Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2008

"Δίνει" τον Θέμο το Μαξίμου...


Το Μέγαρο Μαξίμου "δείχνει" πλεον -και ανεπίσημα προς το παρόν- τον Θέμο Αναστασιάδη ως τον δημοσιογράφο, ο οποίος παρέδωσε το επίμαχο ροζ dvd στον Γιάννη Ανδριανό.
Οι διαρροές προέρχονται από το περιβάλλον του υπουργού Επικρατείας Θ. Ρουσόπουλο αλλά και από τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στον διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, τον Γ. Ανδριανό. Για να δούμε τι θα δούμε...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2008

1 ημερα του WEB RADIO

1 ημερα του
WEB RADIO
Σήμερα ξεκίνησε το
WEB RADIO
ακούστε



ΓΙΑ WINAMP

ΓΙΑ Windows M edia Player

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2008

ΠΑΡΑΞΕΝΑ


Διαβαστε Περισσοτερα...

Μαγικά της Microsoft


Θέλετε να το παίξετε Χουντίνι ή Μάϊκ Λαμάρ με τις νέες τεχνολογίες;Σας δείχνουμε ορισμένα μαγικά που μπορείτε να κάνετε με προγράμματα της Microsoft.
1. ΜαγικόΠροσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα φάκελο με το όνομα con. Δείτε πως θα ονομαστεί ο φάκελός σας.
2. ΜαγικόΑνοίξτε το σημειωματάριο (notepad) και γράψτε την πρόταση Bush hid the factsΣώστε το αρχείο με όποιο όνομα εσείς θέλετε και κλείστε το σημειωματάριο.Ανοίξτε ξανά το αρχείο και δείτε το κείμενο που γράψατε
3. ΜαγικόΑνοίξτε το Microsoft Word και πληκτρολογήστε=rand (200, 99)Πατήστε ENTER και δείτε το αποτέλεσμα.
Σημειώνεται εδώ ότι και τα τρία μαγικά δεν έχουν σκοπό να προκαλέσουν κάποια καταστροφή στον υπολογιστή σας ή στα υπάρχοντα αρχεία σας.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Μαύρα αυγά


Ένα από τα πιο σπάνια τρόφιμα που μπορείτε να βρείτε είναι τα μαύρα αυγά Ιαπωνίας από την πόλη Hakone Owakudani.

Η περιοχή είναι γνωστή για τις θερμές πηγές της και την καταπληκτική θέα του βουνού Fuji.

Τα αυγά βράζουν κατευθείαν στην θερμή πηγή Owakudani. Τα στοιχεία που διαθέτει το νερό της πηγής προκαλούν τέτοια χημική αντίδραση που το λευκό τσόφλι βάφεται μαύρο.

Λέγεται ότι, αν φάτε ένα τέτοιο αυγό θα σας προσθέσει 7 χρόνια ζωής! Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2008

Εντοπίστηκε «λυκάνθρωπος» στη Ρωσία!



Νεαρός που περιφερόταν γυμνός μέσα στο κρύο, εντοπίστηκε από χωρικούς στην κεντρική Ρωσία. Εξωτερικά φαίνεται σαν δεκάχρονο παιδί, ωστόσο η πραγματική του ηλικία είναι πολύ μεγαλύτερη. Επίσης, συμπεριφέρεται σαν αγρίμι, καθώς δεν ξέρει να μιλάει, ενώ είναι και επικίνδυνος, αφού έχει μάθει να ζει με τη βία!
Σύμφωνα με την «Daily Mail», το αγόρι φαίνεται να έχει μεγαλώσει σε αγέλες λύκων και η συμπεριφορά του μοιάζει ακριβώς όπως εκείνων.
Εντοπίστηκε στη Ρωσία και μεταφέρθηκε για εξετάσεις σε νοσοκομείο της Μόσχας, όμως κατάφερε να διαφύγει. Η αστυνομία τον αναζητεί ακόμα και προειδοποιεί τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, αφού ο μικρός «λυκάνθρωπος» δαγκώνει και τα δόντια του είναι τόσο κοφτερά και δυνατά, ώστε μπορεί ακόμα και να σκοτώσει.
Τα νύχια των ποδιών του είναι γαμψά, όπως ακριβώς των λύκων, και περπατά με λυγισμένα τα άκρα. Μάλιστα, όταν θέλει να φάει, σκύβει και τρώει την τροφή του όπως οι λύκοι.
Ο νεαρός υπεβλήθη σε εξετάσεις, ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς ξέφυγε της προσοχής των φρουρών του και το έσκασε.
Οι αρχές φοβούνται μήπως επιτεθεί και δαγκώσει κάποιον, ενώ εκφράζεται και η ανησυχία ότι μπορεί να είναι φορέας διάφορων ασθενειών, που δεν αποκλείεται να είναι μεταδοτικές και θανατηφόρες.

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share