Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2007

KINA








Η Κίνα εκτελεί περισσότερους ανθρώπους το χρόνο απ' ότι όλος ο κόσμος.
Και μάλιστα χρεώνει το κόστος της σφαίρας στους συγγενείς του θύματος!
Ίσως με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο, που όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στη Κινα, όλες τις οργανώσεις σχετικές με ανθρώπινα δικαώματα να επέμβουν για βελτίωση της κατάστασης.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Άχρηστες πληροφορίες

Το προφυλακτικό από λατέξ μπορεί να επιμηκυνθεί κατά 800% και να διατηρήσει στο εσωτερικό του τουλάχιστον 9 γαλόνια αέρα

. Το σωτήριο έτος 1800μ..Χ. στην Αγγλία οποιοσδήποτε δοκίμαζε να αυτοκτονήσει και δεν τα κατάφερνε καταδικαζόταν σε θάνατο! (Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.)

. Το 60% τον μαγιό που πουλιούνται στην Αμερική, ποτέ δεν βρέχονται (και τι τα κάνουν δηλαδή;;;;)

. Το μεγαλύτερο θηλαστικό στο κόσμο, η μπλε φάλαινα, μόλις γεννηθεί, ζυγίζει 50 τόνους!

. Tο μόνο φαγητό που δεν τρώνε οι κατσαρίδες είναι τα αγγούρια. (κάτι θα ξέρουν.)

. Τα γουρούνια δε μπορούν να κοιτάξουν ποτέ τον ουρανό.

. Τα Lego είναι εφεύρεση του Δανού κατασκευαστή παιχνιδιών Όλε Κρίστιανσεν.
Πρωτοπαρουσιάστηκαν στην αγορά το 1949, ενώ έξι μοναχά τουβλάκια μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους με 102.981.500 διαφορετικούς τρόπους.

. O Λουδοβίκος ο 14ος της Γαλλίας έκανε μπάνιο μόνο μια φορά τον χρόνο. (ευωδιά!!!!)

. Μια καρέκλα σε ένα γραφείο μετακινείτε περίπου 8 μίλια τον χρόνο (στα πόσα μίλια αλλάζει λάστιχα )

. Στο Devon , Connecticut , είναι παράνομο να περπατάς ανάποδα μετά το ηλιοβασίλεμα.

. Κάθε φορά που σαλιώνεις ένα γραμματόσημο καταναλώνεις 1/10 της θερμίδας . (πάντα ήθελα να δουλέψω σε ταχυδρομείο.)

. Μέχρι το 1840, τα προφυλακτικά κατασκευάζονταν από έντερα ζώων και κύστες ψαριών σε εργοστάσιο όπου δούλευαν μικρά κορίτσια

. Μέχρι τον 7ο μήνα της ζωής του, ένα μωρό έχει την δυνατότητα να αναπνέει και να καταπίνει ταυτόχρονα. Ένας ενήλικας δεν μπορεί να το κάνει ποτέ αυτό.

. Η σοκολάτα περιέχει την ίδια ουσία -φενιλεθιλαμίνη- που παράγει ο εγκέφαλος του ανθρώπου που είναι ερωτευμένος! (ερωτευτείτε.)

. Μερικά λιοντάρια ζευγαρώνουν 50 φορές την ημέρα. (ΤΙΙΙΙΙΙ)

. Υπάρχει ένα είδος θαλάσσιας χελώνας που αναπνέει απ' το πρωκτό (αέρας του κώλου δηλαδή!)

. Η καρδιά της γαρίδας είναι στο κεφάλι της !!!

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ


if you werent a believer in god before would you be after this?

Διαβαστε Περισσοτερα...

Netmed: Πρόταση-μαμούθ για τα τηλεοπτικά της Σούπερ Λίγκας;


Πρόταση συνολικού ύψους 180 εκατ. ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Σούπερ Λίγκας τα επόμενα τρία χρόνια, φέρεται να κατέθεσε η Νetmed.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αρχή θα γίνει από τη σεζόν 2008-2009, ωστόσο με κάποιες ομάδες υπάρχει πρόβλημα δεδομένου ότι δεσμεύονται με συμβόλαια με την κρατική τηλέοραση (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός).
Το ζήτημα της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης απασχόλησε τη χθεσινή συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων, αλλά δεν αναμένεται να συζητηθεί κατά την αυριανή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Singapore Airlines: "Όχι sex" παρακαλώ στο Airbus A380!


Aσυνήθιστη έκκληση προς τους επιβάτες του Airbus A380 προχώρησε η Singapore Airlines, ζητώντας τους να αποφύγουν τις ερωτικές επαφές στις σουίτες που διαθέτει το μεγαλύτερο επιβατικό τζετ του κόσμου, εξαιτίας έλλειψης ηχομόνωσης!

Η A' θέση διαθέτει 12 υπερπολυτελείς σουίτες με διπλό κρεβάτι και τα πιθανά επακόλουθα ανάγκασαν τον πρώτο αερομεταφορέα που εκτελεί πτήσεις με το A380 να καταφύγει σε δημόσια έκκληση προς το επιβατικό κοινό να αποφύγει τις σεξουαλικές επαφές για να μην θιγούν συνεπιβάτες ή το πλήρωμα.

Η Singapore Airlines διευκρίνισε ότι αν και οι σουίτες είναι ιδιωτικές, δεν είναι απόλυτα σφραγισμένες, με αποτέλεσμα να μην παρέχουν πλήρη ηχομόνωση, αναφέρει το BBC.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Μια πλήρης θεατρική επιθεώρηση, στημένη και τηλεοπτικά με όλες τις απαιτήσεις που έχει κάτι τέτοιο, αλλά με ελάχιστο χρόνο πρόβας. Αυτό είναι το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλου στον Alpha


Ενα διαφορετικό θεατρικό κάθε εβδομάδα. Δεν είχε άδικο λοιπόν προχθές, όταν κατά τη διάρκεια της πρόβας ψιθύρισε στους συνεργάτες του:


«Αν μου λέγανε σε επιθεώρηση να βγω κάνοντας πρόβα ένα τέταρτο, θα αυτοκτονούσα. Γιατί δεν αυτοκτονώ τώρα... ποιος ξέρει».


Από τις 20.00 έξω από τα στούντιο του Alpha στην Παύλου Μελά συγκεντρώνεται κόσμος. Την παράσταση παρακολουθούν κατά μέσο όρο 300-400 άτομα που γεμίζουν ασφυκτικά το χώρο, με τους συνεργάτες του Λάκη Λαζόπουλου να κάνουν τα πάντα για να εξυπηρετήσουν όσο περισσότερους γίνεται. Ο ίδιος, παρ' ότι από νωρίς γράφει, βλέπει τελευταία βίντεο (μέσα σε τρεις μέρες παρακολουθεί κασέτες για περισσότερο από 24 ώρες), κάνει πρόβα, μετράει χρόνους, κόβει, ράβει και μετά τραβάει σχεδόν μιάμιση ώρα παράστασης, δεν φεύγει αμέσως. Παραμένει χαμογελαστός, χαιρετά όποιον τον πλησιάσει, φωτογραφίζεται, κάνει ακριβώς ό,τι θα έκανε και στο θέατρο.

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΖΗΤΕΙ


Διαβαστε Περισσοτερα...

Once upon a time in Athens !



Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2007

Σκέψου, πριν κερατώσεις!


Διαβαστε Περισσοτερα...

Ένας μαύρος κατάδικος στην Καλιφόρνια

Ένας μαύρος κατάδικος στην Καλιφόρνια, 1.95, 140κιλά με ξυρισμένο κεφάλι, καταφέρνει να αποδράσει απότη φυλακή που τον κράταγαν για 15 χρόνια. Είχε φάειισόβια για ληστεία με φόνο που τον είχε κάνει με ταχέρια του.
Καθώς έτρεχε στα χωράφια για να ξεφύγει, βρίσκει ένασπίτι και μπαίνει μέσα σπάζοντας την πόρτα. Βρίσκει ένα νεαρό ζευγάρι που κοιμόταν στο κρεβάτιτου. Πιάνει το σύζυγο, τον πετάει από το κρεβάτι, και τονδένει σε μια καρέκλα.
Δένει και τη γυναίκα στο κρεβάτι, και πέφτει από πάνωτης. Τη φιλάει στο λαιμό, και στη συνέχεια σηκώνεται καιμπαίνει στο μπάνιο. Ο άντρας, δεμένος στην καρέκλα λέει αλαφιασμένος στηγυναίκα του:
«Κοίτα, αυτός ο τύπος είναι εγκληματίας, πρέπει να τηνέχει κοπανήσει από τη φυλακή, είδες τα ρούχα του? Ταρούχα του είναι ρούχα φυλακισμένου. Πιθανό να μην έχειδει γυναίκα πολλά χρόνια. Τον είδα πως φίλαγε το λαιμόσου!
Αν σου ζητήσει σεξ, μην αντισταθείς, μη πεις όχι,μη παραπονεθείς, γιατί μπορεί να μας σκοτώσει και τουςδυο. Δώσ' του ότι σου ζητήσει.
Δωσ' του ικανοποίηση,μη κινδυνέψουμε. Μη τον θυμώσεις! Να φανείς δυνατήγλυκιά μου, σ' αγαπάω πολύ!» Και η γυναίκα του απαντάει: «Δε φίλαγε το λαιμό μου.
Ψυθίριζε στο αυτί μου. Μουείπε ότι σε βρίσκει πολύ σέξυ, και με ρώτησε αν έχουμεβαζελίνη στο μπάνιο. Να φανείς δυνατός χρυσέ μου, καιεγώ σ' αγαπάω πολύ!»

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2007

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2007

«Ψηφιακά Νεκροταφεία»

Την Τετάρτη, στις 10 το βράδυ η ΝΕΤ προβάλει το ντοκιμαντέρ του ΕΞΑΝΤΑ με τίτλο «Ψηφιακά Νεκροταφεία» που προβλήθηκε για πρώτη φορά στις ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια.
Ο Γιώργος Αυγερόπουλος εισχωρεί στα βάθη της Κίνας, εκεί όπου η πολιτισμένη Δύση αδειάζει λαθραία τους παλιούς της ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Η πόλη Γκουιγιού στην Καντώνα της Νότιας Κίνας είναι ίσως το μεγαλύτερο νεκροταφείο ηλεκτρονικών υπολογιστών του πλανήτη. Εδώ καταλήγουν κάθε ημέρα λαθραία, χιλιάδες υπολογιστές όπου τεμαχίζονται, πλένονται σε όξινα λουτρά και καίγονται, για να αποσπαστούν τα πολύτιμα υλικά που περιέχουν όπως χρυσός, ασήμι, χαλκός, γυαλί και φυσικά, πλαστικό.
Ο ΕΞΑΝΤΑΣ ακολούθησε τη διαδρομή της στρεβλής ανάπτυξης, που δολοφονεί ανθρώπους στον τρίτο κόσμο και υπονομεύει το μέλλον του πλανήτη. Από την Silicon Valley, την Μέκκα της υψηλής τεχνολογίας στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, ως την Κίνα, της οποίας ολόκληρες επαρχίες ζουν από την ανακύκλωση ηλεκτρονικών αποβλήτων με ενδιάμεσους σταθμούς το Σιάτλ των ΗΠΑ και το Λονδίνο, κατέγραψε εικόνες που μόνο ευχάριστες δεν είναι.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2007

«Ο καφές είναι για να σας δείξει πως όσο γεμάτη και να είναι η ζωή σας, πάντα θα υπάρχει χώρος για ένα καφέ με κάποιο φίλο»

Ο καθηγητής στάθηκε μπροστά στους φοιτητές της τάξης του, της φιλοσοφικής σχολής, έχοντας μπροστά του κάποια αντικείμενα.
Όταν η τάξη ησύχασε, χωρίς να πει τίποτα, πήρε ένα μεγάλο βάζο του γλυκού και άρχισε να το γεμίζει με μπαλάκια του τένις.
Όταν πλέον δεν χωρούσε άλλο, κοίταξε τους μαθητές του και τους ρώτησε αν το βάζο γέμισε και εκείνοι συμφώνησαν.
Τότε ο καθηγητής πήρε χαλίκια και άρχισε να τα ρίχνει στο βάζο κουνώντας το και αυτά πήγαν στα κενά ανάμεσα στις μπάλες του τένις.
Όταν πια δεν χωρούσαν άλλα χαλίκια ρώτησε τους μαθητές αν το βάζο ήταν γεμάτο και αυτοί κάπως σαστισμένοι είπαν πως είναι.
Ο καθηγητής στη συνέχεια πήρε άμμο και αφού την έριξε στο βάζο, γέμισε όλα τα κενά ανάμεσα στα χαλίκια και αφού ρώτησε τους μαθητές πάλι αν το βάζο ήταν γεμάτο αυτοί ανταπάντησαν με ένα ομόφωνο ΝΑΙ.
Τότε ο καθηγητής έσκυψε και πήρε κάτω από το γραφείο δυο κούπες καφέ και τις έριξε στο βάζο ενώ οι μαθητές πλέον γελούσαν απορημένοι.

«Τώρα», λέει ο καθηγητής.«Θέλω να θεωρήσετε ότι το βάζο αντιπροσωπεύει τη ζωή σας.
Οι μπάλες του τένις είναι τα πλέον ιερά και μεγάλα πράγματα στη ζωή σας, όπως η πατρίδα, η οικογένεια, τα παιδιά σας, οι φίλοι σας και οι αγαπημένες σας ασχολίες, πράγματα που ακόμα και όλα τα άλλα να χαθούν, αυτά είναι ικανά να γεμίσουν την ζωή σας. Τα χαλίκια αντιπροσωπεύουν πράγματα σημαντικά όπως τη δουλειά σας, το αυτοκίνητό σας, ένα σπίτι. Η άμμος είναι άλλα μικρότερα πράγματα.

Αν γεμίσετε το βάζο πρώτα με άμμο, δεν θα υπάρχει χώρος για να βάλετε τα χαλίκια και τις μπάλες του τένις. Το ίδιο ισχύει και για τη ζωή σας.
Αν ξοδέψετε την ώρα σας και την ενέργειά σας για μικρά πράγματα δεν θα έχετε χρόνο και δύναμη για μεγαλύτερα και σημαντικότερα για σας πράγματα. Φροντίστε τα μπαλάκια του τένις πρώτα και μετά τα χαλίκια .
Τα υπόλοιπα είναι άμμος»Ένας μαθητής σήκωσε το χέρι και ρώτησε, τι αντιπροσώπευε ο καφές.Ο καθηγητής χαμογέλασε και είπε:
«Ο καφές είναι για να σας δείξει πως όσο γεμάτη και να είναι η ζωή σας, πάντα θα υπάρχει χώρος για ένα καφέ με κάποιο φίλο»

Διαβαστε Περισσοτερα...

Εν -δυο

Αυτό είναι δίλημμα








Εν-δυο
-Αυτοί οι αστυνομικοί μόλις δουν κόσμο στο σύνταγμα τρέχουν

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share