Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΑΠΟΝΕΘΩ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!


Διαβαστε Περισσοτερα...

Το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις σε γυναίκα όταν δεν θέλει σεξ!!!!

Ήταν μια νύχτα του Αυγούστου στην Κερκυρα
Η τελευταία νύχτα των διακοπών μας.Το κορίτσι μου κι εγώ αφού τελειώσαμε ένα καραφάκι στο μπαλκόνι,αισθανθήκαμε ότι ενώ εμείς βλέπαμε το ηλιοβασίλεμα με τρυφερές αγκαλιές(καθότι και το ρακόμελο...), εμάς μας έβλεπε η γειτονιά, γι' αυτό και πήγαμενα συνεχίσουμε στο κρεβάτι μας...

Είχε αρχίσει να ομορφαίνει πολύ η ατμόσφαιρα, όταν εκείνη μου είπε:
-'Δεν έχω διάθεση! Θα 'θελα μόνο να με κρατήσεις για λίγο στην αγκαλιά σουνα μου μιλήσεις γλυκά κι ύστερα να κοιμηθώ'.-'ΕΕΕΕΕΕ;;;' είπα εγώ

Τι λες τώρα;'
Και τότε αυτή μου είπε τα λόγια που τρομάζουν ότι θ' ακούσουν όλοι οι άντρεςτου πλανήτη, την ώρα που εξωτερικεύουν την ερωτική τους διάθεση:

-'Οι συναισθηματικές μου ανάγκες ως γυναίκα φαίνεται ότι δεν είναι αρκετέςγια να ικανοποιήσουν τις φυσικές σου ανάγκες ως άντρα.'

Κι όταν γύρισα και την κοίταξα με δυο τεράστια ερωτηματικά για μάτια,συνέχισε:-'Δεν μπορείς να μ' αγαπάς γι' αυτό που είμαι κι όχι γι' αυτό που μπορώ νακάνω για σένα στο κρεβάτι;'.....Αποφάσισα ότι το μόνο που μου απέμενε ήταν ο ύπνος.Την επόμενη μέρα πήραμε το καράβι της επιστροφής
.Ομολογώ ότι η ατμόσφαιρα ήταν λίγο βαριά...Φτάσαμε στο σπίτι και η πρώτη μου δουλειά ήταν να τηλεφωνήσω στο γραφείο γιανα εξασφαλίσω άλλες δυο μέρες άδειας...
-'Έτσι για προσαρμογή...', τους είπα.Ξέρετε πόσο σκληρό είναι να πηγαίνεις κατ' ευθείαν από το νησί στογραφείο...
Στην πραγματικότητα όμως δεν πήγα στη δουλειά για ένα έχω λίγο ακόμη χρόνονα μείνω μαζί της.Βγήκαμε βόλτα για καφέ, φάγαμε κι ένα υπέροχο μεσημεριανό στο αγαπημένο τηςΚινέζικο και μετά πήγαμε για ψώνια στα μαγαζιά.Μπήκαμε σ' ένα μεγάλο πολυκατάστημα.

Τριγύριζα μαζί της ενώ δοκίμαζε διάφορα πολύ ακριβά φορέματα.Δεν μπορούσε ν' αποφασίσει ποιο να πάρει.-Πάρε τα όλα, της είπα και χάρηκε.Ήθελε καινούρια παπούτσια και της είπα να πάρει ένα ζευγάρι για κάθε φόρεμαπου είχε αγοράσει και ενθουσιάστηκε.
Μετά επήγαμε σ' ένα κοσμηματοπωλείο και πραγματικά συγκινήθηκε μ' έναζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια.
Συγκινήθηκε ακόμη περισσότερο όταν της είπα να τα πάρει.Σκέφτηκε προφανώς να με δοκιμάσει γιατί μου ζήτησε και παπούτσια του τένις,ενώ από τένις δεν έχει ιδέα.Προφανώς το βλέμμα μου της απάντησε, γιατί γύρισε και μου είπε:
-'Εντάξει,αγάπη μου, εντάξει'.Καθώς κρατούσε στην αγκαλιά της τα φορέματα, τα παπούτσια και τασκουλαρίκια, είχε φουντώσει από χαρά κι ενθουσιασμό και το πρόσωπό της ήτανγεμάτο χαμόγελο και φλόγα, θαρρείς και κόντευε στην σεξουαλική ολοκλήρωση.Με κοίταξε στα μάτια και μου είπε :-'Νομίζω ότι τελειώσαμε, καρδιά μου.
Ας πάμε στο ταμείο... 'Ήμουν εκτός εαυτού, όταν της είπα:
'Όχι, γλυκιά μου, δεν έχω διάθεση.
'Το πρόσωπό της άσπρισε και το στόμα της έμεινε ανοιχτό μ' ένα τεράστιο'ΤΙΙΙΙΙΙ;;;'
Και τότε είπα:'Κορίτσι μου, θέλω απλώς να κρατήσεις αυτά τα πράγματα για λίγο.Οι οικονομικές μου ανάγκες ως άντρα δεν είναι δυνατό να καλύψουν τιςαγοραστικές σου ανάγκες ως γυναίκα'........και τη στιγμή που φαινόταν έτοιμη να με σκοτώσει, συμπλήρωσα:'Γιατί δεν μπορείς να μ' αγαπάς γι' αυτό που είμαι κι όχι για αυτά που μπορώνα σου αγοράσω;'




Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Πουλάνε οι Άγγλοι στην Κεφαλονιά


12.000 περίπου Άγγλοι είναι οι ιδιοκτήτες ακινήτων στη Κεφαλονιά, σε ένα νησί με 38.000 κατοίκους. Και τώρα που η ισοτιμία στερλίνας / ευρώ δεν είναι ευνοϊκή, οι Άγγλοι πουλάνε ότι είχαν αγοράσει…
Ζούμε μια κόλαση που πολύ φοβάμαι ότι θα ζήσουν τις επόμενες μέρες και όλα τα ελληνικά νησιά που το ‘χαν ρίξει στο real estate…
Προς γνώση και συμμόρφωση …
Διαβάστε στο http://kefaloniapress.gr/index.php

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!


Διαβαστε Περισσοτερα...

Eλληνικές Σοφίες


Διαβαστε Περισσοτερα...

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΩΤΟΣ


Διαβαστε Περισσοτερα...

Αρχίζει το 34ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ


Μπορεί κανείς να συμφωνεί ή να διαφωνεί με την ΚΝΕ και με αυτά που πιστεύει. Μέσα όμως σε αυτήν την εικονική πραγματικότητα που ζούμε, ανάμεσα σε κόμματα και νεολαίες, κίβδηλα κατασκευάσματα αμερικανοσπούδαστων επικοινωνιολόγων και image makers, η ΚΝΕ ξεχωρίζει τουλάχιστον για τον αθεράπευτο ρομαντισμό της. Τι να πρωτοθυμηθώ από το το 1ο (πρώτο) φεστιβάλ στην Καισαριανή μετά στα Ηλύσια μετά στο Περιστέρι άντε τώρα τι να πεις για τον Βασίλη τον Τσαγγο τον Σταματόπουλου την Ρένα τον Κώστα και άλλα τότε παιδιά σημερινοί 50αρίδες
Αν μπορέσω λοιπόν θα πάω στο 34ο Φεστιβάλ της που αρχίζει αύριο στην Πανεπιστημιούπολη στα Ιλίσια.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Φτάνει το τέλος;



Δυο νέες δημοσκοπήσεις που έρχονται αυτές τις ημέρες προκαλούν κατάσταση πανικού στη ΝΔ και επιταχύνουν, όπως γράψαμε και προηγουμένως, τον ανασχηματισμό.
Ο Καραμανλής, που έπαιξε όσο κανείς από τους προκατόχους του με το πάγωμα του χρόνου είναι πλέον δεσμώτης του. Τρέχει να προλάβει την πλήρη κατάρρευση του κόμματός του που έχασε το βασικό του επιχείρημα απέναντι στο ΠΑΣΟΚ. «Εμείς δεν κλέβουμε». Αποδείχθηκε όμως ότι όχι μόνο έβαλαν το χέρι βαθιά στο μέλι αλλά τους τα βρήκαν όλα. Τόσο αδέξιοι δεξιοί ήταν.
«Για τους ΠΑΣΟΚους λέγαμε πριν από 2002 ότι κλέβουν. Για κανέναν όμως δεν βρήκαμε ατράνταχτα στοιχεία», ομολογούν τώρα γαλάζια κομματικά στελέχη που δεν έχουν χάσει την επαφή τους με την βάση. «Με εμάς συνέβη το πρωτοφανές να μάθει ο κόσμος τα πάντα…Από το πόσα μέτρα έχει το σκάφος, μέχρι το που βρίσκονται οι offshore εταιρείες, ποιοι υπέγραψαν τα συμβόλαια και με ποια αεροπλάνα ταξίδευαν οι υπουργοί μας και πόσα τετραγωνικά είναι οι βίλες που απέκτησαν».
Η συνέπεια όλων αυτών ήταν να έχει εξεγερθεί εναντίον της σημερινής ηγεσίας ακόμα και ο σκληρός πυρήνας του κόμματος, «κάτι που δεν έχει συμβεί ούτε στα πιο δύσκολα χρόνια και ποτέ στο ΠΑΣΟΚ».
Τι σημαίνουν αυτά; Ότι αν ο Κ. Καραμανλής δεν κάνει κάτι, τότε «όχι μόνο θα χάσουμε την κυβέρνηση, αλλά η ίδια η ΝΔ θα κάνει να συνέλθει 40 χρόνια από όλα αυτά».
Αποδεικνύεται λοιπόν ότι η ουσία των πραγμάτων δεν βρίσκεται μόνο στο Βατοπέδι. Αυτό λειτουργεί ως ο καταλύτης, που απέδειξε σε όλο το κόμμα ότι η κυρίαρχη λειτουργία του «συστήματος Ρουσόπουλου» ήταν η δημιουργία μίας εικονικής πραγματικότητας για την συνολική κατάσταση στην Ελλάδα μέσω των αδίστακτων ΜΜΕ, η οποία χρηματοδοτήθηκε αφειδώς με τις κρατικές διαφημίσεις.
Το πιο τραγικό από όλα όμως είναι ότι αυτήν την εικονική πραγματικότητα πίστεψαν εκείνοι που δεν έπρεπε. Δηλαδή τα στελέχη του κόμματος. Επέτρεψαν στους εαυτούς τους να τρώνε και οι ίδιοι κουτόχορτο χάριν της εξουσίας, ή επειδή δεν είχαν το σθένος να πάνε κόντρα.


Σε «βέτο» Σουφλιά για τον κ. Ρουσόπουλο προσκρούει μέχρι στιγμής ο προαναγγελθείς ήδη από τα κανάλια ανασχηματισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο ανασχηματισμός θα γίνει μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας και αυτό ήταν το κυρίως αντικείμενο της κατ΄ ιδίαν συνάντησης που είχαν χθες ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ. Όπως μετέδωσε χθες το Mega, το όνομα του κ. Σουφλιά είναι ένα από τα επικρατέστερα για το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, από τον οποίο ο κ. Αλογοσκούφης φεύγει - το έχει άλλωστε ζητήσει ο ίδιος και ένας από τους λόγους που προβάλει είναι οι επιθέσεις εναντίον και της δικής του συζύγου.
Ο κ. Σουφλιάς δεν διάκειται αρνητικά στην ιδέα να γίνει υπουργός Εθνικής Οικονομίας, στο οποίο υπηρέτησε και άλλοτε (κυβέρνηση Τζαννετάκη, 1990). Βάζει όμως βέτο στον Πρωθυπουργό για τις αρμοδιότητες του κ. Ρουσόπουλου, επειδή «δεν θέλει να επαναληφθεί η παλιά κόντρα» μεταξύ τους (αφορμή ήταν η τάση του κ. Ρουσόπουλου να πρωθυπουργεύει και να παρεμβαίνει επικοινωνιακά στο έργο των συναδέλφων του).

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Οργή Καραμανλή για Λούλη και Ρουσόπουλο

Η οργή του Κ. Καραμανλή από τα αποτελέσματα των γκάλοπ είναι πλέον εμφανής στο Μαξίμου. Ένταση και πανικός. Πανικόβλητοι «σύμβουλοι» και «συνεργάτες» παίρνουν τηλέφωνο ακόμα και μπλογκς και τους λένε να γράψουν ότι ο Καραμανλής θα διαγράψει Τατούλης μόλις «κουνηθεί» και ότι θα κάνει ανασχηματισμό και ίσως εκλογές, για να σηκώσουν την πεσμένη στο πάτωμα εικόνα του. (Τι πεσμένη, τσαλαπατημένη είναι.)
Αυτό που εξόργισε τον κ. Καραμανλή δεν ήταν κυρίως τα ποσοστά στην παράσταση νίκης που δείχνουν σκηνικό ανατροπής της πολιτικής πραγματικότητας. Αλλά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπήσεων που τραυμάτισαν σοβαρά την προσωπική εικόνα του. Και είναι γνωστό ότι ένα πράγμα δεν συγχωρεί, τα πλήγματα στην προσωπική του εικόνα.
Η οργή του έχει τώρα αποδέκτες τους κ. Ρουσόπουλο και Λούλη, τους βασικούς εισηγητές δηλαδή της «γραμμής στη Θεσσαλονίκη» που αποδείχθηκε καταστροφική.
Πολύ περισσότερο, επειδή παρά τις προειδοποιήσεις κομματικών στελεχών, οι άνθρωποι του Μαξίμου επέμεναν καθ΄ όλη τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας ότι «θα μαζέψουν» τα γκάλοπ.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Θαύμα !! Θαύμα !!

Θαύμα !! Θαύμα !!
Ο «άγιος» Εφραίμ ο Βατοπεδίου ξανα-αυγάτισε τους «πέντε άρτους και τα δύο ψάρια»...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Η ξανθιά και οι ...πέντε φορές !!


Ένας τυφλός μπαίνει κατά λάθος σε ένα bar για γυναίκες. Κάθεται και νομίζοντας ότι μιλάει στο barman λέει:
«Φίλε, να σου πω το τελευταίο ανέκδοτο για ξανθιές;»
Τον ακούει μια γυναίκα που καθόταν πιο δίπλα και του απαντάει:
«Φίλε, πριν πεις το ανέκδοτο πρέπει να σου πω 5 πράγματα:
1) η barwoman είναι ξανθιά,
2) η σερβιτόρα είναι ξανθιά,
3) η κοπέλα που κάθεται αριστερά σου είναι 1.90, ξανθιά και έχει μαύρηζώνη στο καράτε,
4) η κοπέλα που κάθεται δεξιά σου είναι ξανθιά και μόλις προχθέςαποφυλακίστηκε για φόνο και...
5) ...κι εγώ είμαι ξανθιά...Λοιπόν, θέλεις να πεις ακόμη το ανέκδοτό σου;»
Και τότε της απαντάει ο τυφλός:
«Ε, άστο...άμα είναι να το εξηγώ 5 φορές...»

Διαβαστε Περισσοτερα...

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

Oι 15 καλύτερες ατάκες του Αρκά:



1.. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ

2.. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ.


3.. H ΠΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΤΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΦΑΛΑΚΡΟΣ!


4.. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ 1 ΠΡΟΒΑΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ


5.. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.


6.. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΧΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΟΛΑΔΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΒΗΞΕΙΣ


7.. Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.


8.. Η ΖΩΗ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

ΞΕΚΙΝΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙΑ.


9.. ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.


10.. ΜΕΓΑΛΟΦΥΪΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΦΑΤΣΕΣ.


11.. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ.


12.. Η ΤΥΧΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.


13.. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.


14.. Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ.


15.. ΚΑΝΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ: ΠΛΥΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ... H MIA ΦΙΛΗ. (ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ)!!

Διαβαστε Περισσοτερα...

no comment


Διαβαστε Περισσοτερα...

Απορία

Πρόσφατα ένας άντρας αναγκάστηκε να πάει σε νοσοκομείο να του
Αφαιρέσουν τη βέρα από το πουλί του. Tου την πέρασε η ερωμένη του
στον ύπνο, όταν τη βρήκε στην τσέπη του παντελονιού του.
Αναρωτιέμαι ποιο είναι το χειρότερο
1)Να ανακαλύψει η ερωμένη σου ότι είσαι παντρεμένος
2)να χρειάζεται να εξηγήσεις στη γυναίκα σου πως βρέθηκε η βέραστο πουλί σου
3)ή να ανακαλύψεις ότι το πουλί σου χωράει στη βέρα σου;

Διαβαστε Περισσοτερα...

Απορία

Πρόσφατα ένας άντρας αναγκάστηκε να πάει σε νοσοκομείο να του
Αφαιρέσουν τη βέρα από το πουλί του. Tου την πέρασε η ερωμένη του
στον ύπνο, όταν τη βρήκε στην τσέπη του παντελονιού του.
Αναρωτιέμαι ποιο είναι το χειρότερο
1)Να ανακαλύψει η ερωμένη σου ότι είσαι παντρεμένος
2)να χρειάζεται να εξηγήσεις στη γυναίκα σου πως βρέθηκε η βέραστο πουλί σου
3)ή να ανακαλύψεις ότι το πουλί σου χωράει στη βέρα σου;

Διαβαστε Περισσοτερα...

Περισσός καλεί Κόκκαλη


Και ο πολυσυζητημένος επιχειρηματίας Σωκράτης Κόκκαλης σε εκδήλωση για τα 90 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ, γράφει η Ελευθεροτυπία. Η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος αποφάσισε να τιμήσει τον Πέτρο Κόκκαλη, πατέρα του σημερινού μπίζνεσμαν «για την προσφορά του στο λαϊκό κίνημα» και έχει ήδη στείλει πρόσκληση στην οικογένειά του να παραστεί στην τελετή που θα οργανωθεί στο Γράμμο. Εκεί όπου παίχτηκε η τελευταία πράξη του εμφυλίου πολέμου.
Υπενθυμίζουμε απλώς ότι η Ζήμενς, ο Μητσοτάκης, ο Φλωράκης και «ο γιος του Πέτρου», στις 31 Ιανουαρίου 1990 άρχισε στην Αθήνα και επισήμως ο πόλεμος της διαπλοκής, μάχες του οποίου διεξάγονται ακόμα με σφοδρότητα στην Πρωτεύουσα. Την ημέρα εκείνη συνεδρίασε το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών που στήριζε την οικουμενική κυβέρνηση Ζολώτα (Μητσοτάκης, Παπανδρέου, Φλωράκης) και αποφάσισαν να δώσουν τις προμήθειες των ψηφιακών παροχών του ΟΤΕ στην Ζήμενς και την Ιντρακόμ. «Πρέπει να βοηθήσουμε τον γιο του Πέτρου» λέγεται πως είπε στη συνεδρίαση εκείνη ο Χαρίλαος Φλωράκης, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο.
Από την ιστορική εκείνη ημέρα χρονολογείται και η σύγκρουση Κόκκαλη - Βαρδινογιάννη, την οποία ανέλαβες να επιλύσει ως γνωστόν ο σημερινός πρωθυπουργός. Τα αποτελέσματα τα είδαμε στα μαύρα ταμεία της Ζήμενς και ακολουθεί προσεχώς και η συνέχεια.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ρεσιτάλ ερασιτεχνισμού έχουν δώσει οι Δυτικοί με τις μαιμουδιές φωτογραφίες για να συγκλονίσουν όλο τον κόσμο!

Δείτε το πτώμα ( ; ) βρίσκεται στην γωνία του με το ξύλο-σανίδα να φαίνεται και το φόντο. Oι “ηθοποιοί”-τραγωδοί, εξετάζουν τον χώρο και μάλλον δεν τους κάνει. Είναι ψύχραιμη. Ρούχα πεντακάθαρα και η ίδια μόλις πλυμένη(δείτε μαλλί).




Και τώρα δείτε πως έχει μετακινηθεί πιο μπροστά αλλά στην ίδια στάση. Ο σούπερ-Παππούς δεν αποκλείεται να το σήκωσε και να το μετέφερε. Αν δεν περπάτησε μόνο του.
Ας ελπίσουμε ότι το “πτώμα” είναι ζωντανό γιατί αλλιώς μιλάμε για καπηλεία νεκρού.



Δείτε την παρακάτω φωτογραφία προσεκτικά. Ο άνθρωπος που εμφανίζεται να θρηνεί το χαμό συγγενή του, είναι ο ίδιος με αυτόν στη δεύτερη φωτογραφία με τα μαύρα ρούχα, τα οποία μάλιστα βλέπουμε στο φόντο της πρώτης φωτογραφίας! Επίσης, το σκηνικό έχει “γυρίσει” ώστε να φαίνονται πίσω φλεγόμενα κτήρια.
Εν τω μεταξύ, ο ίδιος άνθρωπος εμφανίζεται στην τρίτη φωτογραφία σε άλλη σκηνή του πολέμου!




Oscar μοναδικού "στρατιώτη" με φωτογένεια

"Ρε παιδιά, λύστε μας μια απορία.


Αυτός ο Γεωργιανός στρατιώτης ήταν παντού και πάντα; Και άντε και ήταν λέμε εμείς, πως γίνεται να είναι σε όλες τις φωτογραφίες;


Είχε μαζί του και προσωπικό φωτογράφο; Μήπως έγινε πάλι καμιά μαιμουδιά;"Οι Δυτικοί σε συνεργασία με τους Γεωργιανούς έκρυψαν τον πραγματικό πόνο(που υπήρχε δεν ήταν ανάγκη να τον στήσουν) και έβγαλαν ηθοποιούς να κάνουν...παράσταση και να κλαίνε με νεκρούς ή δήθεν νεκρούς(τραυματίες και μη).


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΖΑΝΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ


Δείτε την φωτογραφία όπου ο νεκρός...ανασταίνεται και κρατάει σφιχτά το μανίκι της νοσοκόμας!Εδώ ο γνωστός πια, Γεωργιανός ηθοποιός δίνει ρεσιτάλ κλαίγοντας τον νεκρό.Με άλλα ρούχα, ο ίδιος ηθοποιός της Γεωργίας(είναι πράγματι ηθοποιός)κλαίει σε άλλη περιοχή. Γενικώς αυτός φωνάζει για όλους.Και εδώ τον βλέπουμε να σκέφτεται το σενάριο με τα μαύρα ρούχα και μετά να το υλοποιεί αλλάζοντας ρούχα και πιάνοντας τον νεκρό

Διαβαστε Περισσοτερα...

Το ναρκωτικό που θα σημαδέψει τον 21ο αιωνα

Το ναρκωτικό που αναμένεται να σημαδέψει τον εικοστό πρώτο αιώνα δεν θα μπορούσε παρά να κατασκευάζεται και να διακινείται μέσω Ιντερνετ. Ο λόγος για το iDoser, τη νέα εθιστική «ουσία» που κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο και δεν λαμβάνεται με χάπια, ενέσεις ή εισπνοές, αλλά κυκλοφορεί σε ψηφιακά αρχεία, που οι χρήστες κατεβάζουν εύκολα από το Διαδίκτυο. Η «δόση» είναι βασισμένη σε ηχητικά κύματα, τα οποία έχουν ενσωματωθεί με ειδική επεξεργασία σε κοινά μουσικά αρχεία .mp3 και πωλούνται ως αρχεία .drg. Οι χρήστες δεν έχουν παρά να τα αναζητήσουν στις εκατοντάδες ιστοσελίδες-βαποράκια, να τα κατεβάσουν στον υπολογιστή τους και με ένα ειδικό πρόγραμμα, που διατίθεται δωρεάν στο Ιντερνετ, να τα αποσυμπιέσουν, να τα ακούσουν και να φτιάξουν. κεφάλι στην κυριολεξία, αφού τα ηχητικά αυτά ναρκωτικά δρουν κατευθείαν στον εγκέφαλο.
Οπως εξηγούν οι ειδικοί, πρόκειται για συγκεκριμένα κύματα συχνότητας 3 έως 30 Hertz (τα λεγόμενα υποηχητικά κύματα) που επηρεάζουν τη λειτουργία του εγκεφάλου προκαλώντας διάφορες αντιδράσεις. Για παράδειγμα, τα κύματα άλφα (τα οποία κυμαίνονται από 7 έως 13 Hertz) έχουν χαλαρωτική δράση, όμως υπάρχουν και άλλα που προκαλούν αντιθέτως υπερδιέγερση και ευφορία. Ηδη οι αρχές έχουν εντοπίσει αμέτρητες ιστοσελίδες όπου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν τη δόση τους. Μάλιστα, υπάρχει και ιστοσελίδα όπου παρέχονται οδηγίες χρήσης του νέου ναρκωτικού για τους αρχάριους και πωλούνται CDs με τραγούδια-«δόσεις».
Οπως συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις και με τα κοινά ναρκωτικά, οι πρώτες χαμηλές «δόσεις» παρέχονται δωρεάν, με στόχο την προσέλκυση νέων πελατών. Ακόμα όμως και οι πιο ισχυρές «δόσεις» προσφέρονται σε πολύ χαμηλές τιμές (περίπου 5 ευρώ το τραγούδι), παρά το γεγονός ότι μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν αμέτρητες φορές.
Την ίδια στιγμή, στο YouTube μπορεί να βρει κανείς πολλά σχετικά βιντεάκια και να δει νέους να παραληρούν από ευφορία τη στιγμή που δοκιμάζουν το ναρκωτικό της ψηφιακής εποχής.Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρήση των υποηχητικών κυμάτων δεν είναι κάτι καινούργιο για τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες στο εξωτερικό τα χρησιμοποιούν ως κατασταλτικά μέσα, για παράδειγμα, στις ντισκοτέκ ώστε να ηρεμούν τη νεολαία.
Η χρήση τους έχει πραγματοποιηθεί στο παρελθόν και σε στρατιωτικούς χώρους. Παρ' όλα αυτά, οι κίνδυνοι για την υγεία που σχετίζονται με τη χρήση των cyber-ναρκωτικών δεν έχουν διαπιστωθεί ακόμα.
Οι ειδικοί έχουν αρχίσει έρευνες σχετικά με το μέγεθος και τις επιπτώσεις του εθισμού. Πρόσφατα, Ιταλοί ερευνητές μελέτησαν και υπολόγισαν την αθροιστική επίδραση του ήχου και του ecstasy στον εγκέφαλο πειραματόζωων. «Χορηγήσαμε σε ποντίκια μία μικρή δόση ecstasy ανίκανη να προκαλέσει την παραμικρή νευρολογική επίδραση και στη συνέχεια χορηγήσαμε στα ίδια ποντίκια μία 'δόση' ήχου 95 ντεσιμπέλ, τη μέγιστη που επιτρέπεται στις ντισκοτέκ.
Αμέσως διαπιστώσαμε ενίσχυση της επίδρασης του ecstasy. Και όχι μόνο: όταν αυξήσαμε την αρχική δόση του ecstasy, η μετέπειτα 'δόση' του ήχου προκάλεσε ενίσχυση της επίδρασης που διήρκεσε πέντε ολόκληρες ημέρες» εξήγησε ο Μικελάντζελο Ιανόνε, ερευνητής από το Ινστιτούτο Νευρολογικών Επιστημών του Εθνικού Συμβουλίου Ερευνών του Καταντζάρο. «Αυτό εξηγεί γιατί ορισμένα είδη ναρκωτικών, όπως για παράδειγμα το ecstasy, καταναλώνονται σε ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες σε περιστάσεις όπως ρέιβ-πάρτι, όπου προφανώς η μουσική ενισχύει την επίδρασή τους».
videos

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πολλές φορές δεν είναι τι λες, αλλά ο τρόπος που το λες!

Δείτε παρακαλώ με προσοχή αυτό το εξαιρετικό φιλμάκι.

Πολλές φορές δεν είναι τι λες, αλλά ο τρόπος που το λες!


http://www.adnstream.tv/video/nilSqaMboM/HISTORIA-DE-UN-LETRERO-THE-STORY-OF-A-SIGN

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΑΚΑΚΙΕ........................


Διαβαστε Περισσοτερα...

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

10 Λεπτά αναπνοής για τη ΓΗ!!!


Σκοταδι στον κοσμο:
Στις 17 Σεπ του 2008 απο 21:50 εως 22:00 ας σβήσουμε όλα τα φώτα, ολες τις ηλεκτρικες συσκευες,+ας δώσουμε την ευκαιρία στον πλανητη μας να μπορέσει να «αναπνεύσει».
Εαν η συμμετοχή ειναι μαζική, η εξοικονομηση ενεργειας μπορεί να ειναι τεράστια.
Μονο 10 λεπτα, για να δούμε τι θα μπορούσε να συμβεί!Ναι, θα είμαστε για λίγα λεπτά στο σκοτάδι μόνο με το φώς ενός κεριού να μας φωτίζει μόνο με την αναπνοή μας και την ανάσα που δίνουμε στον πλανήτη μας.
Θυμηθειτε οτι η δύναμη είναι στην ενότητα+ίσως με την συνδρομή του Internet να μπορέσουμε να το κάνουμε ακόμα πιο μεγάλο!Πείτε το στους φίλους σας σε όποια χώρα κι αν μένουν.Προωθήστε αυτό το μηνύμα.

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share