Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2007

ΖΟΝΙΑΝΑ


Διαβαστε Περισσοτερα...

ΣΚΙΤΣΑ




Διαβαστε Περισσοτερα...

ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ

Επιτέλους βρήκα σε φώτο και σας παρουσιάζω το χιλιοειπωμένο
"της πουτάνας το κάγκελο"

Διαβαστε Περισσοτερα...

Coffee gadgets







ατομική μηχανή παρασκευής καφέ φίλτρου ή espresso..
Απλά για να μην γίνει παραπληροφόρηση, το αριστερά είναι εστία θέρμανσης για να διατηρείται ζεστός ο καφές τον χειμώνα και το δεξί είναι μηχανή παρασκευής καφέ.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Φωτογραφιες






















Διαβαστε Περισσοτερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ


Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2007

ΤΟ Πασόκ του Ανδρέα Παπανδρέου

Ολοκληρωτική επιστροφή στο Πασόκ του Ανδρέα Παπανδρέου, ετοιμάζει ο Γιώργος και το επιτελείο του.
Σ αυτό το Πασόκ θα έχουν ρόλο στελέχη οπως ο Στέφανος Τζουμάκας, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Δημήτρης Τσοβόλας και πολλοί απο τους μπαρουτοκαπνισμένους της σκληροπυρηνικής περιόδου 1973-74.

Ο Γιώργος διαπίστωσε οτι οφείλει την εντυπωσιακή επανεκλογή του, στην μνήμη του Ανδρέα και στη σχέση λατρείας που είχε ο ιστορικός ηγέτης με τους απλούς ψηφοφόρους του Πασόκ.

Σ αυτό το Πασόκ, δεν έχουν θέση ο Βαγγέλης Βενιζέλος και η γνωστή δίψα του για εξουσία, ο Ανδρέας Λοβέρδος (ο κος Τίποτα του Πασόκ) ,οι Μιλένες, οι Καιλήδες και κάτι άλλα νούμερα που είδαν φως και μπήκαν.

Το Πασόκ έχει ανάγκη απο αγωνιστές με όραμα κι οχι απο διάφορα ψώνια που απο το βουλευτιλίκι κρατάνε μόνο τα σουλάτσα στις τηλεοράσεις και τις φωτογραφήσεις στα περιοδικά...

ΓΙΩΡΓΟ, ΠΑΡΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΟΥΜΑΚΑ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΗΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΠΑΘΕΙΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

- ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ!
*******
ΓΙΩΡΓΟ, ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕΙΣ ΞΑΝΑ! ΜΑΖΕΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ, ΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ, ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!
******
Μεγάλο πατατράκ έπαθε η εγκυρότητα του Μέγκα Τσάνελε-το οποίο απροκάλυπτα έπαιζε Βενιζέλο και μας τα είχε πρήξει δυο μήνες τώρα. Ο Πρετεντεράκος ταχει χαμένα κι ας ετοιμασθούν τώρα οι εκδότες να το πληρώσουν σε απώλεια αξιοπιστίας για το Βενιζελοκάναλο που συναγωνίσθηκε την ΑΥΡΙΑΝΗ του Κουρή σε χουλιγκανισμό. Καληνύχτα Πρετεντεράκο...
********
Οι νεοδημοκράτες εχουν πάθει τη πλάκα τους με τη μαζική συμμετοχή των πασόκων στις εκλογές. Γυαλίζει το μάτι των πασόκων για εξουσία. Ετοιμοι να μπουκάρουν στο Μαξίμου και να το καταλάβουν είναι οι πράσινοι. Τρέμει απόψε ο Καραμανλής και τα γιουσουφάκια του...

Διαβαστε Περισσοτερα...

H KYKΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΒΟΥΤΙΑ ΤΟΥ NITRO

H KYKΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΒΟΥΤΙΑ ΤΟΥ NITRO ( ΠΟΥΛΑΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 20000) ΕΠΙΣΠΕΥΔΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΡΕΣΤΗΔΩΝ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!
Οσους επανασχεδιασμούς κι αν έκανε, οσους διευθυντές κι αν άλλαξε (με σκοπό να χρεωθούν εκείνοι την αποτυχία,κι οχι ο ιδιος) ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν κατάφερε ν αναστήσει το Νίτρο. Με απογοήτευση διαπιστώνει οτι κανείς δεν διαβάζει πλέον τις παπαριές που γράφει ο ιδιος στα editorial-με εξαίρεση κάποιες κομμώτριες την ωρα που έχουν κενό- και τραβάει ζόρια στην ιδέα οτι περνάει απαρατήρητος ως παράγοντας χάραξης πολιτικής. Αυτός είναι ο λόγος που αναγκάζει τους τρεις τους -Κωστόπουλος, Ρέστης, Μαστροκώστα- να συσκέφτονται διαρκώς για το υφος και το στύλ της Κυριακάτικης εφημερίδας που ετοιμάζει , με σκοπό να χτυπήσει το ΘΕΜΑ, μια και με τον Θέμο εχουν γίνει μισητοί φίλοι και ανταλλάσουν -μεσω τρίτων- διάφορα μπινελίκια, απειλές κλπ. Είναι για πολλά γέλια τα παλληκάρια...

Διαβαστε Περισσοτερα...

FOTO

Δεν έχω δρόμο δεν έχω Ελπίδα



Μαύρη Θάλασσα Μαύρα χάλια






Κώστα χάσαμε





Λεγε ότι θες λεγε




Ως μελλοντικός ηγέτης του ΠΑΣΟΚ σας συχωρώ που δεν με ψηφίσατε

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πείτε όχι στα μεταλλαγμένα

ΕΠΕΙΓΟΝ:
Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να διώξουμε τα μεταλλαγμένα από την Ευρώπη
Πριν λίγες ημέρες ο Έλληνας Επίτροπος της ΕΕ για το περιβάλλον, Σταύρος Δήμας, αρνήθηκε να επιτρέψει την καλλιέργεια δύο ποικιλιών του γενετικά τροποποιημένου καλαμποκιού (BT 11 και 1507) σε ευρωπαϊκό έδαφος.
Οι επιστήμονες αποκάλυψαν πρόσφατα ότι αυτά τα μεταλλαγμένα καλαμπόκια έχουν αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον και μπορούν να προκαλέσουν πολύ περισσότερες βλάβες από ότι αρχικά εκτιμούσαν.
Η κίνηση του κ. Δήμα είναι πρωτοφανής στα χρονικά της ΕΕ. Όμως, είναι πιθανό να ανατραπεί στη συνεδρίαση της Επιτροπής της ΕΕ στα τέλη Νοεμβρίου, διότι οι αγροχημικές εταιρίες ασκούν υπερβολικές πιέσεις.
Ο πολυετής αγώνας των ευρωπαίων πολιτών είναι σε κρίσιμο σημείο.
Έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά εδώ και χρόνια για να διαφυλάξουμε το περιβάλλον και την υγεία από τα μεταλλαγμένα.
Τώρα απαιτείται μια ισχυρή φωνή υποστήριξης από τους πολίτες. Πείτε στην Επιτροπή της ΕΕ να κάνει τη δουλειά της, βάζοντας την υγεία των πολιτών της πάνω από τα συμφέροντα των αγροχημικών εταιριών που προωθούν τους μεταλλαγμένους σπόρους.
Παρακαλούμε θερμά να υπογράψετε την έκκληση
και να την προωθήσετε σε φίλους και γνωστούς.
Πείτε όχι στα μεταλλαγμένα
Υπογράψτε
και πείτε στην Επιτροπή να προστατεύσει το περιβάλλον και την υγεία μας
Τα νέα μας στον υπολογιστή σας
Εγγραφή
Στείλτε μας το e-mail σας κι εμείς θα σας προσθέσουμε στην ατζέντα μας
Οι φίλοι σας το ξέρουν;
Προωθήστε το email

Στείλτε το μήνυμα σε φιλικά σας πρόσωπα

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τι απέγινε η μαγεία του ραδιοφώνου;

O Χρήστος Μιχαηλίδης έχει πλούσια εμπειρία στα ΜΜΕ. Γράφει μια επιτυχημένη στήλη στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, δοκίμασε χωρίς επιτυχία την τηλεόραση στο MEGA, κάνει εδώ και χρόνια ραδιόφωνο, πρώτα στο ΔΙΕΣΗ κι ύστερα στον ANT1. Την προηγούμενη εβδομάδα ο σταθμός διέκοψε τη συεργασία μαζί του, καθώς αναδιαρθρώνει το πρόγραμμα του. Η αφορμή αυτή αποτέλεσε ευκαιρία για να γράψει ένα ενδιαφέρον άρθρο στο ιστολόγιο του για την κατάσταση στο ραδιόφωνο. Παραθέτουμε ορισμένα αποσπάσματα:
"Την περασμένη Τρίτη, 6 Νοεμβρίου, τερματίστηκε η πολύ σύντομη, από τον Φεβρουάριο φέτος, συνεργασία μου με το ραδιόφωνο του «Αντένα». Ένας αγγελιαφόρος της διοίκησης, μου ανακοίνωσε πως πάρθηκε απόφαση να γίνουν αλλαγές στο πρόγραμμα «με έμφαση στα τηλεοπτικά πρόσωπα» και στο να ανοίξουν, επίσης, γραμμές με τους ακροατές. […]
Το «θέμα» μου, η μεγάλη μου ανησυχία για το πού οδηγείται αυτό το επάγγελμα, και κυρίως το μέσον που λέγεται ραδιόφωνο. Έφτασε, σε πολύ μεγάλο βαθμό, να βολοδέρνει στα χέρια, και στα κομπιούτερ, ανθρώπων που δεν το ξέρουν και δεν το αγαπούν. Και που θεωρούν ότι μια εκπομπή με έναν παραγωγό της φτήνιας, με ελεγχόμενο λόγο και μουσική, μπορεί και νάναι καλύτερη από μια εκπομπή με παραγωγό που θα έχει ειδικές γνώσεις, που θα ξοδέψει διπλάσιο χρόνο από το “take-away”. Απροετοίμαστες εκπομπές, όπου οι παραγωγοί μπαίνουν στο στούντιο χωρίς ένα χαρτάκι μπροστά τους με 5 σημειώσεις, και με κάποιους συνεργάτες - σκλάβους να τους έχουν γεμίσει την ώρα με απανωτά τηλεφωνήματα, δεν είναι ραδιόφωνο. Αρπαχτή είναι…
Και, δυστυχώς, ο κόσμος ο πολύς, όπως δείχνουν τα νούμερα, την ανταμείβει αυτήν την αρπαχτή. Ευτυχώς, υπάρχουν αντιστάσεις. Σε αρκετά ραδιόφωνα, φωτεινές στιγμές, που σπάνε το σκοτάδι της τυποποίησης και της ευκολίας. Αλλά, λιγοστεύουν. Και κινδυνεύουν, ταυτόχρονα, να θεωρηθούν αντιστάσεις ρομαντικές και παρωχημένες, ίσως και γραφικές, …, εδώ, είναι που θυμώνω, που γίνομαι έξαλλος.
Γιατί γραφικοί, στα δικά μου μάτια, είναι όλοι αυτοί οι ψευτογιάπηδες που λένε «είμαι σε μπάτζετ μίτιγκ» και έχουν την απαίτηση να θεωρήσεις ότι κάνουν κάτι σημαντικό, ή που γενικά δίνουν εντολές «μπάμ-μπουμ» και είναι σαν να βλέπεις κάπως εξελιγμένη μορφή θλιβερού λοχαγού στη βασική εκπαίδευση. Γραφικοί είναι όλοι αυτοί οι μη γνωρίζοντες το αντικείμενο, που όμως το διαφεντεύουν. Που μιλάνε για μάρκετιγκ, και δεν ξέρουν πως δουλεύει το «πράμα». Που δεν κατέβηκαν ούτε μια φορά στο στούντιο για να δουν τι αέρα αναπνέουν εκεί μέσα ο παραγωγός, οι ηχολήπτες, οι συνεργάτες, οι τηλεφωνήτριες. Πως «πέφτουν» τα τραγούδια; Πώς «γεννιούνται» τα τραγούδια για να συμπληρώσουν και να ενισχύσουν τον λόγο; Γραφικοί είναι αυτοί που, εάν μια μέρα τους στερήσεις τις εφημερίδες, πέσει το ίντερνετ, και δεν δουλέψουν τηλεφωνικές γραμμές για να βγάλουν σχετικούς και άσχετους, δεν θαχουν τι να πουν. Πανικός θα τους καταβάλει, και το πιθανότερο είναι ότι θα φωνάξουν όποιον βρεθεί πρόχειρος για να ξοδέψουν μαζί, φλυαρώντας, τις ώρες που συνήθως γεμίζουν με «κλοπή» και τηλεφωνική ανακύκλωση ιδίων προσώπων. […]
Η θλίψη μου είναι μεγάλη για όσα μένουν πίσω, μετά από κάθε πρόχειρη αναδιοργάνωση, ανασύνταξη, αναδόμηση, και δεν ξέρω τι άλλο «ανα». Μια βόλτα εάν έκανε η ΕΣΗΕΑ σ’ αυτά τα ρημαγμένα, ραδιοφωνικά τοπία, θα αποκάλυπτε αλήθειες που ούτε φαντάζεται. Κοπέλες που μένουν έγκυες για να μην μπορούν να τις απολύσουν. Συνεργάτες που «πουλάνε» την ατζέντα τους σε κάθε βολεμένο σαν και μένα, αμειβόμενες με ψίχουλα. Ωράρια απίστευτης σκληρότητας. Συμπεριφορές απαράδεκτες, από περιστασιακούς, συνήθως, διευθυντές, αρχισυντάκτες και δεν συμμαζεύεται. […]
Διαβάστε ολόκληρο το ενδιαφέρον άρθρο και πολλά άλλα στα blogs του Χρήστου Μιχαηλίδη:
http://bavzer.blogspot.com/
http://christosmichaelides.blogspot.com/

Διαβαστε Περισσοτερα...

FOTO




Διαβαστε Περισσοτερα...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Μια μέρα ο Θεός και ο Αδάμ συζητούσαν. Ρωτάει λοιπόν ο Αδάμ τον Θεό. -
"Γιατί έκανες την Εύα τόσο απαλή και και τρυφερή;"
- "Για να την θέλεις".
Ξαναρωτάει ο Αδάμ τον Θεό.
- "Γιατί έκανες την Εύα τόσο ελκυστική;"
- "Για να την θέλεις" απαντάει ο Θεός.
Μετά από λίγο ξαναρωτάει ο Αδάμ τον Θεό,
- "Γιατί έκανες την Εύα τόσο ηλίθια;"
- "Για να σε θέλει απαντάει ο Θεός..."

*****************************
Η κυρία είναι στο κρεβάτι με τον εραστή της.
Ξαφνικά ακούνε το αυτοκίνητο του συζύγου να παρκάρει έξω απ` το σπίτι.
Ο εραστής τρέχει πανικόβλητος να κρυφτεί.
Η κυρία, πιο ψύχραιμη, του λέει:
- "Πήγαινε στη γωνία και κάτσε ακίνητος!"
- "Μα..."
- "Δεν έχει μα! Κάτσε εκεί που σου λέω!"
Πηγαίνει στο μπάνιο και φέρνει baby-oil και ταλκ. Τον πασαλείβει με το λάδι, τον πασπαλίζει ολόκληρο με ταλκ και του λέει: - "Κάτσε ακίνητος και κάνε το άγαλμα!"
- "Μα..."
- "Κάνε το άγαλμα, που σου λέω, αλλιώς μας έσφαξε και τους δύο!" Μπαίνει ο σύζυγος και βλέπει το άγαλμα.
- "Τι είναι αυτό Μαρία;"
- "Α, τίποτε! Είχα πάει στους Παπαδοπουλαίους το Σαββατοκύριακο κι είχαν ένα τέτοιο άγαλμα και το ζήλεψα. Δεν σε πειράζει που πήρα κι εγώ ε;"
- "Α μπα, τι να με πειράξει;"
Έκατσαν, έφαγαν, είδαν τηλεόραση και κάποια στιγμή έπεσαν για ύπνο. Κατά τις τρεις τα ξημερώματα, ο σύζυγος σηκώνεται, πάει στην κουζίνα, ανοίγει το ψυγείο, φτιάχνει ένα σάντουιτς, παίρνει και μια μπύρα και πάει στο άγαλμα.
- "Έλα ρε, φάε, πιες!"
Ο εραστής παγώνει απ` το φόβο του.
- "Έλα ρε, φάε κάτι! Εγώ τρεις μέρες έκανα το άγαλμα στους Παπαδοπουλαίους κι ούτε ένα ποτήρι νερό δεν μου `δωσαν!"

Διαβαστε Περισσοτερα...

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2007

ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΚΙΝΗΤΩΝ

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ, ΔΙΝΕΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ. ΑΠΛΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!

A very important message to everyone, please read it careful
1 Egg & 2 Mobiles 65 minutes of connection between mobiles. We assembled something as per image:
Initiated the call between the two mobiles and allowed 65 minutes approximately... During the first 15 minutes nothing happened; 25 minutes later the egg started getting hot; 45 minutes later the egg is hot; 65 minutes later the egg is cooked.
Conclusion: The immediate radiation of the mobiles has the potential to modify the proteins of the egg. Imagine what it can do with the proteins of your brains when you do long calls. Please try to reduce long time calls on mobile phones and pass this mail to

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share