Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Η περιπέτεια μιας πτήσης από την Κέρκυρα...




Η Ολυμπιακή άλλαξε αυθαίρετα το αεροσκάφος με άλλης εταιρείας και με πολλά προβλήματα και ...αραβικές επιγραφές! Επώνυμη καταγγελία και αποκαλυπτικές φωτογραφίες...
Κάντε κλικ πάνω στην επιστολή και τις φωτογραφίες
για να μεγαλώσουν)

Διαβαστε Περισσοτερα...

Στο τσακ την γλιτώσαμε πάλι….


Στις 2 Μαρτίου 2009, ένας σχετικά μικρός αστεροειδής με την κωδική ονομασία 2009 DD45 πέρασε πολύ κοντά από τη γη και σε μια απόσταση περίπου 75.000 χλμ που όμως σε διαστημική κλίμακα θεωρείται πολύ μικρή και σχεδόν «σύγκρουση» (near miss). Αν και το μέγεθός του ήταν μόλις περί τα 200 πόδια, εάν έπεφτε στη γη θα είχε την ισχύ μεγάλης πυρηνικής έκρηξης.
Οι αστρονόμοι συγκρίνουν τον αστεροειδή 2009 DD45 με το «ουράνιο σώμα» που προκάλεσε και την περίφημη έκρηξη στη Τουγκούσκα της Σιβηρίας το 1908. Η εν λόγω έκρηξη που είχε την ισχύ μιας πυρηνικής έκρηξης πολλών μεγατόνων, συνέβη πλησίον του ποταμού Τουγκούσκα και κατέστρεψε το τεράστιο δάσος (Τάιγκα) σε απόσταση 25 χλμ. από το επίκεντρο της πρόσκρουσης που τεχνικά θεωρείται εναέρια και όχι επίγεια έκρηξη.
Εάν ο πρόσφατος παρά λίγο μοιραίος επισκέπτης 2009 DD45 χτυπούσε μια κατοικημένη περιοχή του πλανήτη μας, η καταστροφή θα ήταν ολοκληρωτική. Εάν πάλι έπεφτε σε κάποιον ωκεανό, θα δημιουργούσε τεράστιο τσουνάμι που πιθανόν να κατέστρεφε πολλές ακτογραμμές και όποιο ανθρώπινο δημιούργημα υπάρχει επάνω ή κοντά σε αυτές.
Οι αστρονόμοι πιθανολογούν ότι ο εν λόγω αστεροειδής που πέρασε «σίριζα» βρίσκεται τώρα σε ηλιακή τροχιά η οποία και διασταυρώνει την γήινη τροχιά. Αυτό σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα ξαναεπισκεφτεί τη γειτονιά μας. Η παρ` ολίγον πρόσκρουση με τον αστεροειδή, ο οποίος εντοπίσθηκε δυο μόλις μέρες πριν μας περάσει ξυστά, δείχνει ανάγλυφα και το μεγάλο πρόβλημα που απειλεί τον πλανήτη μας με την μορφή αστεροειδών.
Η λύση είναι να υπάρξουν συντονισμένες διακρατικές προσπάθειες εντοπισμού των τυχόν «ουράνιων σωμάτων» πριν αυτά γίνουν σοβαρές απειλές και η δημιουργία στρατηγικών οι οποίες θα εφαρμοστούν σε τέτοιες περιπτώσεις.
Σήμερα πιστεύεται ότι κάποιος αστεροειδής μήκους 4-6 χλμ. χτύπησε τη γη στη περιοχή Γιουκατάν του Μεξικού πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια. Η πρόσκρουση αυτή σήκωσε απίστευτες ποσότητες υδρατμών, σκόνης και άλλων σκουπιδιών καλύπτοντας έτσι το ηλιακό φως για πάρα πολλά χρόνια. Το αποτέλεσμα ήταν να εξαφανισθούν οι περισσότερες μορφές ζωής πάνω στη γη και πιθανόν εξ αιτίας του συμβάντος να εξαφανίσθηκαν και οι έως τότε κυρίαρχοι δεινόσαυροι….

Διαβαστε Περισσοτερα...

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Γιατί οι φοιτητές αποτυγχάνουν στις εξετάσεις τους;


Γιατί οι φοιτητές αποτυγχάνουν στις εξετάσεις τους;

Ένα μέγα ερώτημα που απασχολεί χρόνια τώρα τους ίδιους τους φοιτητές, τους γονείς τους, αλλά και τους εκπαιδευτικούς.
Η απάντηση είναι τόσο απλή όσο δεν φαντάζεστε. Σας τν παρουσιάζουμε εδώ και μάλιστα επιστημονικά τεκμηριωμένη...
Εν αρχή ην ο χρόνος...Ο χρόνος έχει 365 μέρες.Γιατί οι φοιτητές αποτυγχάνουν στις εξετάσεις;
Αν βγάλουμε τις 52 κυριακές μας μένουν 313 μέρες.
Οι 50 μέρες του καλοκαιριού παραείναι ζεστές για να διαβάσουμε, άρα μένουν μόνο 263.
Κοιμόμαστε 8 ώρες τη μέρα, συνεπώς σε ένα χρόνο αυτό σημαίνει 122 μέρες ύπνου.
Μας υπολείπονται λοιπόν 141 μέρες.Αν χαζεύουψουμε μόνο για μία ώρα κάθεμια από αυτές τις μέρες χάνουμε άλλες 15 μέρεςκαι έτσι μένουμε μόνο με 126 ημέρες ελεύθερες.
Τρώμε 2 ώρες την ημέρα, δηλαδή 35 ημέρες.
Με αυτό τον τρόπο μας μένουν 46 ημέρες ελεύθερες.Αν αφαιρέσουμε όμως τις 40 ημέρες συνολικών διακοπών θα μας μείνουν μονάχα 6 ημέρες.
Κι αν αρρωστήσουμε τις μισές από αυτές μένουν 3 μέρες.
Κι αν βγούμε δυο μέρες μας μένει μόνο
ΜΙΑ.Ε... αυτή η μέρα είναι τα γενέθλιά σου

!!!ΣΥΝΕΠΩΣ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ !!!!

Διαβαστε Περισσοτερα...

"Κάπνισμα τέλος"


Θα ήθελα να αναρωτηθώ γιατί ο Έλληνας το παίζει τόσο δύσκολος στονα εφαρμόσει να μην βλάπτει τον διπλανό του.Γιατί δηλαδή εγώ πουδεν καπνίζω είμαι υποχρεωμένος να αναπνέω καπνό?? Ως πότε η... Ελλάδαθα είναι του στυλ "κάνω ό,τι θέλω"? Πόσο χαμηλού πνευματικού επιπέδουμπορεί να είναι όσοι λένε ότι θα καπνίζουν και δεν τους νοιάζει ο διπλανός?Πόσο χαζός είναι ο κόσμος που πληρώνει για να καταστρέφει την υγεία του?Που δίνει πάνω από 100 Ευρώ το μήνα για τσιγάρα! Δε ζητάει κανείς από κανέναννα κόψει το κάπνισμα.Αυτό που θέλουμε οι μη καπνιστές είναι να μην αναπνέουμε καπνό.Πώς στο εξωτερικό στα clubs και στις καφετέριες βγαίνουν έξω, κάνουν το τσιγάροτους και μετά ξαναμπαίνουν? Συγνώμη κ.Παπαργυρόπουλε και κάθε Παπαργυρόπουλοι-μαγαζάτορες, γιατί βγαίνετε σαν κακόμοιρος και κλαίγεστε? Επειδή προσπαθούμενα κάνουμε την Ελλάδα λίγο πιο πολιτισμένη? Έλεος πια.Όπου και να πας βρωμάς τσιγαρίλα.Ακόμα και στην παραλία, βάζεις την πετσέτα σου στην άμμο και δεν έχειμέρος καθαρό από αποτσίγαρα.Και μετά κλαίγεται ο Ελληνάκος για την ακρίβεια και τουςχαμηλούς μισθούς.Οκ, είναι χαμηλοί οι μισθοί, δε λέω.Αλλά όταν δίνεις τόσα λεφτά για τσιγάρα, ας μην κλαίγεσαι. Ξύπνα Ελληναρά!"

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Η Αθήνα XA XA XA


Διαβαστε Περισσοτερα...

"Κύριοι δε βρέχει, σας φτύνουν..."


Διαβαστε Περισσοτερα...

Το σύμβολο των πορνοστάρ του 21ου αιώνα είναι ελληνικής καταγωγής


Την περιγράφουν ως το αντίστοιχο του Ρωμαίου μονομάχου στον 21ο αιώνα- και είναι πραγματικά δύσκολο να το αμφισβητήσεις. Η σωματική αντοχή που απαιτεί αυτό που κάνει, υπερβαίνει αυτή πολλών επαγγελματιών αθλητών· έχει εξίσου κακή φήμη και μια απ΄ αυτές τις ημέρες η δουλειά της μπορεί να τη σκοτώσει.
Oνομάζεται Μαρίνα Χατζή. Όμως είναι περισσότερο γνωστή με το επαγγελματικό της όνομα: Σάσα Γκρέι. Το πήρε εν μέρει από το μυθιστόρημα του Όσκαρ Ουάιλντ «Το Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι» και από την περιβόητη «κλίμακα του Κίνσεϊ» για τον σεξουαλικό προσανατολισμό των ανδρών (οι περισσότεροι από εμάς υποτίθεται ότι βρισκόμαστε στην γκρίζα περιοχή).
Σε συνεντεύξεις, πετάει το όνομα του Γάλλου σκηνοθέτη Ζαν-Λικ Γκοντάρ ή του Ζαν-Πολ Σαρτρ...
Και ναι, η Σάσα Γκρέι είναι μια πορνοστάρ. Ένα νέο είδος πορνοστάρ, καθώς τα απίθανα πράγματα που η 21 ετών ελληνικής καταγωγής Καλιφορνέζα είναι πρόθυμη να κάνει μπροστά στην κάμερα, υπερβαίνουν τα όρια της πορνογραφίας και τοποθετούνται ανάμεσα στα βασανιστήρια και το τσίρκο.
Τουλάχιστον έτσι μου έχουν πει... Πέραν των παραπάνω αξιοσημείωτα είναι η ευφυΐα της και η εντυπωσιακά ωραία εμφάνισή της.
Για να μη μιλήσουμε για το γεγονός ότι προσελήφθη ως μοντέλο από την κορυφαία εταιρεία μόδας Αmerican Αpparel (πόζαρε με κάλτσες) και επελέγη ως η πρωταγωνίστρια στη νέα ταινία με θέμα την ύφεση «Τhe Girlfriend Εxperience», σε σκηνοθεσία του τιμημένου με Όσκαρ Στίβεν Σόντερμπεργκ.
Η Γκρέι υποδύεται ένα κολγκερλ των 2.000 δολαρίων την ώρα, στο Μανχάταν, όμως το πρόβλημα είναι ότι δεν μοιάζει πραγματική. Πράγμα που με οδηγεί στο θέμα μου. Δεν μπορώ να αποφασίσω αν η ίδια η Σάσα Γκρέι είναι πραγματική ή αν της έκανε πλύση εγκεφάλου μια σκοτεινή ανώτερη δύναμη και την έστειλε στις ΗΠΑ για να μας πυροβολήσει, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, στη συλλογική ψυχή μας.
Δεν θα πέθαινε η ψυχή σας, αν ήταν η κόρη σας που έκανε αυτά που κάνει εκείνη; Όμως αν κάποιος της έκανε πλύση εγκεφάλου, έκανε, μα τον Θεό, καλή δουλειά. Έχει ακόμη και δικό της βίντεο μπλογκ, το οποίο χρησιμοποιεί για να αποκρούει τις επιθέσεις του Τύπου. Μόνο που δεν υπήρξαν πραγματικά επιθέσεις εναντίον της από τα μέσα ενημέρωσης. Όλη η ηθική οργή της Αμερικής φαίνεται ότι στρέφεται κατά της Γουόλ Στριτ και της Τζένεραλ Μότορς. Αντίθετα, το θέαμα της Σάσας Γκρέι ως γυναικείου προτύπου μόλις που προκάλεσε κάποιους ψιθύρους.
Η εκμετάλλευση «Νομίζω πως όλο και περισσότερο βλέπει κανείς γυναίκες που θέλουν να κάνουν πορνό», είπε πρόσφατα σε μια συνέντευξη.
«Υπάρχουν πάρα πολλές από εμάς που είμαστε τόσο έκφυλες όσο και οποιοσδήποτε άλλος και απολαμβάνουμε να το κάνουμε». Κι αν αυτό είναι αλήθεια; Στο κάτω κάτω, κάνοντας αυτό που λέει ότι της αρέσει, η Γκρέι έβγαλε εκατοντάδες χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια δολάρια, πρωταγωνίστησε σε μια χολιγουντιανή ταινία που επαινέθηκε από τους κριτικούς, ίδρυσε τη δική της εταιρεία παραγωγής και σκηνοθέτησε την πρώτη της «ταινία μεγάλου μήκους για ενηλίκους» (σας παρακαλώ να μη ρωτήσετε τον τίτλο). Ίσως αυτοί που υφίστανται εκμετάλλευση να είναι οι θαυμαστές της.

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Διαβαστε Περισσοτερα...

Απαγορεύτηκαν τα στρινγκς σε πόλη της Αμερικής


ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΑΝΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ
Ο νόμος έχει μπει σε ισχύ και πλέον απαγορεύεται να κυκλοφορήσεις στην πόλη Yakima της της Ουάσινγκτον με στρινγκάκι αλλά και με διαφανές φόρεμα.

Ο νόμος αυτος ήταν μια πρόταση του πάστορα Dave Elder που τυγχάνει και ...δήμαρχος της πόλης. Οι γυναίκες της πόλη κατηγορούν τις αρχές ότι αυτοί οι νόμοι είναι τελείως Ταλιμπάν .

Ο δήμαρχος από τη μεριά του βλέπει τα στρινγκς σαν ένα βήμα για το έγκλημα. Οποια κυκλοφορεί με τέτοια από δω και πέρα θα πληρώνει 1000 δολάρια πρόστιμο και μπορεί να κάτσει στη φυλακή έως και 90 μέρες

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Άρθρο του Newsweek για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα


Τα Μάρμαρα του Παρθενώνα ανήκουν σε όλους, υποστηρίζει σε δημοσίευμά του το αμερικανικό περιοδικό «Newsweek», αναλύοντας τις προεκτάσεις των επιχειρημάτων και των δυο πλευρών, όσον αφορά το αίτημα για επιστροφή τους στην Ελλάδα.
Με αφορμή την επικείμενη έναρξη λειτουργίας του Νέου Μουσείου Ακρόπολης, το περιοδικό επιχειρεί να απαντήσει στο «αμφιλεγόμενο και καυτό», όπως το χαρακτηρίζει, ερώτημα: «Πρέπει το Βρετανικό Μουσείο να στείλει τα Μάρμαρα πίσω, στο αρχικό τους πλαίσιο;».
Μεταξύ άλλων, στο άρθρο αναφέρεται ότι «ακόμη και στις αρχές του 19ου αιώνα, οπότε ο Λόρδος Έλγιν απέσπασε τα αρχαία ελληνικά γλυπτά από τον Παρθενώνα, την εποχή εκείνη του ιμπεριαλισμού, πολλοί Βρετανοί έβλεπαν τις πράξεις του Έλγιν ως πολιτισμικό βανδαλισμό».
«Το επιστέγασμα του Μουσείου αποτελεί την πιο ισχυρή συνηγορία για την αποκατάσταση των Μαρμάρων, καθώς ευθυγραμμίζεται πλήρως με τον Παρθενώνα, που είναι ορατός σε απόσταση περίπου 1000 ποδών» προσθέτει η αρθρογράφος.
Στο δημοσίευμα φιλοξενείται δήλωση του υπουργού Πολιτισμού, Αντώνη Σαμαρά: «Οι Βρετανοί έλεγαν: δεν τα αξίζετε, δεν έχετε ένα μέρος να τα τοποθετήσετε. Τώρα έχουμε ένα από τα καλύτερα μουσεία που μπορεί να υπάρξουν».
Τέλος, η αρθρογράφος, προσπαθώντας να λύσει το «γόρδιο δεσμό», όπως τονίζει, προτείνει μία «συμβιβαστική ιδέα: την επανένωση των Μαρμάρων στην Αθήνα για μία περίοδο και την επιστροφή τους έπειτα στην επιμελητεία του Βρετανικού Μουσείου, όπου μπορούν να ενταχθούν μέσα σε ένα πανόραμα των υψηλότερων επιτευγμάτων του ανθρωπίνου είδους».
Καταλήγοντας, αναφέρει: «Ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός που παρήγαγε τα Μάρμαρα έσπειρε όλο το δυτικό πολιτισμό και όχι μόνο το σύγχρονο έθνος της Ελλάδας. Τα Μάρμαρα ανήκουν πραγματικά σε όλους».

Διαβαστε Περισσοτερα...

9/11/01 Η ''ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ'' ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ '''''ΑΠΑΤΗ''''!!!!!



Που πήγε το αεροπλάνο...οεο?

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ



Διαβαστε Περισσοτερα...

Πήρε του Εuro 2009 o Γιωργάκης..


Διαβαστε Περισσοτερα...

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Κυκλοφορούν με μαγιό

Είναι μία νέα μόδα που θέλει τις γυναίκες στην Νέα Υόρκη να κυκλοφορούν με μαγιό.
Τις βλέπεις στον δρόμο με το μπικίνι τους και σου φεύγει το ...μάτι.
Στο βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποια στιγμιότυπα.
Ελπίζουμε αυτή η μόδα να έρθει και στην ... Ελλάδα(!) Δείτε το βίντεο...

.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ποιοι πάνε στην Ευρωβουλή

Από το ΠΑΣΟΚ (ποσοστό 36,65%) στο Ευρωκοινοβούλιο εκλέγονται οι:
1. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ
2. Συλβάνα Ράπτη, βουλευτής
3. Σταύρος Λαμπρινίδης, ευρωβουλευτής
4. Χρυσούλα Σαατσόγλου - Παλιαδέλη, αρχαιολόγος
5. Γιώργος Σταυρακάκης, σεισμολόγος
6. Μαριλένα Κοππά, ευρωβουλευτής
7. Άννυ Ποδηματά, ευρωβουλευτής
8. Κρίτων Αρσένης, χωροτάκτης-οικονομολόγος
Από τη ΝΔ (ποσοστό 32,30%) στο Ευρωκοινοβούλιο εκλέγονται οι:
1. Μαριέττα Γιαννάκου, πρώην υπουργός Υγείας και Παιδείας
2. Ρόδη Κράτσα, ευρωβουλευτής
3. Γιώργος Παπαστάμκος, ευρωβουλευτής
4. Κώστας Πουπάκης, γγ της ΓΣΕΕ5. Θόδωρος Σκυλακάκης, γγ του Υπουργείου Εξωτερικών
6. Γιώργος Κουμουτσάκος, εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών
7. Γιώργος Παπανικολάου, πρόεδρος ΟΝΝΕΔ
8. Γιάννης Τσουκαλάς, πρώην γγ Έρευνας και Τεχνολογίας
Από το ΚΚΕ (ποσοστό 8,35%) εκλέγονται οι:
1. Θανάσης Παφίλης, ευρωβουλευτής
2. Γιώργος Τούσσας, ναυτεργάτης
Από το ΛΑΟΣ (ποσοστό 7,15%) εκλέγονται οι:
1. Νίκη Τζαβέλα, οικονομολόγος
2. Αθανάσιος Πλεύρης, βουλευτής
Από τον ΣΥΡΙΖΑ (ποσοστό 4,70%) εκλέγεται ο Χουντής Νίκος, γραμματέας του ΣΥΝ.
Από τους Οικολόγους Πράσινους (ποσοστό 3,49%) εκλέγεται ο Τρεμόπουλος Μιχάλης, δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share