Σάββατο 2 Μαΐου 2009

Η Ξανθιά και το θερμός...



Μια φορά ήταν μια ξανθιά μέσα σε ένα μαγαζίκαι βλέπει ένα περίεργο πράγμα...

Τότε ρωτάει τον καταστηματάρχη τι είναι αυτό:

- Αυτό είναι ένας θερμός. Κρατάει τα ζεστά πράματα ζεστά και τα... κρύα κρύα.

Η ξανθιά εντυπωσιάζεται και το αγοράζει.

Την επόμενη μια συνεργάτισα στην δουλειά της την ρωτάει τί έχει στην τσάντα της.

- Ένα θερμός, λέει η ξανθιά. Κρατάει τα ζεστά πράματα ζεστά και τα κρύα κρύα.- Και τί έχεις βάλει μέσα;

- Δύο καφέδες και δύο γρανίτες

Διαβαστε Περισσοτερα...

Θέλω να ανοίξω ένα λογαριασμό

Ένας ηλικιωμένος πλησιάζει την ταμία μιας τράπεζας και της λέει:
- Θέλω να ανοίξω ένα γαμημένο λογαριασμό.
- Συγνώμη, κύριε, τι είπατε;
- Ένα γαμημένο λογαριασμό θέλω να ανοίξω.
- Συγνώμη, αλλά δεν είμαι υποχρεωμένη να ακούω τέτοια γλώσσα, κύριε,
λέει η ταμίας.
- Τελείωνε, μωρή καριόλα, θέλω να ανοίξω ένα γαμημένο λογαριασμό. Τι
πρέπει να κάνω επιτέλους για να ανοίξω έναν κωλολογαριασμό στην
κωλοτράπεζά σας;
Βάζει τα κλάματα η ταμίας, απομακρύνεται από το γκισέ και πηγαίνει στο
διευθυντή της. Του εξηγεί με λυγμούς την κατάσταση κι εκείνος
εκνευρισμένος πλησιάζει τον ηλικιωμένο κύριο, που περιμένει βρίζοντας
στο ταμείο..
- Ποιο είναι το πρόβλημα, κύριε; Τι συνέβη με την υπάλληλό μας; Τι της είπατε;
- Της είπα ότι κέρδισα 500.000.000 ευρώ στο γαμημένο το Λόττο και θέλω
ο διάολος να με πάρει!- να ανοίξω ένα γαμημένο λογαριασμό στη
γαμημένη την τράπεζά σας, γαμώ τον μπελά μου, γαμώ!
Και ο διευθυντής:
- Και αυτή η πουτάνα σας τυραννάει ε; Χίλια συγνώμη.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

"Μέρα Μαγιού μου μίσεψες..."


33 χρόνια χωρίς το θρύλο του αντιδικτατορικού αγώνα
Ζει στη μνήμη μας και στις καρδιές μας.

"Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες,
οδηγοί της ελπίδας οι πρώτοι νεκροί,
Όχι άλλα δάκρυα κλείσαν οι τάφοι,
λεφτεριάς λίπασμα οι πρώτοι νεκροί
Λουλούδι φωτιάς βγαίνει στους τάφους
μήνυμα στέλνουν οι πρώτοι νεκροί
Απάντηση θα πάρουν ενότητα κι αγώνα
για να 'βρουν ανάπαυση οι πρώτοι νεκροί"

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!


Πρωτομαγιά ονομάζεται η πρώτη μέρα του Μαΐου, η οποία είναι μέρα αργίας για πολλές χώρες του κόσμου. Τις περισσότερες φορές η Πρωτομαγιά είναι συνώνυμη με την Παγκόσμια Μέρα των Εργατών (Εργατική Πρωτομαγιά), την ημέρα δηλαδή που τιμούνται οι αγώνες του εργατικού κινήματος. Ο εορτασμός όμως της Πρωτομαγιάς, έχει τις ρίζες του στις παγανιστικές εορτές του παρελθόντος. Πολλά από τα αρχαία έθιμα έχουν επιβιώσει μέχρι και σήμερα. Η σημασία της ημέρας της Πρωτομαγιάς για τους αρχαίους λαούς οφείλεται στο γεγονός πως ημερολογιακά (για το βόρειο ημισφαίριο) η πρώτη ημέρα του Μαΐου βρίσκεται ανάμεσα στην Εαρινή Ισημερία και το Θερινό Ηλιοστάσιο, τοποθετείται δηλαδή στην αρχή της άνοιξης.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Αναβατόριο υλικών...

Διαβαστε Περισσοτερα...

I Fall Down But I Get Up Again -are you going to finish strong

Διαβαστε Περισσοτερα...

Διαφημιστική Νοσταλγία N2

.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Διαφημιστική Νοσταλγία N1

.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Το Άγιον Σκότος

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΔΗΜΟΥ


• Κάθε Πάσχα, τα τελευταία χρόνια, ακούω ότι από τα Ιεροσόλυμα έρχεται (με ναυλωμένο αεροπλάνο) το Άγιο Φως που άναψε με θαυματουργό τρόπο μόνος στο κουβούκλιο του Αγίου Τάφου ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων. Το όποιο Άγιο Φως συνοδεύουν πολιτικοί από όλα τα κόμματα και γίνεται δεκτό με τιμές αρχηγού κράτους (άγημα, μπάντα, υπουργοί, κ.λπ.). Αμέσως αεροπλάνα το μεταφέρουν κλωνοποιημένο σε όλες τις επαρχίες της χώρας.
• Κάθε Πάσχα σκέπτομαι πως όλη αυτή η διαδικασία μάς κατατάσσει ανεπανόρθωτα στους πρωτόγονους λαούς της Γης - κάτι ανάμεσα σε Ουγκάντα και Παπούα-Νέα Γουινέα. Διότι το Άγιο Φως είναι ένα καθαρά ειδωλολατρικό παγανιστικό έθιμο, που δεν έχει καμία σχέση με το Χριστιανισμό. Πού, πότε στη διδασκαλία του Ιησού υπάρχει αναφορά σε Άγιο Φως;
• Φυσικά σε μία ανεξίθρησκη χώρα ο καθένας δικαιούται να πιστεύει σε Άγια Φώτα, μάγους, τοτέμ και δαιμόνια - αλλά δεν μπορεί το κράτος να τιμά μία δεισιδαιμονία. Η ίδια η εκκλησία θα έπρεπε να το έχει απορρίψει γιατί είναι αντίθετο με την ουσία του Χριστιανισμού. Ήδη το 1826 ο Κοραής, στο Διάλογο περί του εν Ιεροσολύμοις Αγίου Φωτός έγραφε: «... χρεωστούν οι ιερωμένοι μας να παύσωσιν το θαυματούργημα, το οποίον ατιμάζει τόσον την θρησκείαν... και φθείρει τα ήθη του λαού». Και πρόσφατα ένας σοβαρός θεολόγος, ο Δρ. Αρσένιος Μέσκος, γράφει στο βιβλίο του Σοκ και Δέος (Αρμός, 2009, σελ. 196): «... το να πιστεύω ότι το άγημα απονέμει τιμές σε κάτι αγιασμένο και όχι σε αέρα κοπανιστό δεν είναι θέμα πίστης αλλά θέμα άγνοιας και βλακείας».
• Κάτι τέτοια καμώματα (π.χ. και η Αγία Ζώνη, όταν έρχεται από το Άγιον Όρος, γίνεται δεκτή με τιμές αρχηγού κράτους) βλάπτουν και την πίστη και την κοινωνία. Το κράτος γελοιοποιείται με τελετές βουντού και οι φόροι των πολιτών χρησιμεύουν για να επιχορηγούνται δεισιδαιμονίες. Αν θέλει η εκκλησία να χρηματοδοτεί ζωροαστρικές πυρολατρικές μαγγανείες, ας το κάνει με δικά της μέσα.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Γιατί δεν υπάρχει Έλληνας πρωταθλητής στη Formula 1;

10. Γιατί, ένας Έλληνας πιλότος μπορεί νε δεχόταν με τα χίλια ζόρια να φορέσει ζώνη, αλλά ΚΑΙ ζώνη ΚΑΙ κράνος; Με τίποτα.
9. Γιατί, κι αν υπήρχε Έλληνας πιλότος, δε θα έβγαινε καν στην πίστα του Μόντε Κάρλο, γιατί δε θα ξεκόλλαγε από το καζίνο.
8. Γιατί, και να υπήρχε Έλληνας πιλότος, θα βαριόταν να κάνει την ίδια διαδρομή 60 και 70 φορές και θα έβγαινε να οδηγήσει εκτός πίστας.
7. Γιατί η Subaru δε συμμετέχει στη Formula 1 - και τι νόημα έχει να τρέχεις με 250 αν δεν το κάνεις με ένα κωλοφτιαγμένο Subaru Impreza;
6. Γιατί, και να υπήρχε, θα του αφαιρούσαν τον τίτλο για χρήση αναβολικών.
5. Γιατί, αν υπήρχε, θα τραβολογιόταν συνέχεια στα δικαστήρια με κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης των pit girls - και η Formula 1 δε θα εκτιμούσε αυτό το είδος δημοσιότητας.
4. Γιατί κανένας Έλληνας δε θα δεχόταν ποτέ να μπει σε όχημα που δε διαθέτει ραδιόφωνο με CD player.
3. Γιατί, και πρώτος να έβγαινε σε μια πίστα, θα του αφαιρούσαν βαθμούς λόγω της οδηγικής του συμπεριφοράς (επικίνδυνες προσπεράσεις, ρίψη απορριμάτων στον δρόμο, μπινελίκια στους άλλους οδηγούς κλπ).
2. Γιατί, κι αν υπήρχε Έλληνας πιλότος, θα ακυρωνόταν συνέχεια, γιατί θα ξεκινούσε πριν ανάψουν τα φώτα εκκίνησης (όπως στους ελληνικούς δρόμους ξεκινάει πριν ανάψει το πράσινο).
1. Γιατί, και να υπήρχε Έλληνας πιλότος, θα καθυστερούσε πολύ περισσότερο από τους άλλους στα pits, γιατί θα έκανε και στάση για καφέ και τσιγάρο.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Εκεί που κάποτε... ...ήτανε θάλασσα!


Διαβαστε Περισσοτερα...

1.200 ονόματα που... σήκωσαν τα ταμεία στο Στοίχημα "έδωσε" η Κανέλλη


Η Λιάνα Κανέλλη παρέδωσε στον πρόεδρο της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας της Βουλής κ. Αναστάσιο Καραμάριο μια λίστα 1.200 ατόμων, οι οποίοι έχουν κερδίσει υπέρογκα ποσά στο στοίχημα. ...
Στον κατάλογο, σύμφωνα πάντα με τη Λιάνα Κανέλλη, φέρονται να βρίσκονται πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου και, μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος έκανε ειδική αναφορά στον επικεφαλής της Θύρας 7.
Ο επικεφαλής της Θύρας 7 φέρεται ότι έχει κερδίσει 5,7 εκ. ευρώ, ενώ επίσης στη λίστα περιλαμβάνονται παράγοντες του ποδοσφαίρου, διαιτητές, προπονητές, ποδοσφαιριστές, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και άνθρωποι της νύχτας.Στον κατάλογο, μάλιστα, δεν εμφανίζονται μόνο τα συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά και τα μέλη των οικογενειών τους.
Τα 1.200 αυτά άτομα κέρδισαν συνολικά 186 δισεκατομμύρια δραχμές στο διάστημα αυτών των ετών, ενώ όπως έκανε γνωστό η κ. Κανέλλη, υπήρξε παίκτης που αποκόμισε οικονομικά οφέλη της τάξης των 900 εκατομμυρίων δραχμών, μέσα σε έναν μόλις χρόνο. Όλα τα άτομα που περιλαμβάνονται στην λίστα, φαίνεται να έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με το ποδόσφαιρο. ...
Η λίστα των 1.200 ονομάτων περιλαμβάνεται σε πόρισμα της Υπηρεσίας Ειδικών Ερευνών, η οποία κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης κατέγραψε όλους τους τυχερούς, που έχουν κερδίσει περισσότερα από 100.000 ευρώ, όπως και εκείνους που κέρδιζαν μικρότερα ποσά αλλά για μεγάλο χρονικό διάστημα..
Ο κατάλογος είχε καταρτιστεί με ευθύνη της επικεφαλής της υπηρεσίας, εισαγγελέως Πρωτοδικών κ. Μαλούχου. Αυτό δεν σημαίνει ότι και τα 1.200 άτομα έχουν ποινική ευθύνη ή αναμειγνύονται σε παράνομες ενέργειες.Όσον αφορά την έρευνα για την υπόθεση, αυτή έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2004 και σε ό,τι αφορά ποδοσφαιριστές, διαιτητές και παράγοντες του ποδοσφαίρου, οι αρχές κοιτούν και την περίπτωση των στημένων αγώνων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, οι εισαγγελείς που έχουν αναλάβει την υπόθεση, έχουν ζητήσει το πόθεν έσχες των εμπλεκόμενων προσώπων, καθώς και την άρση του τραπεζικού απορρήτου. ...
Θέμα των ημερών, ο Κατάλογος νικητών του «Πάμε Στοίχημα» που παρέδωσε στη Βουλή η Βουλευτής Λιάνα Κανέλλη. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η Βουλευτής, οι άνθρωποι αυτοί κέρδισαν από το 2002 έως το 2005 το ιλιγγιώδες ποσό των 186 δισεκατομμυρίων δραχμών από το «Πάμε Στοίχημα», χάρη σε παρεμβάσεις στο λογισμικό του ΟΠΑΠ, το οποίο ανήκει στην Ιντραλότ του Σ. Κόκκαλη, μετά τη διεξαγωγή των αγώνων(σσ: Αλλά και το ψηφιακό πεδίο στο οποίο στηρίζει την τεχνολογία του ο ΟΤΕ, αγοράστηκε και εγκαταστάθηκε από εταιρείες συμφερόντων του ιδίου ατόμου.
Ενδεχομένως να εκκρεμούν ακόμη καταγγελίες που αφορούσαν σκανδαλώδεις «απ' ευθείας» αναθέσεις των εργασιών αυτών από τις τότε διοικήσεις του ΟΤΕ προς την Ιντρακόμ. Θα το ερευνήσουμε και θα επανέλθουμε). ...(σσ: Να ληφθεί υπ' όψιν ότι και οι μηχανές των πρακτορείων έχουν - συμπτωματικά - αγοραστεί από εταιρεία συμφερόντων του ιδίου ατόμου. Μάλιστα, λίγο καιρό μετά την προμήθεια των χιλιάδων αυτών μηχανών, ο ΟΠΑΠ αποφάσισε να τις αντικαταστήσει λόγω ακαταλληλότητας.
Τις ξανά-αγόρασε από τον ίδιο επιχειρηματία. Οι παλαιές σαπίζουν σε αποθήκες κάπου στην Παλλήνη.. Οι αποθήκες αυτές ενοικιάζονται από τον ΟΠΑΠ έναντι αδράς αμοιβής. Πληροφορίες που θέλουν τις αποθήκες αυτές να ανήκουν στον Σ. Κόκκαλη δεν έχουν διασταυρωθεί και κρίνονται μη ασφαλείς) ...Όλα τα άτομα που περιλαμβάνονται στην λίστα, φαίνεται να έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με το ποδόσφαιρο.
Σε ό,τι αφορά την κ. Σταματίνα Μαρμαρά, σύζυγο του στενού συνεργάτη του Σωκράτη Κόκκαλη, Γιώργου Σαλονίκη, που βρέθηκε στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ για ξέπλυμα χρήματος, προκύπτει ότι τον Οκτώβριο έλαβε από τον ΟΠΑΠ δυο νέες βεβαιώσεις για κέρδη 700.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι η κ. Μαρμαρά μέσα σε μια διετία εξασφάλισε κέρδη 11 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς να ελεγχθεί το πόθεν έσχες, αλλά και η σύνδεση του συζύγου της με την Ιντραλότ και τα αθλητικά δρώμενα. ...στορικό λάθος!(SportDay/ Αντώνης Πανούτσος) ...
Εδώ και πέντε μέρες η συζήτηση στα δημοσιογραφικά γραφεία ήταν «Υπάρχει ένα Φίτσος, ένας ήρωας να δημοσιεύσει πρώτος τη λίστα της Κανέλλη για να ξεκινήσει η συζήτηση στα σοβαρά;».

Η λίστα ή αποσπάσματά της ήταν από καιρό γνωστά. Από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν η Αριστέα Μπουγάτσου είχε αποκαλύψει στο Σκάι ότι η Σταματίνα Σαμαρά, σύζυγος του Γιώργου Σαλονίκη, εμφανιζόταν να έχει κερδίσει 4,7 εκατ. ευρώ. ...
Οσο για τον «Ηλία Σπάθα», που στη λίστα έχει κερδίσει 141 χιλ. ευρώ, δεν είναι ο πρώην θρυλικός πρόεδρος των διαιτητών Πειραιά Γιάννης Σπάθας. Ο Γιάννης όμως έχει έναν γιο που είναι διαιτητής και ονομάζεται Ηλίας. Μπορεί λοιπόν να μην είναι το «Γουρούνι», αλλά το «Γουρουνάκι». Αλλά εδώ είναι εύκολο να βγει άκρη. Εχουν τα δελτία λεκέδες από σάλτσα ψητού; Αν ναι, ο Γιάννης είναι ένοχοs

Διαβαστε Περισσοτερα...

Θελω πίσω τα μάρμαρα του Παρθενώνα


Απο show-bitch.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Στο 5,5% από 19,6% θα μειωθεί ο ΦΠΑ............. στη Γαλλία


Στο 5,5% από 19,6% θα μειωθεί ο ΦΠΑ στα εστιατόρια και τα καφέ της Γαλλίας από την 1η Ιουλίου, ανακοίνωσε η κυβέρνηση Σαρκοζί μετά τη δέσμευση της βιομηχανίας να περάσει τις μειώσεις στις τιμές και να προχωρήσει σε προσλήψεις.Ο Νικολά Σαρκοζί κατάφερε να λάβει, τον περασμένο μήνα, το «πράσινο φως» από τις Βρυξέλλες για τη μείωση του ΦΠΑ στο πλαίσιο πακέτου μέτρων για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Ωστόσο εκτιμάται ότι η μείωση αυτή αναμένεται να έχει μεγάλο αντίκτυπο στα δημοσιονομικά της χώρας, σε μία περίοδο μάλιστα που το έλλειμμα του προϋπολογισμού

Διαβαστε Περισσοτερα...

Όποια πέτρα κι' αν σηκώσεις ... Έλληνας!

Καλημερα
Πρωί-πρωί σήμερα, καθώς 'έτρεχα' στις ατραπούς του Διαδικτύου, βρέθηκα μπρος
σε μια ιστορία που έψαξα γρήγορα και η οποία δείχνει, για άλλη μια φορά, το ευφυές
(the 'genius') του 'γένους' των Ελλήνων!
Πρόσφατη έρευνα στη βιογραφία του Stan Laurel, ενός από τους πλέον αγαπητούς
κωμικούς του 20ου αιώνα - του "λιγνού", του περίφημου διδύμου "ο χοντρός και ο λιγνός"-
έφερε στο φως μιαν άγνωστη πτυχή της ζωης του: o "λιγνός" ήταν ελληνικής καταγωγής!
Γεννημενος στο Λίβερπουλ της Αγγλίας ως Stam (Σταμάτης) Dafnomili, γιός του John
Dafnomili, απο το Πήλιο, και της Irene Skylitsi, της οικογένειας Σκυλίτση από την Χίο,
ο Stam άλλαξε από νωρίς το όνομα του σε Stan Laurel ("Δάφνης") για λόγους προφανείς.
Ενδιαφέρον έχει το γεγονος ότι ενδέχεται και ο "χοντρός" να ήταν Έλληνας, καθώς
είναι γνωστό ότι και το δικό του όνομα, Oliver Hardy, ήταν επίσης καλλιτεχνικό και ότι
κάποιοι προσωπικοί του φίλοι, άλλα και ο ίδιος ο Stan, τον φωναζαν κατ' ιδίαν "Gus"
- υποκοριστικό που συναντάται συχνά σε ελληνικής καταγωγής νέους στην Αμερική
(όπου γεννήθηκε, στην πολιτεία της Georgia) και των οποίων το όνομα είναι "Κώστας".
Εκείνο που είναι βέβαιο πάντως, σύμφωνα με τους βιογράφους και των δύο, είναι ότι
αγαπούσαν το ελληνικό φαγητό και τη μουσική, όπως και τον ελληνικό χορό, τον ελληνικό
'ρυθμό', που συντηρούσαν μέσα τους, και που ενίοτε εξέφραζαν με διαφόρους τρόπους.
Ένα σπάνιο φιλμάκι, ντοκουμέντο απο διάλειμμα ταινίας τους (που επίσης ανακάλυψα
σήμερα το πρωί) συνηγορεί θετικά υπέρ της ελληνικότητας καί των δύο.
(ανοίξτε τα ηχεία του υπολογιστή σας)
Όποια πέτρα κι' αν σηκώσεις ... Έλληνας!

.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ο τρόπος της Σινγκαπούρης(χωρίς σχόλια)


Ο τρόπος της Σινγκαπούρης(χωρίς σχόλια) Ένας συναγερµός πυρκαγιάς χτύπησε στις 4µ.µ. όταν σχεδόν όλοι οι υπάλληλοι της ßάρδιας ßρίσκονταν στο γραφείο (κατά προσέγγιση 5000).
Σύµφωνα µε τη διαδικασία ολόκληρο το γραφείο εκκενώθηκε µέσα σε 3 λεπτά & κάθε υπάλληλος συγκεντρώθηκε µε τους υπόλοιπους έξω από το γραφείο.
10 λεπτά πέρασαν………………
5 ακόµα λεπτά πέρασαν και…………………
5 ακόµα λεπτά πέρασαν.
Έπειτα ένας υπεύθυνος ασφαλείας ανήγγειλε το εξής: «Αγαπητοί υπάλληλοι – Μετά λύπης σας ανακοινώνω ότι για πολλούς από εσάς αυτή θα είναι η τελευταία άσκηση πυρκαγιάς. Λόγω της ύφεσης απολύουµε σχεδόν το 50% των υπαλλήλων.
Καθώς θα εισέρχεστε αν η κάρτα εργασίας σας δεν δουλεύει, τότε είστε ανάµεσα στους απολυθέντες & όλα σας τα υπάρχοντα θα σας σταλούν µε courier αύριο. Ακολουθήσαµε αυτή την προσέγγιση καθώς δεν θέλαµε να γεµίσουµε το email µε απολυτήρια µηνύµατα και αποχαιρετιστήρια µηνύµατα σε χιλιάδες & επίσης για να αποφευχθούν γρονθοκοπήµατα εντός του γραφείου. Ελπίζω να έχετε µια καλή σταδιοδροµία µπροστά σας. Παρακαλώ εισέλθετε & δοκιµάστε την τύχη σας.»

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Διαβαστε Περισσοτερα...

Ανέκδοτο



Μία ξανθιά τηλεφωνεί σε μια πιτσαρία στις 2 η ώρα το ξημέρωμα για να κάνει μια παραγγελία.- Λυπάμαι κυρία μου, της λέει ο καταστηματάρχης. Τώρα κλείνουμε... Και κείνη:- Κλείνετε; Τότε γιατί λέτε ότι στις δύο δίνετε μία πίτσα δώρο;

Διαβαστε Περισσοτερα...

Το rapidshare κοινοποιεί στοιχεία χρήστη του


Εκνευρισμό μεταξύ των χρηστών του, έχει προκαλέσει η ενέργεια του Rapidshare, της διάσημης υπηρεσίας αποθήκευσης δεδομένων με έδρα στη Γερμανία, να παραδώσει πληροφορίες χρηστών της σε δισκογραφικές εταιρείες.
Το όλο θέμα βγήκε στην επιφάνεια από χρήστη του rapidshare που ισχυρίστηκε ότι έγινε έρευνα στο σπίτι του από τις γερμανικές αρχές επειδή “ανέβασε” στο λογαριασμό του το νέο album των Metallica, “Death Magnetic” μια μέρα πριν τη παγκόσμια κυκλοφορία του.
Όπως όλα δείχνουν, η δισκογραφική εταιρεία των Metallica ζήτησε την ip διεύθυνση του χρήστη από το Rapidshare. Στη συνέχεια ζήτησε από την Deutche Telekom, το γερμανικό οργανισμό τηλεπικοινωνιών, να φανερώσει τα προσωπικά στοιχεία που κρύβονται πίσω από την ip διεύθυνση, πριν ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές.
Οι δισκογραφικές εταιρείες φαίνεται να κάνουν χρήση της παραγράφου 101 της γερμανικής νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Αυτή επιτρέπει στους ιδιοκτήτες περιεχομένου να περισσότερα στο insomnia.gr

Διαβαστε Περισσοτερα...

Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Δημοκρατία είναι ?


"Δημοκρατία είναι
4 λύκοι και ένα
πρόβατο να ψηφίζουν
ποιον θα φάνε..."

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ο βιαστικός δείπνος




Διαβαστε Περισσοτερα...

Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Αιτία θανάτου των Ελλήνων:φθόνος, αχαριστία, διχόνοια..

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΙΡΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 500 ΩΣ ΤΟ 332 Π.Χ.

Πυθαγόρας 500 π.Χ. ετών 80: εξορία από πείνα.
Μιλτιάδης 489 π.Χ. ετών 65: φυλακή.
Αριστείδης 468 π.Χ. ετών 72: εξορία από πείνα.
Θεμιστοκλής 461 π.Χ. ετών 66: εξορία.
Αισχύλος 456 π.Χ. ετών 69: εξορία.
Περικλής 429 π.Χ. ετών 66: παραιτήθηκε κατηγορούμενος.
Φειδίας 429 π.Χ. ετών 66: φυλακή.
Αναξαγόρας 428 π.Χ. ετών 72: εξορία.
Ηρόδοτος 429 π.Χ. ετών 59: εξορία.
Ικτίνος 420 π.Χ. ετών: εξορία........
Σοφοκλής 406 π.Χ. ετών 90: εξορία από πείνα.
Ευριπίδης 406 π.Χ. ετών 74: εξορία.
Αλκιβιάδης 404 π.Χ. ετών 48: εξορία.
Σωκράτης 399 π.Χ. ετών 71: ήπιε το κώνειο.
Θουκυδίδης 396 π.Χ. ετών 64: εξορία.
Αριστοφάνης 385 π.Χ. ετών 61: εξορία από πείνα.
Πλάτων 347 π.Χ. ετών 80: εξορία..
Ισοκράτης 338 π.Χ. ετών 99: εξορία.
Δημοσθένης 322 π.Χ. ετών 62: ήπιε δηλητήριο.
Αιτία θανάτου των Ελλήνων:φθόνος, αχαριστία, διχόνοια..

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πρωταγωνιστής της ιστορίας Ελληνας Ομογενής


Το δικαστήριο της Στρουτγάρδης έχει κληθεί να αποφανθεί για μία πρωτοφανή υπόθεση, σύμφωνα με την οποία ένας άνδρας νοίκιασε τον γείτονά του για να καταστήσει έγκυο τη γυναίκα του. Φαίνεται ότι ο 29χρονος Έλληνας ομογενής Δημήτριος Σούπολος και η όμορφη σύζυγός του Traute ήθελαν οπωσδήποτε ένα παιδί, αλλά σύμφωνα με μια ιατρική γνωμάτευση ο Δημήτριος ήταν στείρος. Έτσι ο Σούπολος, αφού έκαμψε της αντιρρήσεις της συζύγου, του “νοίκιασε” τον 34χρονο γείτονά του Frank Maus για να γονιμοποιήσει τη γυναίκα του. Ο Maus ήταν ήδη παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών και συν τοις άλλοις έμοιαζε πάρα πολύ με τον Σούπολο. Το σχέδιο έμοιαζε τέλειο. Ο Δημήτριος πλήρωσε 2.500 δολάρια για να γίνει η “δουλειά” και για τους επόμενους έξι μήνες, τρεις φορές την εβδομάδα ο Maus προσπαθούσε απεγνωσμένα γονιμοποιήσει τη γυναίκα του Δημητρίου. Συνολικά προσπάθησε, ανεπιτυχώς, 72 φορές! Όταν η γυναίκα του Maus κατάλαβε τι γινόταν, αυτός της είπε ότι «Δεν μου αρέσει αυτό που κάνω, με τη γυναίκα του γείτονα, αλλά το κάνω για τα λεφτά. Προσπάθησε να με καταλάβεις». Μετά από έξι μήνες άκαρπων προσπαθειών ο Σούπολος ζήτησε από...τον Maus να κάνει ένα ιατρικό τεστ γονιμότητας, πράγμα που έγινε. Ο γιατρός ανακοίνωσε στον Maus ότι ήταν και αυτός στείρος! Αυτή η είδηση σόκαρε τους πάντες εκτός από τη γυναίκα του Maus, που αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι ο Maus δεν ήταν ο πραγματικός πατέρας των δύο παιδιών τους! Τώρα ο Σούπολος έχει μηνύσει τον Maus για αθέτηση της συμφωνίας και ζητά πίσω τα χρήματα που πλήρωσε. Όμως ο Maus αρνείται να επιστρέψει τα χρήματα υποστηρίζοντας ότι δεν είχε εγγυηθεί την αποτελεσματικότητα της μεθόδου, παρά μόνο ότι θα έκανε μια ειλικρινή προσπάθεια να γκαστρώσει τη γυναίκα του γείτονά του!

Διαβαστε Περισσοτερα...

THIS IS MY CORFU

.

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΗΞΕΡΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ;

Ο Θάνατος είναι ένα ßέßαιο γεγονός στη ζωή µας, αλλά η Αγία Γραφή µιλάει για αιώνιο θάνατο.


Αυτά που θα διαßάσεις ίσως να έχουν αντίκτυπο σε σένα.....


Πολύ ενδιαφέρον, διάßασε το µέχρι το τέλος.....

Γράφει στην Αγία Γραφή (Γαλάτας 6:7):

'Μὴ πλανᾶσθε θεὸς οὐ µυκτηρίζεται
ὃ γὰρ ἐὰν σπείρῃ ἄνθρωπος,
τοῦτο καὶ θερίσει·'

Υπάρχουν άνδρες και γυναίκες
που κορόϊδεψαν (µυκτήρισαν) τον Κύριο :


John Lennon (Τραγουδιστής):

Λίγα χρόνια πριν, στη συνέντευξη που έδωσε σε ένα Αµερικανικό Περιοδικό, είπε:
Ο Χριστιανισµός θα τελειώσει, θα εξαφανιστεί.
Είναι πέραν αµφισßήτησης
και γιαυτό είµαι ßέßαιος. Ο Ιησούς ήταν εντάξει, αλλά τα θέµατα του ήταν τόσο απλά, σήµερα εµείς είµαστε διασηµότεροι απ' Αυτόν.' (1966).
Ο Lennon, αφότου είπε ότι οι Beatles ήταν διασηµότεροι από τον Ιησού Χριστό, πυροßολήθηκε 6 φορές.

Tancredo Neves (Πρόεδρος της Βραζιλίας ):
Στην προεκλογική του εκστρατεία, είπε ότι εάν µάζευε 500.000 ψήφους από το κόµµα του, ούτε ο Θεός ο ίδιος δε θα τον καθαιρούσε από την προεδρία του.
Σίγουρα πήρε τους ψήφους του, αλλά αρρώστησε µια µέρα πριν γίνει Πρόεδρος και πέθανε.


Cazuza (Ετεροφυλόφιλος Βραζιλιάνος συνθέτης, τραγουδιστής και ποιητής):
Σε ένα σόου στο Canecio ( Rio de Janeiro),
όταν κάπνιζε το τσιγάρο του, φύσηξε τον καπνό ψηλά στον αέρα και είπε: 'Θεέ, αυτό είναι για σένα.'
Πέθανε σε ηλικία 32 ετών από ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΑ µε φρικιαστικό τρόπο.


Ο άνδρας που έφτιαξε τον ΤΙΤΑΝΙΚΟ


Έπειτα από την κατασκευή του Τιτανικού, ένας δηµοσιογράφος ρώτησε πόσο ασφαλής θα µπορούσε να είναι ο Τιτανικός.
Με ένα ειρωνικό τρόπο είπε:
'Ούτε ο Θεός ο ίδιος δε µπορεί να τον ßουλιάξει'
Το αποτέλεσµα: Πιστεύω πως ξέρετε όλοι τι απέγινε ο Τιτανικός



Marilyn Monroe (Ηθοποιός)

Ο Billy Graham την επισκέφτηκε σε µια παρουσίαση ενός σόου.
Της είπε ότι το Πνεύµα του Θεού τον έστειλε να της κηρύξει.
Αφού άκουσε λοιπόν αυτά που ο Πάστορας είχε να της πει, του απάντησε:
'Δε χρειάζοµαι το δικό σου Ιησού.'
Μια ßδοµάδα αργότερα, ßρέθηκε νεκρή στο διαµέρισµα της


Bon Scott (Τραγουδιστής)

Ο πρώην τραγουδιστής των AC/DC. Σε ένα από τα τραγούδια του το 1979 τραγούδησε:
'Μη µε σταµατάς, θα πάρω την κατηφόρα, τη λεωφόρο της κόλασης.'
Στις 19 Φεßρουαρίου του1980, Ο Bon Scott ßρέθηκε νεκρός, πνίγηκε µε τον ίδιο του τον εµετό.


Campinas (το 2005)

Στην Campinas της Βραζιλίας µια οµάδα από φίλες, µεθυσµένες, πήγαν να πάρουν µια φίλη τους......
Η µητέρα της κοπέλας συνόδεψε την κόρη της στο αµάξι και ήταν τόσο ανήσυχη µε το γεγονός ότι ήταν µεθυσµένες οι άλλες φίλες της και συµßούλεψε την κόρη της κρατώντας της το χέρι - ήταν ήδη καθισµένη µέσα στο αµάξι:
'Κόρη µου, πήγαινε µαζί µε το Θεό και ο Θεός θα σε προστατέψει.'
Η απάντηση της ήταν: 'Μόνο όταν αυτός (ο Θεός) ταξιδέψει στο πορτ-µπαγκαζ, γιατί εδώ µέσα.......είναι ήδη γεµάτο.'
Ώρες αργότερα, τα νέα έφτασαν. Έγινε ένα τραγικό δυστήχηµα στο οποίο όλες σκοτώθηκαν.
Το αµάξι έγινε αγνώριστο και δε ξεχώριζες τι µάρκα ήταν, αλλά η έκπληξη ήταν ότι το πορτ-µπαγκαζ είχε παραµείνει άθικτο.
Η τροχαία είπε ότι δεν υπήρχε περίπτωση το πορτ-µπαγκάζ να µείνει άθικτο! προς έκπληξη τους µέσα στο πορτ-µπαγκάζ υπήρχε µια καρτέλα µε αυγά εκ των οποίων κανένα δεν είχε σπάσει.


Christine Hewitt (Δηµοσιογράφος και Παρουσιάστρια) είπε ότι η Βίßλος (ο Λόγος του Θεού) ήταν το χειρότερο ßιßλίο που γράφτηκε ποτέ.
Τον Ιούνιο του 2006 ßρέθηκε καµένη και δύσκολα αναγνωρίστηκε σε τροχαίο µε τη µηχανή της.
Πολλοί σηµαντικοί άνθρωποι έχουν ξεχάσει ότι δεν υπάρχει άλλο όνοµα στο οποίο να έχει δοθεί τέτοια εξουσία παρά µόνο το όνοµα ΙΗΣΟΥΣ.
Πολλοί πέθαναν, αλλά µόνο ο Ιησούς πέθανε και αναστήθηκε και είναι ακόµη ζωντανός.


'ΙΗΣΟΥΣ'

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share