή τους από ακατάσχετη

Διαβαστε Περισσοτερα...

Αρνηση πληρωμής διοδίων

Η εταιρία που εκμεταλλεύεται τα διόδια μέσω των υπαλλήλων δεν έχει κανένα δικαίωμα να ζητήσει όνομα, τηλέφωνο κλπ... όπως δεν έχει και κανένα δικαίωμα να μην σε αφήσει να περάσεις ...

Διαβαστε Περισσοτερα...

πανοραμική φωτογραφία


Workshop για την πανοραμική φωτογραφία και τα μυστικά της, διοργανώνει η Φωτογραφική Λέσχη Κέρκυρας την Δευτέρα 15 Μαρτίου στις 20:00
στο Δημοτικό Θέατρο  για τα μέλη τους φίλους και όχι μονό. Όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν φωτογραφική μηχανή για να μπορεί να γίνει πρακτική εφαρμογή. 
Το workshop επιμελείται το μέλος της λέσχης Βαγγέλης Κούλουρης

Διαβαστε Περισσοτερα...

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Η πρώτη εφημερίδα... τριών διαστάσεων!!

Κυκλοφόρησε στο Βέλγιο δοκιμαστικό φύλλο της γαλλόφωνης «La Derniere Ηeure» με τρισδιάστατες φωτογραφίες και διαφημίσεις αλλά χωρίς τροποποιήσεις στα κείμενα, τα οποία παρέμειναν στις δύο διαστάσεις. Η ειδική αυτή έκδοση πούλησε 115.000 φύλλα, τιράζ υψηλότερο του συνήθους, αλλά ο εκδότης Υμπέρ Λεκλέρκ δήλωσε ότι το πείραμα αυτό δεν θα έχει συνέχεια λόγω του υψηλού κόστους. «Ακούμε για τρισδιάστατο κινηματογράφο, για τρισδιάστατη τηλεόραση και για τρισδιάστατα βιντεοπαιχνίδια. Είπαμε λοιπόν να το δοκιμάσουμε και στον κλάδο μας» είπε στο ΒΒC. Στο χαρτί δεν είναι πάντως απλή υπόθεση η τρισδιάστατη απεικόνιση. Ο αναγνώστης είναι υποχρεωμένος να φορέσει τα ειδικά γυαλιά και να κρατήσει τη σελίδα σε απόσταση 50 εκατοστών από τα μάτια του, σε χώρο με πολύ καλό φωτισμό. Για να συνηθίσει το μάτι στην τρισδιάστατη απεικόνιση χρειάζεται μερικά λεπτά, γεγονός που δυσχεραίνει την ανάγνωση. Μόνο οι εικόνες που έχουν υποστεί τρισδιάστατη επεξεργασία είναι καθαρές, ιδίως εκείνες των διαφημίσεων, ενώ τις κανονικές φωτογραφίες ο αναγνώστης τις βλέπει θαμπές, όπως και το υπόλοιπο κείμενο. Με λίγα λόγια, πρόκειται για μια εφημερίδα που μάλλον σπάει τα νεύρα...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Παράξενες παγοθήκες




Θέλετε να δώσετε μια πιο ευχάριστη πινελιά στο κλασσικό σας ποτάκι; Τώρα μπορείτε με την βοήθεια παράξενων και πρωτότυπων παγοθηκών όπως αυτές που ακολουθούν!



Διαβαστε Περισσοτερα...

Τούρτες






Η Debbie Goard φτιάχνει τούρτες εδώ και 20 χρόνια, και απ’ότι φαίνεται μπορεί να κάνει θαύματα! Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες πρόκειται για αριστουργήματα, που πιο πολύ θυμίζουν φαγητό, παρά γλυκό, και σίγουρα θα σας ανοίξουν την όρεξη…


Διαβαστε Περισσοτερα...

Άσκηση.... Παρακαλώ της λύσεις.... και κερνάω καφέ

Παρακαλώ  της λύσεις.... και κερνάω καφέ

Διαβαστε Περισσοτερα...

ANTIΒΑΡΥΤΗΤΑ

ANTIΒΑΡΥΤΗΤΑ

Διαβαστε Περισσοτερα...

STERN: Ανοιχτή επιστολή προς τους Έλληνες πολίτες



Ανοιχτή επιστολή προς τους Έλληνες πολίτες, με τίτλο «Αγαπητοί μας Έλληνες» δημοσιεύεται στο τελευταίο τεύχος του γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού Stern. Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στον υπέρτιτλο: «Μετά τις τράπεζες θα πρέπει τώρα οι Γερμανοί να σώσουν και την Ελλάδα. Πρώτα έκαναν αλχημείες οι Έλληνες στο ευρώ και τώρα, αντί να κάνουν οικονομίες, απεργούν».
Σύμφωνα με τον συντάκτη της επιστολής, Walter Wüllenweber:

«Από το 1981 ανήκουμε στην ίδια οικογένεια. Μόνο που εμείς έχουμε συνεισφέρει όσο κανείς άλλος στο κοινό ταμείο, δηλαδή γύρω στα 200 δις €, ενώ εσείς έχετε, αντίθετα, εισπράξει κατά κεφαλήν όσα κανείς άλλος, δηλαδή σχεδόν 100 δις €. Ουδέποτε λαός βοήθησε μέχρι τώρα με τη θέλησή του σε τέτοιο βαθμό και για τόσο μακρύ διάστημα άλλον λαό. Είσαστε, κυριολεκτικά οι πιο ακριβοί μας φίλοι.
Το ζήτημα πάντως είναι ότι τελικά δεν εξαπατάτε μόνο τον εαυτό σας αλλά και εμάς. Στην ουσία ουδέποτε φανήκατε αντάξιοι του ευρώ μια και παρά την εισαγωγή του, δεν καταφέρατε μέχρι τώρα να εκπληρώσετε τα κριτήρια σταθερότητας. Στην ΕΕ είσαστε ο λαός που ξοδεύει τα μεγαλύτερα ποσά σε καταναλωτικά αγαθά. Θα θέλαμε ο πρωθυπουργός σας Γ. Παπανδρέου να προχωρήσει στο πρόγραμμά του, όμως προφανώς αυτό δεν το θέλετε εσείς αφού συνεχίζετε απτόητοι να απεργείτε. Μη μας λέτε, λοιπόν, ότι μόνο οι πολιτικοί ευθύνονται για την καταστροφή.

Εσείς έχετε εφεύρει τη Δημοκρατία κι ως εκ τούτου θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο λαός είναι αυτός που κυβερνά κι, επομένως, έχει και την ευθύνη. Κανείς δεν σας αναγκάζει να φοροδιαφεύγετε, να χρηματίζεστε, να αντιδράτε σε κάθε συνετή πολιτική και να εκλέγετε διεφθαρμένους πολιτικούς. Σε τελευταία ανάλυση, οι πολιτικοί είναι λαϊκιστές και κάνουν ότι τους πει ο λαός. Θα μας πείτε, βεβαίως, ότι και εμείς οι Γερμανοί δεν είμαστε πολύ καλύτεροι, όπως θέλουν κάποιοι να πιστεύουν. Κι έχετε δίκιο.
Οι Έλληνες είναι εκείνοι που μας είχαν δείξει τον δρόμο της Δημοκρατίας και της Φιλοσοφίας, καθώς και τις πρώτες γνώσεις Εθνικής Οικονομίας. Τώρα μας δείχνετε και πάλι τον δρόμο. Μόνο που αυτή τη φορά είναι λάθος δρόμος. Κι από το σημείο που εσείς έχετε τώρα φτάσει, δεν πάει παραπέρα».


Διαβαστε Περισσοτερα...

Πολλαπλασιάσετε :


Πολλαπλασιάσετε :


13837 X (
την ηλικία σας) X 73 = ;;;



Ναι, ναι, το ξέρω....πραγματικά απίστευτο!
     



Διαβαστε Περισσοτερα...

Ποια Τζούλια...

Ποια Τζούλια...άμα θέλω να δω ΤΣΟΝΤΑ βλέπω Παναθηναϊκό!


Διαβαστε Περισσοτερα...

Ελληνικός καυγάς

Ελληνικός  καυγάς  δες το βίντεο πολύ γέλιο

Διαβαστε Περισσοτερα...

Προπονητης τενις! Τι δουλεια κι αυτη!!!!!!!!


Διαβαστε Περισσοτερα...

Ο Μανουσος ο γιδοβοσκός video

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τα έχουν πάρει στο κρανίο οι τούρκοι. Τώρα να δείτε παραβιάσεις στον εναέριο χώρο μας. Θα πετάνε πάνω από την Ακρόπολη…


Μετά από τη μη δεσμευτική απόφαση του αμερικανικού Κογκρέσου να αναγνωρίσει ως γενοκτονία τη σφαγή 1,5 εκατομμυρίου Αρμενίων από τον Τουρκικό Στρατό, ήρθε η σειρά της Σουηδίας να δώσει ένα χαστούκι στη γειτονική χώρα.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Η αντίληψη του μηχανικού


Ένας παπάς, ένας γιατρός και ένας μηχανικός είχαν πάει σ' ένα γήπεδο γκολφ και περίμεναν την προηγούμενη ομάδα να τελειώσει, αλλά ήταν πολύ αργοί. Περίμεναν οι τύποι, αλλά οι προηγούμενοι δεν τελείωναν. 
 

Διαβαστε Περισσοτερα...

Σχέση θεωρίας και πράξης

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Αστείες Φωτογραφίες







Απολαύστε τις αστείες φωτογραφίες που ακολουθούν!



Διαβαστε Περισσοτερα...

Κορίτσια και μηχανές

 




Δύο από τα μεγαλύτερα “αντικείμενα του πόθου” για έναν άνδρα συναντώνται σε ένα καυτό φωτογραφικό αφιέρωμα. Απολαύστε το!


Διαβαστε Περισσοτερα...

Λαϊκή σοφία


 

Διαβαστε Περισσοτερα...

Καρέκλα από ζυμάρι

Στα εργαστήρια Virtra στη Γαλλία, Armengol είναι υπερήφανο γιατι με την  καθοδήγηση των σχεδιαστών όπως οι αδελφοί, Campana  το Kaspar Salto και ο Aldo Cibic,  σχεδίασε τα φιλικά προς το περιβάλλον έπιπλα. Έχει εργαστεί σε διάφορα γνωστά στούντιο σχεδίου  της Βαρκελώνης, του Μιλάνου και της Νέας Υόρκης. Έχει κληθεί για να συμμετέχει στις εκθέσεις σχεδίου και τέχνης και κέρδισε διάφορα βραβεία σχεδίου,  Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει τα καλύτερα βιομηχανικά προγράμματα σχεδίου από τους νέους αναδυόμενους ισπανικούς σχεδιαστές. Μπορείτε να προσέξετε το α κάνω-του βίντεο εδώ:





Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρεχάτε Κυκλοφόρησε!



Διαβαστε Περισσοτερα...

Αγάπη μου ...γύρνα πίσω



Μερικές φορές τα συναισθήματά μας μεταβάλλονται ραγδαία. Ειδικά όταν ο λόγος έχει να κάνει με... Δείτε το βίντεο...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πόντιος πάει στο σινεμά


Ο Πόντιος πάει στο σινεμά. Παίρνει το εισιτήριό του, πάει προς την αίθουσα, μπαίνει μέσα, αλλά ύστερα από ένα λεπτό βγαίνει και ξαναπάει στο ταμείο. Κόβει κι άλλο ένα εισιτήριο και ξανάπαει να μπει μέσα. Έπειτα από ένα λεπτό, όμως, ξαναβγαίνει, ξαναπάει στο ταμείο και κόβει κι άλλο ένα!Τον κοιτάζει περίεργα ο ταμίας, αλλά δεν λέει τίποτε.

Ύστερα από λίγο όμως ξανάρχεται ο Πόντιος να κόψει κι άλλο εισιτήριο. Ο ταμίας έχει τρελαθεί και δεν αντέχει πια:

"Με συγχωρείτε, κύριε", του λέει. "Εγώ να σας δώσω κι άλλο εισιτήριο, αλλά για πείτε μου, δεν τα λυπάστε τα λεφτά σας;".

Και ο Πόντιος: "Τα λυπάμαι, αλλά τι να κάνω; Αφού με το που μπαίνω μέσα, πετιέται μια που**να και μου το σκίζει"!


Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Sexy & αστεία μπλουζάκια κι εσώρουχα




Το αφιέρωμα στα sexy & αστεία μπλουζάκια κι εσώρουχα επιστρέφει δυναμικά με 20 δημιουργίες που χαρίζουν άφθονο γέλιο! Απολαύστε την ευρηματικότητα των σχεδιαστών

Διαβαστε Περισσοτερα...

Nέα φορολογική δήλωση E69 για το ετος 2010



Διαβαστε Περισσοτερα...

Ασφαλή οδήγηση................... πολύ ωραία διαφήμιση


Seat Belt Ad - The best free videos are right here

Διαβαστε Περισσοτερα...

Οφθαλμαπάτες





Εντυπωσιακές οφθαλμαπάτες, ! Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν…

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ντόρα: Δικό μου έργο η κατάργηση της βίζας για τις ΗΠΑ


4.jpg-112ΑΘΗΝΑ. Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή την ανακοίνωση της κατάργησης της βίζας για τις ΗΠΑ έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Τελευταία Ενημέρωση ( Τετάρτη, 10 Μάρτιος 2010 11:38 ) Περισσότερα...  
Μαρ10

Παράνομοι μετανάστες


ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Συνελήφθησαν, την Τρίτη στις 09.00, στο λιμάνι εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, τρεις αλλοδαποί, που δεν κατείχαν νόμιμα έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Τελευταία Ενημέρωση ( Τετάρτη, 10 Μάρτιος 2010 11:22 )

Διαβαστε Περισσοτερα...

Σύλληψη 3 διαχειρηστών του Gamato.info!


"Σύμφωνα με πληροφορίες και σύμφωνα με το forum του gamato.info, σήμερα έγινε η σύλληψη τριών διαχειριστών του γνωστού σε όλους μας torrent site ύστερα από πολλές μηνύσεις που έγιναν στη...

δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για καταπάτηση πνευματικής ιδιοκτησίας και το διαμοιρασμό υλικού χωρίς την άδεια των δημιουργών."



Διαβαστε Περισσοτερα...

«Athens Eurolymp Week»: Δέλτα Φαλήρου, 10-14 Μαρτίου 2010


Ξεκινάει σήμερα στo Δέλτα Φαλήρου το «Athens Eurolymp Week» 2010.

Οι αριθμοί αποδεικνύουν ότι το φετινό Γιουρολίμπ έχει πολύ μεγάλη συμμετοχή σε χώρες και αθλητές και μελλοντικά η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (Ε.Ι.Ο.) θα επιδιώξει να τον κάνει έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες στην Ευρώπη, παρά το γεγονός ότι η γεωγραφική θέση της χώρας μας και τα ακριβά εισιτήρια δεν επιτρέπουν στους ξένους αθλητές να έχουν μεγαλύτερη παρουσία.

Στην ΕΙΟ εκτιμούν

ότι με μεγαλύτερα κίνητρα και με περισσότερη προβολή οι ξένοι ιστιοπλόοι θα ανταποκριθούν μελλοντικά στην πρόσκληση – πρόκληση της Ελλάδας.

Το κόστος της διοργάνωσης δε θα ξεπεράσει τις 25.000 €, ενώ για μια ακόμα χρονιά είναι πολύτιμη η προσφορά των χορηγών εταιρειών Super Fast Ferries, Jet Oil, Συκάρης και Λάλιζας.

Φέτος χορηγός επικοινωνίας είναι ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή 272 αθλητές (197 Έλληνες και 75 ξένοι) και 190 σκάφη (146 ελληνικά και 44 ξένα). Οι χώρες που θα συμμετέχουν είναι : Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, Ολλανδία, Πολωνία, Σερβία, Σλοβενία, Σουηδία, Τουρκία, Ελλάδα.



Οι ιστιοπλόοι θα αγωνιστούν σε 12 κατηγορίες, από τις οποίες επανεμφανίζεται η Dragon με 7 σκάφη, ενώ αθλητές με αναπηρία θα τρέξουν στα 2.4 mR (7 σκάφη).

Επίσης θα γίνει αγώνας match race με Yngling (14 σκάφη).

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε εδώ και εδώ.

Διαβαστε Περισσοτερα...

"Απίστευτο..."

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Ότι καλύτερο χωρίς χρήματα έκανε η Γκερέκου



Την νέα καμπάνια του ΕΟΤ για το καλοκαίρι στην Ελλάδα πέρασαν από ψιλό κόσκινο οι παρουσιαστές του “10 με 1 μαζί”, Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος σε μια κατά την γνώμη μας άκαιρη και άδικη κριτική κατά της Υφυπουργού, Άντζελας Γκερέκου. Η γυναίκα έκανε ότι καλύτερο μπορούσε δεδομένων των οικονομικών συνθηκών. Αφού δεν υπήρχαν χρήματα διαθέσιμα με ποιον τρόπο θα μπορούσε να πετύχει ένα αρτιότερο αποτέλεσμα;
Για την διαφημιστική εκστρατεία που τρέχει ήδη, το κόστος είναι μηδενικό καθώς χρησιμοποιήθηκε υλικό από την περυσινή διαφήμιση, ενώ η μουσική επένδυση του spot είναι το χαρακτηριστικό «Το Χαμόγελο της Τζοκόντα» του Μάνου Χατζιδάκι Μάλιστα, ο κληρονόμος Γ. Χατζιδάκις πρόσφερε την άδεια χρήσης του έργου αφιλοκερδώς. Αυτά προς αποκατάσταση της αδικίας.

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΒΕΝΖΙΝΗ - ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


  Ψάξε που έχει φτηνή βενζίνη


http://www.ypan.gr/flash_fuel/

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ας γελάσουμε λίγο με τους άντρες!


 
1..      Ποια είναι η διαφορά μεταξύ λύσης και διάλυσης;
Διάλυση: Βάλτε ένα άντρα μέσα σε μια μπανιέρα με οξύ.
Λύση: Βάλτε τους όλους.


2..      Γιατί οι άντρες προτιμούν τις παρθένες;
Γιατί δεν αντέχουν την κριτική..


3..      Γιατί αυνανίζονται οι άντρες;
Για να κάνουν σεξ με κάποιον που αγαπούν.


4..      Πόση ώρα κάνει ένας άντρας να αλλάξει το χαρτί υγείας;
Άγνωστο, δεν έχει συμβεί ποτέ..


5..      Ποια η διαφορά μεταξύ ενός δονητή και ενός άντρα;
Ότι ο άντρας έχει πιστωτική κάρτα.


6..      Τι κάνει ο άντρας μετά την ερωτική πράξη;
Ενοχλεί..


Διαβαστε Περισσοτερα...

Aρθρο για τις γυναίκες του Νίκου Δήμου






Οι άντρες είναι το ισχυρό φύλο και ζει επτά χρόνια λιγότερο από το ασθενές.
Πολύ καταπίεση...Μια ζωή ενοχές. Από πιτσιρικάδες (Βαλε το φανελάκι  σου μη κρυώσεις!!!
Θες να με πεθάνεις;). Μεχρι τι στιγμή που πεθαίνεις (Γιατί με  άφησες μόνη αντρα μου;).
Ένοχοι όταν σας αγκαλιάζουμε (σας πνίγουμε). Όταν δεν σας
αγκαλιάζουμε (αδιαφορούμε). Όταν αφήνουμε τη μαμά μας (εγώ που έδωσα τη
ζωή μου για σένα!). Όταν δεν την αφήνουμε (μα επιτέλους, άντρας είσαι εσύ;).
Όταν σας παντρευόμαστε (σου έδωσα τα καλύτερά μου χρόνια!)
Οταν δεν σας παντρευόμαστε (το ίδιο με πριν, πιο δραματικά).

Διαβαστε Περισσοτερα...

PEPSI..Pepsi Godfather - A funny movie is a click away

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ποια Τζούλια και πράσινα άλογα?



Διαβαστε Περισσοτερα...

"Αδιαμφισβήτητη" ...πρόοδος

ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ


Πριν κάποια χρόνια η κυκλοφορία ΙΧ αυτοκινήτου στην Πιάτσα ήταν "άγνωστο" φαινόμενο. Ο σεβασμός στον πεζόδρομο ήταν αυτονόητος... Ούτε ποδηλάτης δεν περνούσε υπό κανονικές συνθήκες.... Ευτυχώς, όμως "προοδεύσαμε" και "εξελιχθήκαμε".... Τα "ταμπού" κατέρρευσαν και τώρα πλέον οι "Κολοκοτρωναίοι" νεο-Ελληνες καβάλα πάνε για το ψώνια, καβάλα και στο μπαρ. Ετσι εικόνες σαν την παραπάνω είναι συχνές, καθημερινές και πλήρως αποδεκτές τόσο από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του Δήμου όσο και απο την ελαστικοποιημένη συνείδηση και αισθητική μας... Και επειδή είναι πάλι επίκαιρη η συζήτηση περί Ουνέσκο, φορέα κ.λ.π., αφιερώνουμε την παραπάνω εικόνα ως απτό δείγμα προσαρμογής μας στο πνεύμα και το γράμμα του σεβασμού και ανάδειξης του μνημείου της πόλης... Μαζί βέβαια και με την ....επίλυση του κυκλοφοριακού και της ...βελτίωσης της ποιότητας ζωής στο ιστορικό κέντρο... 
http://matiescorfu.blogspot.com/2010/03/blog-post.html

Διαβαστε Περισσοτερα...

Σεφ έφτιαξε τυρί από μητρικό γάλα


Για όσους βαρέθηκαν τα κλασσικά τυριά από αγελαδινό ή κατσικίσιο γάλα, ο σεφ Daniel Angerer προτείνει τυρί από…μητρικό γάλα!

Την πρωτότυπη αυτή ιδέα “συνέλαβε” ο σεφ Daniel πριν οκτώ εβδομάδες όταν γέννησε η σύζυγός του και άρχισε να καταψύχει το μητρικό γάλα.
Μάλιστα, επειδή η γυναίκα είχε περισσότερο γάλα από όσο χρειαζόταν το μωρό για την ημερήσια λήψη ο Daniel γινόταν όλο και περισσότερο περίεργος να διαπιστώσει κατά πόσο το μητρικό γάλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μαγειρική.

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η κληρωση του φάιναλ φορ της Κέρκυρας

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ -Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται η έδρα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Υδατοσφαίρισης (LEN), η κλήρωση των ημιτελικών ζευγαριών του Φάιναλ-4 του Τσάμπιονς Καπ γυναικών που θα διεξαχθεί 9 και 10 Απριλίου στην Κέρκυρα.
Συγκεκριμένα, ο πρώτος ημιτελικός θα είναι αυτός μεταξύ της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Βουλιαγμένης, και της δευτεραθλήτριας της Γηραιάς Ηπείρου, Οριζόντε Κατάνια, ενώ ο δεύτερος θα πραγματοποιηθεί με αντιπάλους τον διοργανωτή του Φάιναλ-4, Ολυμπιακό και τη Ρώσικη Κίρισι.


Διαβαστε Περισσοτερα...

28ος ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: «Τρέξτε αν θέλετε να…Τρέξετε»


«Τρέξτε ... αν θέλετε να Τρέξετε» προτρέπουν ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής και ο Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της Επιτροπής Μαραθωνίου, Κώστας Παναγόπουλος, για τον 28ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών που θα γίνει στις 31 Οκτωβρίου και ο οποίος συμπίπτει φέτος με την επέτειο των 2.500 χρόνων από τη Μάχη του Μαραθώνα το 490 π.χ. και τις παράλληλες εκδηλώσεις που προετοιμάζονται από την Ελληνική Ομοσπονδία.

Το σύνθημα αυτό έχει να κάνει με την παρότρυνση προς τους Έλληνες κυρίως δρομείς να δηλώσουν γρήγορα συμμετοχή και στους τρεις αγώνες που θα γίνουν παράλληλα, το Μαραθώνιο Δρόμο καθώς και τους Αγώνες Δρόμου 5 και 10χλμ, καθώς λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από το εξωτερικό θεσπίστηκαν αριθμητικά όρια συμμετοχών, βάσει των οποίων δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν περισσότεροι από 20.000 συνολικά αθλητές και αθλήτριες. Για το λόγο αυτό θα τηρηθεί αυστηρή προτεραιότητα στις εγγραφές καθώς 12.000 συμμετοχές είναι ήδη κλεισμένες από το εξωτερικό και από συλλόγους δρομέων ενώ παραμένουν ακόμη ανοιχτές 4.500 στον Μαραθώνιο, 2.500 στα 10.000μ και 1.000 στα 5.000μ.

«Την Τετάρτη 10 Μαρτίου ανοίγει

Διαβαστε Περισσοτερα...

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Οικογενειακή τραγωδία με έναν νεκρό κι έναν τραυματία

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε την Κυριακή το απόγευμα σε σπίτι στην περιοχή της Γαρίτσας. Ένας 37χρονος Πολωνός έθεσε τέρμα στη ζωή του όταν κρεμάστηκε με καλώδιο από το θερμοσίφωνα του σπιτιού του.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Girls of Summer





Παρά την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, στο Otherside.gr φύσηξε καλοκαιρινό αεράκι με το 5ο μέρος του αφιερώματος σε κορίτσια του καλοκαιριού!



Διαβαστε Περισσοτερα...

Οι απόψεις ενός σκεπτόμενου φίλου μου. Απλές και καθαρές . ...

                             ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ……..
  Μπορούνε οι διάφοροι « αρθρογραφούντες » περί
  της αδικημένης , στοχοποιημένης και άλλα τινά
  Ελλάδος , να πουν ( γιατί δεν θέλει Doctora η διαπίστωση )
  ποιο είναι το κύριο ( γιατί βεβαίως υπάρχουν και δευτερεύοντα )
  πρόβλημα της – παρ ‘ ολίγον ;;;; - χρεοκοπίας της χώρας ;;;

  Ιδού - με χρήση αριθμητικής 6ης Δημοτικού .
  Αυστρία 180.000 Δημ. Υπάλλ. για την εξυπηρέτηση  
  9 εκατ. πληθυσμού . Ποσοστό 2 %

  Ελλάδα    920.000   Δημ. Υπάλλ . για την εξυπηρέτηση ( ;; )
  10 εκατ. πληθυσμού . Ποσοστό 9,2 % !!!
   Αν , επειδή έχουμε « ιδιαιτερότητες » ( χα χα ) , το ποσοστό
   αυτό ήταν 50 % παραπάνω από αυτό της Αυστρίας
   ( δηλ. 3 % αντί 2 % ) , θα έπρεπε να είχαμε ΜΟΝΟΝ 300.000 Δ.Υ
   Η διαφορά από  μισθοδοσίες που προκύπτει
   ( 2.300 μέσος μηνιαίος επί 14 μισθοί κατ’ έτος ) είναι
   ….           19,964 δις  € ετησίως   !!!!!

                                     Τόσο απλό !!!!!!!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΟΚ ΣΥΝΟΔΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ :




Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΟΚ  ΣΥΝΟΔΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ :

1. ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ( !!! ) ΜΑΣ......
2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ........
3. ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ......

ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2008 , ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΟΙ ΕΥΡΩ - ΛΑΓΝΟΙ  ( ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ ) ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ "ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ..."
ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ "ΣΚΕΨΟΥ  ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΝΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑΜΕ...."

ΤΟ 1980 Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΩΝ 


Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share